Bende ayni sigarayi biraktim ama ilk 10 hafta istahim yoktu cok az yiyordum 2 haftadir cok acikiyorum durdurmaya calisiyorum kendimi yoksa bende kocaman bir top olucan8+4 olarak şimdiden 1.5 kg almışım. Nedeni sigarayı bırakmam olabilir. Deli gibi canım çektiği için durmadan bir şeyler atıyorum ağzıma. Bulantım da yok. Yiyip, yatıyorum paso. Kesin 9 ay sonunda kocaman bir top olcam
Birazcik bana da bahsedermisin diyetinden ben sekerden süpheleniyorum insan yarim saatte bir aclik hisseder mi birsey muhakkak tetikliyor beniBenim de iştahım çok açık ama şekerimi dengede tutmak için diyet yapıyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. 3 kilo verdim. 62'den 59'a
Saglikli olsun cocuklarimiz canimBende bayılıyorum kız çocuklarınailk çocuğumda kız olur diyodum erkek oldu ikinci de kız olcak diyodum o da erkek oldu bakalım bu ne olacak bu sefer hiç bişey demiyorum hayırlısı olsun inşAllah
8+2 de gittim kagıtta 9+1 yazıyor bide 24mm ama benim erken döllenme ondan sanırım adet bitiminden iki gün sonra catladım ve gebe kaldım sanırım irilik olmasada onun etkisi var10+0'da gittim. Bebek 10+4 çıktı. Boyu 3.62 cm. Sizin kaç çıktı?
Ben beyaz ekmek çok yerdim önceden. Şimdi tamamen kestim. Sadece sabahları 2-3 dilim tam buğday unlu ekmek veya krep yiyorum. Her sabah en az 1 yumurta mutlaka yiyorum. Genelde haşlanmış. Şeker, pirinç, patates hiç tüketmiyorum. Bol bol salata, yeşillik yiyorum. Öğünlerimi yaklaşık üçer saat arayla yiyorum. 3 ana 3 ara öğün. Her gün bir öğün et, tavuk veya balık yiyorum. Yemeklerin yanında varsa bulgur pilavı yiyorum. Bazen yemeği sade yiyorum, pilavsız, ekmeksiz. Meyve olarak şeker oranı düşük olanları tercih ediyorum. Karpuz, kayısı, şeftali, üzüm tüketmiyorum. Çok canım çekerse tadına bakıyorum sadece. Meyve, çerez, süt ara öğün oluyor. Sütü yarım yağlı tüketiyorum. Çerez de kavrulmamış olarak yiyorum.Birazcik bana da bahsedermisin diyetinden ben sekerden süpheleniyorum insan yarim saatte bir aclik hisseder mi birsey muhakkak tetikliyor beni
İrilik olsa bile haftadan haftaya fark eder. Bazen önde bazen tam uyumlu, değişebiliyor.8+2 de gittim kagıtta 9+1 yazıyor bide 24mm ama benim erken döllenme ondan sanırım adet bitiminden iki gün sonra catladım ve gebe kaldım sanırım irilik olmasada onun etkisi var
Amin İnşAllah cnm en önemlisi o tabikiSaglikli olsun cocuklarimiz canim
Bende de oluyordu o saplantı hissi acıyordu hatta ama çok şükür bişey yok annem bebek yerini genişletiyor ondan demişti kontrollerimde de bişey çıkmadı çok şükürKızlar bir şey soracağım bu sabah karnımın alt tarafında, kasıklarıma yakın bir bölgede bir şey saplanır gibi bir sancı oldu. Arada oluyordu merdiven çıkarken, ayaga kalkınca ya da ani hareketlerde ama çok nadir. Bugun kahvaltı hazırlarken uzun süreli hissettim o saplantıyı hemen uzandım. Hala uzanıyorum saplantı hissi yok ama hafif sancı var gibi hissediyorum. Bir iki kez ayaga kalkarken yine oldu. Böyle bir şey yaşayan var mı doktora gitmeli miyim? Bu arada dün doktora gitmiştim bir sıkıntı yoktu.
Ben Kahraman maraşlıyım hamileyim 12 haftalık doktor Önerim vatan hastanesi Hilal berber kireçci hanımdır çok yoğundur kendisi ve sevmeyen kimse yoktur ben ona gidiyorum ilk gebeliğim ama çoğu tanıdığım kişi bana onu önerdi memnunum doktorumdan da ilgili yaniAranizda marasta dogum yapan ya da yapacak olan var mi? Yeni tayinimiz cikti doktor arastiriyorum. Antep yakin oraya da gidebilirim icime sinen bi doktor olursa. Yardimci olursaniz sevinirim
8+6 gittim dün yani Bebek 9+2 çıktı baştan popoya 2.56 cm idi.10+0'da gittim. Bebek 10+4 çıktı. Boyu 3.62 cm. Sizin kaç çıktı?
