Canım beni yanlış anlama ama o bağırsak hareketlerındır imkansıza yakın bence 13 hafta falanmısın bırak dışardan birinin anlamasını senin daha anlaman zor ilk olarak anne kelebek kanat cırpması gıbı seyırme hısseder oda 16 haftada olmustu benım babanın yada dısardan bırının anlaması 20 kesin gecıyor... bu duyguyu yasadıgında ne demek ıstedıgımı anlayacaksınArkadaslar mrblar,bende ilk ogrendigim gunden itibaren baska bir gruba yaziyordum ama buraya yonlendirme yapilmis.sat 02.04.2019 gectigimiz hafta icinde 2 li tarama testi yapildi ense kalinligi normal cikti kan testimmizin sonucu persembe gunu cikacak.bide detayli usg istedi dr muz.onun icinde perinatoloji uzmanindan randevu aldik.artik radyoloji drlari degil perinatoloji uzmanlari bakiyormus detayli usgye.bu arada bizim bebiş inanilmaz hareketli disardan esim ve arkadaslarim fln karnimi elleyince hmn tepki veriyor:)daha cok kucuk pirpir diye kipirdamalari geliyor.sizde durumlar nedir?
ayyyy inşallah yarın kontrolde güzel haberler alırım içim çok rahatladı çok teşekkür ederim canımVallahı canım hıc merak etme bunlar hep normal olagan seyler bence sevınki bebegın ıcerde buyuyor ve yer acıyor kendıne ben tecrübeli anne olarak soylıyım normal şeyler bendede var ötekı gebelıklerımdede oldu oluncada bebegım ıyı demekkı kesem buyuyor dıe sevınıyorum
Merhaba arkadaşlar. Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Mide bulantısı ve sanki bayılacakmışım gibi bir hissim var. Öğlene kadar işte zor dayandım. Öğlen bir hastaneye gittim bebeğimi görmeliyim diye ben niye böyle anormalim o iyi mi? Şükürler oldun iyiydi hareket ediyordu içim biraz rahatladı. Yarın kendi doktorumda ikili testim var ama yarına kadar dayanamadım. Hazır gitmişken ense kalınlığına baktı 1.3 dr iyi güzel hareketli bir bebek dedi içim rahatladı. Benim normalde panik atağım var sanırım bugün anksiyete nöbeti geçiriyorum. Umarım biran önce geçer biter gider
arkadaşlar günaydın ilk gebeliğim olduğu için tecrübeli arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iki üç gündür sol tarafımda belimin altında hafif bir ağrı var sızı gibi birde ara ara batma oluyor gebeliğimin başından beri hiç kanamam olmadı bir şikayetim de yok aslında. doktor kontrollerde bir düşük riski görünmüyor demişti yine de bilmeyince insan işkilleniyor. normal mi bunlar?
Hosgeldin canimm sen hissediyor musun haraketleriniArkadaslar mrblar,bende ilk ogrendigim gunden itibaren baska bir gruba yaziyordum ama buraya yonlendirme yapilmis.sat 02.04.2019 gectigimiz hafta icinde 2 li tarama testi yapildi ense kalinligi normal cikti kan testimmizin sonucu persembe gunu cikacak.bide detayli usg istedi dr muz.onun icinde perinatoloji uzmanindan randevu aldik.artik radyoloji drlari degil perinatoloji uzmanlari bakiyormus detayli usgye.bu arada bizim bebiş inanilmaz hareketli disardan esim ve arkadaslarim fln karnimi elleyince hmn tepki veriyor:)daha cok kucuk pirpir diye kipirdamalari geliyor.sizde durumlar nedir?
Ayy benimde öyle kasık ağrılarim oluyor bazen dönerken bicak saplaniyor gibi oluyorCanım normal bunlar 2. gebeliğim onlar şuan bende de oluyor bebek yer açtığından oluyor o geliştikçe olacak o batmalar
İlk gebelikte daha cok agrı sızı oluyor hani vücut ilk defa karşılaşıyor hamilelikle ve değişim aşaması zor oluyor. Belin kasıkların kemiklerin sürekli Bi huzursuz olur. İkinci daha rahat ama vücut buna alışıyorayyyy inşallah yarın kontrolde güzel haberler alırım içim çok rahatladı çok teşekkür ederim canım
a ben sizin mesaji yanlis anlamisim sadece siz hissediyorsunuz sandim. Esinizin su an disardan anlamasi pek mümkün degil cok erkenHosbulduk teşekkür ederim,evet tarifi zor müthiş bi duygu.hele eşim elini karnima koyduğunda kıpırması mest ediyor resmen eşimi.bide esim tek cocuk ve sulalenin en kucugu yani bebek hic gormemis ona cok ilginc geliyor cok duygulaniyor:)bu arada cinsiyetinide coook merak ediyoruz.Allah öncelikle sağlık versinde cinsiyetinide öğreniriz elbet....
