Aynen benim de kalp atışı olmadığı için kürtaj oldu. Ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Her şey çok güzel olacak bu kez diyorum. Hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah arkadaşım. Çok sağol iyi dileklerin içinHayırlı olsun inşallah bebişin benim de kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum daha önce ben de çok gergindim ama sonra her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok diye kendimi rahatlattım ve keyfine bakmaya çalışıyorum bebişleri sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah
Hayır canım. Doktorlar 3 ana, 3 ara öğün ve bol su öneriyorlar. O sebeple düşünmedim bile.Arkadaşlar siz oruç tutuyor musunuz ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tutmuyorum arkadaşım daha küçük tutabilirsin diyor
Ben riskli gebelik gurubuna girdiğim için doktor tutmanı önermiyorum dediği için tutmuyorum. Claxene iğne,ecopirin, Protestan ve kortizon kullanıyorum üstüne. Tutma dediArkadaşlar siz oruç tutuyor musunuz ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tutmuyorum arkadaşım daha küçük tutabilirsin diyor
Takma arkadaşım sen. Bu ülkenin insanı Allahın hesap soracagı seylerın hesabını sorma hakkını kendinde görmekten bir türlü vazgeçmiyor. Riskli hamilelikse oruç tutmak mekruhtur bile yazıyor islam sitelerinde.Bende tutma taraftarı değilim bizler riskli gurubuna giriyoruz ama arkadaşım tutmuyorum deyince tuhaf baktı sorma gereği duydum
Ben tutuyorum. İlk hamileligimde gunde 9 kere falan kustugum icin tutamamistim. Sonra tutmak cok zor oluyo emzirme falan derken. Bi de rizki veren Allah oyle dusunmek lazim dedim kendimeArkadaşlar siz oruç tutuyor musunuz ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tutmuyorum arkadaşım daha küçük tutabilirsin diyor
allah kabul etsin bence sonra kazamızı tutsak sıkıntı YÖK ben hep kazalarımı tutuyorum bu sefer biraz fazla olucak ama olsunBen tutuyorum. İlk hamileligimde gunde 9 kere falan kustugum icin tutamamistim. Sonra tutmak cok zor oluyo emzirme falan derken. Bi de rizki veren Allah oyle dusunmek lazim dedim kendime
Gecmis olsun canim. Atesin var mi? Atesin varsa bence hic bize sorma direk doktora git. Onun disinda limonlu ihlamur icebilirsin bogazini yumusatmak icin. Surekli ilik birsey icmeye ihtiyacin olursa da limonlu ilik su icebilirsin.Arkadaşlar benim Boğazım çok kötü enfeksiyon olmuş nefes alamıyorum ilaç ta alamıyorum bi önerisi olan var mı
Gecmis olsun canim. Atesin var mi? Atesin varsa bence hic bize sorma direk doktora git. Onun disinda limonlu ihlamur icebilirsin bogazini yumusatmak icin. Surekli ilik birsey icmeye ihtiyacin olursa da limonlu ilik su icebilirsin.anladım ateşim YÖK ama boğazım kötü bu gün ılık şeyler içim geçmese yârin doktora giderim artık
Ooo kötü olmuşArkadaşlar benim Boğazım çok kötü enfeksiyon olmuş nefes alamıyorum ilaç ta alamıyorum bi önerisi olan var mı
anladım yapıcam cevaplarınız için teşekkür ederimOoo kötü olmuşböyle bir deneyim yaşamadım ama bol bol c vitamini almanı ve uzanıp dinlenmeni tavsiye ederim biraz terlesen acaba faydası olur mu ki ardından ılık bir duş rahatlatır belki P purpleturtlee nin de dediği gibi ılık bir şeyler içmen de iyi olur
Bol bol uzan inşallah bişi olmaz benim oğlumda oldu beşinci aya kadar düşük riskim vardı şimdi çok şükür oğlum birinci sınıfı bitirdi doktor sana Protestan ve iğne verdi miHepinize merhaba kuzular aslında Aralık görünüyor 7haftalık hamileyim ama doktorum 5haftaya uyumlu geç döllenme olmuş dedi o yüzdende bende artık Ocak annelerinde aktif olayım dedim henüz kalp atışını duyamadık 27sine randevum var inş duyarım bide 2gündür kanamam var 3doktor gördü kesen gayet düzgün aktif kanama Yok dedi ama nerden geliyor bu kanama cok korkuyorum inş birsey olmaz minnak mucizeme
Progestan verdi iğne vermedi Nası yani 5ay kanaman oldumuBol bol uzan inşallah bişi olmaz benim oğlumda oldu beşinci aya kadar düşük riskim vardı şimdi çok şükür oğlum birinci sınıfı bitirdi doktor sana Protestan ve iğne verdi mi
Yok 3 ve 4 ayda oldu ama hep risk vardı 5 bittince sıkıntı bittiProgestan verdi iğne vermedi Nası yani 5ay kanaman oldumu
AblamındA öyle olmuş tu 3ay sürekli kanaması geldi ama cok sinir bozucu yaaa akşamları Yok gündüz ikindin artıyorYok 3 ve 4 ayda oldu ama hep risk vardı 5 bittince sıkıntı bitti