2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım beni yanlış anlama ama o bağırsak hareketlerındır imkansıza yakın bence 13 hafta falanmısın bırak dışardan birinin anlamasını senin daha anlaman zor ilk olarak anne kelebek kanat cırpması gıbı seyırme hısseder oda 16 haftada olmustu benım babanın yada dısardan bırının anlaması 20 kesin gecıyor... bu duyguyu yasadıgında ne demek ıstedıgımı anlayacaksın

ayyyy inşallah yarın kontrolde güzel haberler alırım içim çok rahatladı çok teşekkür ederim canım

Canım dün bende aynı öyleydim. Ayıptır söylemesi sarımsaklı cacık yedim. Tansiyonum öyle bir düşmüşki eve gider gitmez ne var ne yok çıkardım Bugün hala tansiyonum düşük ve kendimi hala bayılacak gibi hissediyorum inşallah geçer bu durum

Canım normal bunlar 2. gebeliğim onlar şuan bende de oluyor bebek yer açtığından oluyor o geliştikçe olacak o batmalar

Hosgeldin canimm sen hissediyor musun haraketlerini

ayyyy inşallah yarın kontrolde güzel haberler alırım içim çok rahatladı çok teşekkür ederim canım
İlk gebelikte daha cok agrı sızı oluyor hani vücut ilk defa karşılaşıyor hamilelikle ve değişim aşaması zor oluyor. Belin kasıkların kemiklerin sürekli Bi huzursuz olur. İkinci daha rahat ama vücut buna alışıyor kanaman böyle dayanılmaz agrın falan olmadığı sürece korkma.

a ben sizin mesaji yanlis anlamisim sadece siz hissediyorsunuz sandim. Esinizin su an disardan anlamasi pek mümkün degil cok erken esiniz elini koydugunda belki siz kelebek kanat cirpar gibi hissediyorsunuzdur demistim ben.
Cinsiyet de belli olur sizin az cok aslinda ne zaman gittiniz en son?

Cok gecmis olsun. Bir kaşık keciboynuzu pekmezi cok iyi geliyor:)) Allah sifa versin ins

kızlar folik asite devam ediyor musunuz ? benim 1 tane kaldı, pazartesi randevum var alsam mı ki tekrar

Sağolun kızlar içmeye çalışıcam söylediklerinizi tabi bulantılar müsaade ederse..

Canım normal bunlar 2. gebeliğim onlar şuan bende de oluyor bebek yer açtığından oluyor o geliştikçe olacak o batmalar
Teşekkür ederim inşallah iyi olsun da. İnsan bilmeyince bu normal mi şu iyi mi diye kendi kendini yiyor hiç umursamam bu kadar abartıyorlar diyordum ama öyle olmuyormuş

çok teşekkü ederim çok şükür bi kanamam yok olmadı sadece akıntı oluyor o da normal dimi

çok teşekkü ederim çok şükür bi kanamam yok olmadı sadece akıntı oluyor o da normal dimi
Normal canım yorulunca artabilir o akıntı. Zaten enfeksiyon falan olunca fqrkedersin koku yanma falan. Bide insanlar kendi agrılar olmayınca seninkini yadırgayıp ayyy kesin git doktora olmaması lazım agrı deyip korkuturlar oyüzden sadece doktoruna sor herşeyi kafan karışmasın canın sıkılmasın

Canim ben çaydan uzak duramiyorum hic...kahvaltida ve aksam mutlaka 2 ser bardak iciyorum oglumda da hep icerdim bi sıkıntısını gormedim. Eger uykunu acacaksa bir bardak icmede bir mahsur yok bence..

koku yanma falan yok çok şükür bide idrar rengimden de tahmin ediyorum. ayy ne güzel söyledin ya cidden her kafadan bir ses çıkıyor şuram ağrıyor demeye çekiniyorum artık

Canim ben çaydan uzak duramiyorum hic...kahvaltida ve aksam mutlaka 2 ser bardak iciyorum oglumda da hep icerdim bi sıkıntısını gormedim. Eger uykunu acacaksa bir bardak icmede bir mahsur yok bence..
Dayanamadım 1 bardak kahve içtim canım Çok şükür açıldı uykum. Benim koca fazla evhamlı galiba, ondan ben de geriliyorum. Bir bardak kahve içtim dedim, hemen, sakın biri geçmek yok ama haa. Çok zor durumda kalmazsan bir daha içmiyceksin baakk vb. şeyler söyledi.

maşallah maşallah iste sizi düşünmesi cok guzel tabi.. Bazen de abartabiliyorlar bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…