Ayyy maşallah ya ne kadar güzel dikkat ediyorsun ben mümkün değil yumurtayı ağzıma koyamıyorum ben de başlangıçta dikkat ediyordum ama son 2 haftadır bulantı var ve ipin ucu kaçtı açıkçasıBen beyaz ekmek çok yerdim önceden. Şimdi tamamen kestim. Sadece sabahları 2-3 dilim tam buğday unlu ekmek veya krep yiyorum. Her sabah en az 1 yumurta mutlaka yiyorum. Genelde haşlanmış. Şeker, pirinç, patates hiç tüketmiyorum. Bol bol salata, yeşillik yiyorum. Öğünlerimi yaklaşık üçer saat arayla yiyorum. 3 ana 3 ara öğün. Her gün bir öğün et, tavuk veya balık yiyorum. Yemeklerin yanında varsa bulgur pilavı yiyorum. Bazen yemeği sade yiyorum, pilavsız, ekmeksiz. Meyve olarak şeker oranı düşük olanları tercih ediyorum. Karpuz, kayısı, şeftali, üzüm tüketmiyorum. Çok canım çekerse tadına bakıyorum sadece. Meyve, çerez, süt ara öğün oluyor. Sütü yarım yağlı tüketiyorum. Çerez de kavrulmamış olarak yiyorum.
Ben ekmek hic tüketmiyordum hamilelikte canim istiyor sabahlari 2 dilim beyaz ekmek yiyorum ama birakicam bende bu yaptiklarini yapayim bari yoksa sonu gelmicekBen beyaz ekmek çok yerdim önceden. Şimdi tamamen kestim. Sadece sabahları 2-3 dilim tam buğday unlu ekmek veya krep yiyorum. Her sabah en az 1 yumurta mutlaka yiyorum. Genelde haşlanmış. Şeker, pirinç, patates hiç tüketmiyorum. Bol bol salata, yeşillik yiyorum. Öğünlerimi yaklaşık üçer saat arayla yiyorum. 3 ana 3 ara öğün. Her gün bir öğün et, tavuk veya balık yiyorum. Yemeklerin yanında varsa bulgur pilavı yiyorum. Bazen yemeği sade yiyorum, pilavsız, ekmeksiz. Meyve olarak şeker oranı düşük olanları tercih ediyorum. Karpuz, kayısı, şeftali, üzüm tüketmiyorum. Çok canım çekerse tadına bakıyorum sadece. Meyve, çerez, süt ara öğün oluyor. Sütü yarım yağlı tüketiyorum. Çerez de kavrulmamış olarak yiyorum.
Maalesef yok kuzum şimdilik geçici bir doktora gidiyorum küçük bir şehirdeyim burada sadece devlet hastanesi var. Normal de şehirdışına çıkıyorum özel doktor için ama o da izinde şuanCanım doktorunla iletişim kurabilme ihtimalin yok mu? Benimki tel numarasınu verdi. Whatsapptan yazabilirsin dedi. Acil durumlarda da direk ara dedi. Mesaj atıp soramaz mısın? Sancı bana da giriyor ama uzun süreli olmuyor hiç, o sebeple bilemiyorum. Yoktur inşallah bişi
Bende öyle bir şeydir diye düşündüm daha dün gittim doktora bir sıkıntı olsa görünürdü zaten. Arada oluyordu ama hiç bu kadar uzun süreli olmamıştı tekrarlamaz inşallahBende de oluyordu o saplantı hissi acıyordu hatta ama çok şükür bişey yok annem bebek yerini genişletiyor ondan demişti kontrollerimde de bişey çıkmadı çok şükür
Bulantı varsa yapacak bir şey yok ki canım. Geçince her şeyden yersinAyyy maşallah ya ne kadar güzel dikkat ediyorsun ben mümkün değil yumurtayı ağzıma koyamıyorum ben de başlangıçta dikkat ediyordum ama son 2 haftadır bulantı var ve ipin ucu kaçtı açıkçası
Ben doymak nedir bilmeyen biriydim. Her zaman aç ve yemek yemeye hazırduım. Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum ve artık daha az acıkıyorum, kendimi daha hafif hissediyorum. Yapamam sanıyordum. İlk haftam çok zor geçti ekmeksiz. İkinci hafta alışmaya başladım.Ben ekmek hic tüketmiyordum hamilelikte canim istiyor sabahlari 2 dilim beyaz ekmek yiyorum ama birakicam bende bu yaptiklarini yapayim bari yoksa sonu gelmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?