Cok gecmis olsun. Bir kaşık keciboynuzu pekmezi cok iyi geliyor:)) Allah sifa versin insGünaydın kızlar. Ben biraz kötü uyandım bu sabah boğazım şiş ve çok ağrıyo. Hasta oluyorum sanırımhamilelik olmasa bitki çaylarıyla atlatırdım hep ama şimdi bitki çayları da çok önerilmiyor. Önerisi olan var mı?
kızlar folik asite devam ediyor musunuz ? benim 1 tane kaldı, pazartesi randevum var alsam mı ki tekrar
Teşekkür ederim inşallah iyi olsun da. İnsan bilmeyince bu normal mi şu iyi mi diye kendi kendini yiyor hiç umursamam bu kadar abartıyorlar diyordum ama öyle olmuyormuşCanım normal bunlar 2. gebeliğim onlar şuan bende de oluyor bebek yer açtığından oluyor o geliştikçe olacak o batmalar
çok teşekkü ederim çok şükür bi kanamam yok olmadı sadece akıntı oluyor o da normal dimiİlk gebelikte daha cok agrı sızı oluyor hani vücut ilk defa karşılaşıyor hamilelikle ve değişim aşaması zor oluyor. Belin kasıkların kemiklerin sürekli Bi huzursuz olur. İkinci daha rahat ama vücut buna alışıyorkanaman böyle dayanılmaz agrın falan olmadığı sürece korkma.
cuma günü tam 12 haftalık olucaz allahın izniyle alayım en iyisi içimde şüphe kalmasın12. haftaya kadar kullanılıyor diye biliyorum
Normal canım yorulunca artabilir o akıntı. Zaten enfeksiyon falan olunca fqrkedersin koku yanma falan. Bide insanlar kendi agrılar olmayınca seninkini yadırgayıp ayyy kesin git doktora olmaması lazım agrı deyip korkuturlar oyüzden sadece doktoruna sor herşeyi kafan karışmasın canın sıkılmasınçok teşekkü ederim çok şükür bi kanamam yok olmadı sadece akıntı oluyor o da normal dimi
Canim ben çaydan uzak duramiyorum hic...kahvaltida ve aksam mutlaka 2 ser bardak iciyorumT TTKA Aynen arkadasin dediği gibi canim.Balli limonlu ilik su ve ihlamur. Olabildigince de nemli tut odayi.
Kizlar benim de uyku ile basim dertteSabah uyanmam gerekenden 1-2 saat erken uyaniyorum, uyuyamiyorum sonra. işte de bütün gün uykusuzluktan ölcek gibiyim. Çay kahve de içemiyorum uykum açılsın diye, ama çalışma verimim de aşırı düşüyor. Sizin doktorlarınız az miktarda çay kahveye bişey dediler mi? Ya da uyku açan başka yol var mı bildiğiniz yaa
koku yanma falan yok çok şükür bide idrar rengimden de tahmin ediyorum. ayy ne güzel söyledin ya cidden her kafadan bir ses çıkıyor şuram ağrıyor demeye çekiniyorum artıkNormal canım yorulunca artabilir o akıntı. Zaten enfeksiyon falan olunca fqrkedersin koku yanma falan. Bide insanlar kendi agrılar olmayınca seninkini yadırgayıp ayyy kesin git doktora olmaması lazım agrı deyip korkuturlar oyüzden sadece doktoruna sor herşeyi kafan karışmasın canın sıkılmasın
Dayanamadım 1 bardak kahve içtim canımCanim ben çaydan uzak duramiyorum hic...kahvaltida ve aksam mutlaka 2 ser bardak iciyorumoglumda da hep icerdim bi sıkıntısını gormedim. Eger uykunu acacaksa bir bardak icmede bir mahsur yok bence..
Dayanamadım 1 bardak kahve içtim canımÇok şükür açıldı uykum. Benim koca fazla evhamlı galiba, ondan ben de geriliyorum. Bir bardak kahve içtim dedim, hemen, sakın biri geçmek yok ama haa. Çok zor durumda kalmazsan bir daha içmiyceksin baakk vb. şeyler söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?