2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim ergenligimde filan hic sivilce cikmamisti cildim kurudur normalde ama 2 gündür isilik ve sivilce basti yüzümü normalmis bu haftalarda ama bana garip geliyor
Bende aynı durumdayım ama yüzümde değil vücudum da çıkıyor göğsüm ve sırtım dolu

tesekkur ederim ben de bi arastirayim
Kizlar benim ergenligimde filan hic sivilce cikmamisti cildim kurudur normalde ama 2 gündür isilik ve sivilce basti yüzümü normalmis bu haftalarda ama bana garip geliyor
Hayirli olsun bir ki geliyor

Geregi kadar yemek lazim deniyor hep. Sık ve az yeyin diyor uzmanlar.. Dengesiz ve zararli seyler yemek tabi cocugu olumsuz etkileyebilir dikkat etmek lazim. Ben aralarda hurma yiyorum bir tane. Ve su iciyorum ustune..uzun sure tok tutuyor. Kuru uzum de yiyorum ara ogun zamanlarında.

kızlar benim kalçamin sol tarafı batıyor ağrıyor arada.erken değil mi ya sizde de oluyor mu hiç.

Merhaba arkadaşlar ben bugün bebegimin kalp atışını duydum ilk kez çok şükür Allah nasip ederse ocak sonu gibi doğum olur diye düşünüyorum şubat başı zor gibi geldi 8+0 ultrasona göre sata göre 2 gün ileride çıktı kalp atışı 148 dedi doktor kalp atışına göre cinsiyet tahmini yapabiliyonusunuz öğrenenler oldumu aranızda acaba

Kalp atışı 140 ın altındaysa erkek 140’ın üstündeyse kız derler ama Allah bilir tabii

Kalp atışı 140 ın altındaysa erkek 140’ın üstündeyse kız derler ama Allah bilir tabii
Evet öyleymiş ama hayırlısı olsun da önemli değil yinede gönlümde erkek bebek var hep böyle hayal ettim ilk bebegim biraz heyecan biraz merak var kesede sağda kalıyo kız gibi görünüyor şimdilik doktora kalp atışını sorduğumda 8 e 9 atıyo diye takıldı bana napıcaksın kız dedi merak ediyorum dedim cinsiyet tahminlerine girip bakma dedi hemen ultrason kağıdında hr de 153 yazıyo bana 148 dedi ama onuda anlamadım

Hayırlı olsun. Kalp atışıyla cinsiyet arasında bir ilişki olmadığını söyledi doktorum.

Herkese merhabalar ben 8+2 günlük hamileyim vinalac adında bir ilaç kullanıyorum içinde folik asit te olan bir vitamin ilacı ama tereddüt te kaldım doğrusu bu ilaci kullanan oldumu sizlere bir sormak istiyorum bebeğin gelişimini geri bırakmak istemiyorum sizlere doktorlariniz hangi ilacı önerdi

Günaydın hanımlar. Bugün nasılsınız ? Güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum.
GÜnaydın ben iki gündür çok iştahsızım hiç bişey yemek istemiyo canım aç geziyorum yersem 2-3 yudum zorla yemeye çalışıyorum sizde varmı böyle bi durum çok muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…