- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 44
Bana yükleme yapmışlardı 200 üm üstünde çıkmıştı. Açlık ve tokluk ta sıkıntı yok. Benim şekerim yüklemede çıkıyorKızında kaç çıkmıştı değerlerin?
Toklukta da sıkıntı olması gerekmez miydi, çok ilginç. Peki insülin kullandın mı?Bana yükleme yapmışlardı 200 üm üstünde çıkmıştı. Açlık ve tokluk ta sıkıntı yok. Benim şekerim yüklemede çıkıyor
İlk gebeliğinden bahsediyor.Bu kadar erken seker yüklemesi yapiyorlar mi ya
Geçmiş olsun ıhlamur gebelikte güvenle kullanılabiliyor kova kova içecek halin yok birkaç fincan iç. Ballı limonlu suda boğazı rahatlatırGünaydın kızlar. Ben biraz kötü uyandım bu sabah boğazım şiş ve çok ağrıyo. Hasta oluyorum sanırımhamilelik olmasa bitki çaylarıyla atlatırdım hep ama şimdi bitki çayları da çok önerilmiyor. Önerisi olan var mı?
Dr um bana rahim büyüyor demişti ağrıların normal olduğunu söylediarkadaşlar günaydın ilk gebeliğim olduğu için tecrübeli arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iki üç gündür sol tarafımda belimin altında hafif bir ağrı var sızı gibi birde ara ara batma oluyor gebeliğimin başından beri hiç kanamam olmadı bir şikayetim de yok aslında. doktor kontrollerde bir düşük riski görünmüyor demişti yine de bilmeyince insan işkilleniyor. normal mi bunlar?
ayy inşallah benim de kontrolüm yarın. teşekkür ederimDr um bana rahim büyüyor demişti ağrıların normal olduğunu söyledi
Benim doktorum günlük bir fincan kahveye izin verdi canım, gerçi hiç içmedim çünkü ne yesem çıkarıyorumT TTKA Aynen arkadasin dediği gibi canim.Balli limonlu ilik su ve ihlamur. Olabildigince de nemli tut odayi.
Kizlar benim de uyku ile basim dertteSabah uyanmam gerekenden 1-2 saat erken uyaniyorum, uyuyamiyorum sonra. işte de bütün gün uykusuzluktan ölcek gibiyim. Çay kahve de içemiyorum uykum açılsın diye, ama çalışma verimim de aşırı düşüyor. Sizin doktorlarınız az miktarda çay kahveye bişey dediler mi? Ya da uyku açan başka yol var mı bildiğiniz yaa
Hos geldiniz. Masallah. Ben daha 10.haftadayim bir sey hissetmiyorum. Oglum dogdugunda en cok bu icimde kipirdanislarini ozlemistimArkadaslar mrblar,bende ilk ogrendigim gunden itibaren baska bir gruba yaziyordum ama buraya yonlendirme yapilmis.sat 02.04.2019 gectigimiz hafta icinde 2 li tarama testi yapildi ense kalinligi normal cikti kan testimmizin sonucu persembe gunu cikacak.bide detayli usg istedi dr muz.onun icinde perinatoloji uzmanindan randevu aldik.artik radyoloji drlari degil perinatoloji uzmanlari bakiyormus detayli usgye.bu arada bizim bebiş inanilmaz hareketli disardan esim ve arkadaslarim fln karnimi elleyince hmn tepki veriyor:)daha cok kucuk pirpir diye kipirdamalari geliyor.sizde durumlar nedir?
sicak suyu. icine limon ve tansiyon dusmesin diye bal koyup icebilirsin.Günaydın kızlar. Ben biraz kötü uyandım bu sabah boğazım şiş ve çok ağrıyo. Hasta oluyorum sanırımhamilelik olmasa bitki çaylarıyla atlatırdım hep ama şimdi bitki çayları da çok önerilmiyor. Önerisi olan var mı?
T TTKA Aynen arkadasin dediği gibi canim.Balli limonlu ilik su ve ihlamur. Olabildigince de nemli tut odayi.
Kizlar benim de uyku ile basim dertteSabah uyanmam gerekenden 1-2 saat erken uyaniyorum, uyuyamiyorum sonra. işte de bütün gün uykusuzluktan ölcek gibiyim. Çay kahve de içemiyorum uykum açılsın diye, ama çalışma verimim de aşırı düşüyor. Sizin doktorlarınız az miktarda çay kahveye bişey dediler mi? Ya da uyku açan başka yol var mı bildiğiniz yaa
Hosbulduk teşekkür ederim,evet tarifi zor müthiş bi duygu.hele eşim elini karnima koyduğunda kıpırması mest ediyor resmen eşimi.bide esim tek cocuk ve sulalenin en kucugu yani bebek hic gormemis ona cok ilginc geliyor cok duygulaniyor:)bu arada cinsiyetinide coook merak ediyoruz.Allah öncelikle sağlık versinde cinsiyetinide öğreniriz elbet....Hos geldiniz. Masallah. Ben daha 10.haftadayim bir sey hissetmiyorum. Oglum dogdugunda en cok bu icimde kipirdanislarini ozlemistim
Vallahı canım hıc merak etme bunlar hep normal olagan seyler bence sevınki bebegın ıcerde buyuyor ve yer acıyor kendıne ben tecrübeli anne olarak soylıyım normal şeyler bendede var ötekı gebelıklerımdede oldu oluncada bebegım ıyı demekkı kesem buyuyor dıe sevınıyorumarkadaşlar günaydın ilk gebeliğim olduğu için tecrübeli arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iki üç gündür sol tarafımda belimin altında hafif bir ağrı var sızı gibi birde ara ara batma oluyor gebeliğimin başından beri hiç kanamam olmadı bir şikayetim de yok aslında. doktor kontrollerde bir düşük riski görünmüyor demişti yine de bilmeyince insan işkilleniyor. normal mi bunlar?
Ben sadece çayla yaşıyorumT TTKA Aynen arkadasin dediği gibi canim.Balli limonlu ilik su ve ihlamur. Olabildigince de nemli tut odayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?