• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bulantıdan dolayı mı yiyemedim tiksinme varmıydı
Bi kız haberi çıktı sonunda İnşAllah kızdır 👧🏼 hayırlısı sağlıklı olsun inşAllah hepimiz için
Bulantıdan dolayı yiyemediğim de oldu bazı kokulardan tiksindiğim de oldu. İnşallah öyledir bakalım ben emin olmadan cok havaya girmek istemiyorum ama eşimde bende kız istiyoruz 🤗 doktor kız diyene kadar ben hep erkek hissediyordum o da sadece tahminde bulundu zaten

Bana doktorum ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman decaviti vermişti hala kullanıyorum 1 paket bitti ikincisini de yazdı onu da yarı yaptım hem folik asit hemde vitamin olduğunu söylemişti doktorum her ikisini bir karşılıyormuş 🤗🤗🤗
Ben daha yeni başladım hamilelik boyunca mı kullanacağız. Kan ilacı vermedi mi? Bide bunları tahlil yapmadan verdi dogum da kan ihtiyacı olabiliyor o yüzden kan takviyesi için kullanmanız gerekiyor dedi herkes kullanıyor galiba

Bulantım az ama yemeklerden tiksiniyorum bunu yesem yok şunu yesem yok hiç bişey yiyemiyorum İnşAllah bi an önce geçer 9. Haftadayım
Bende çok sevdiğim dolma biberinden tiksindim yiyemediğim gibi pişiremiyorum da uzun süre de yiyemem heralde 🤷‍♀️ kokusuz ve baharatsız şeyler yemeye çalış bir de susuz ve az salçalı yemek yersen daha az etkiliyor. Yiyebildiğin kadar ye çok zorlama kendini en kısa zamanda düzelir inşallah canım

Merhaba kızlar ben de 10+1 deyim bugün. Hiç bulantım kusmam olmadı. Şu an 1 buçuk kilo aldım bile. Korktum şimdi okuyunca kimse kilo almamış ☺ Kız çok istememe rağmen erkek hissediyorum. Hayırlısı bakalım daha önce iki kez gebelik başında kaybım var. Kalp atışı alamamıştık. İnşallah sağlıkla doğsun da başka bişey istemiyorum. Kan sulandırıcı iğne progestan fitil kullanıyorum başından beri.
Meraba sağlıkla büyüsün inşallah bebiş 🤗 her gebelik farklı oluyor bulantı yaşamamanız güzel bir şey. Yalnız değilsiniz bir çok arkadaşın kayıpları var bende dahil çoğumuz kan sulandırıcı kullanıyoruz. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da cinsiyetleri çok önemli değil 😊

Ben daha yeni başladım hamilelik boyunca mı kullanacağız. Kan ilacı vermedi mi? Bide bunları tahlil yapmadan verdi dogum da kan ihtiyacı olabiliyor o yüzden kan takviyesi için kullanmanız gerekiyor dedi herkes kullanıyor galiba
Benim doktorum kan tahlilime göre vermişti decaviti sürekli kullanılıp kullanılmayacağına yine doktor karar verecek 🤗 kan ilacı vermedi ama ilerki haftalar da verebilir diye düşünüyorum 🤔

Erkek bebek diyenler usg fotograflarınız da bebişler belli mi baya görebilme imkanımız var mı acaba 😊

Meraba sağlıkla büyüsün inşallah bebiş 🤗 her gebelik farklı oluyor bulantı yaşamamanız güzel bir şey. Yalnız değilsiniz bir çok arkadaşın kayıpları var bende dahil çoğumuz kan sulandırıcı kullanıyoruz. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da cinsiyetleri çok önemli değil 😊
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏻☺️

Bakin bu benim oglusum resimdeki çıkıntı pipisi degil .d

Eklentiler

• 15612263326496013045361535348581.jpg
    15612263326496013045361535348581.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşlar hepinize merhaba, benim size bir sorum olacak 12. hafta da doktor beni çağırdı, ve sanırım ikili test için, daha önce aranızda yaptıran var mı? Nasıl oluyor? Kan verilip bakılıyor ve sanırım ultrasyon cihazıyla bakılıyor.

Bulantım az ama yemeklerden tiksiniyorum bunu yesem yok şunu yesem yok hiç bişey yiyemiyorum İnşAllah bi an önce geçer 9. Haftadayım
Canim ben de 9.haftamdayim ve ayni senin gibiyim. Ne pisirsem ne yesem acaba diye düşünüp duruyorum. Canim istemiyor bisey ve yemege oturunca hemen doyuveriyorum. Aslinda böyle olmasinda da bir hayir vardir..belki de istahimiz cok acik olsaydi simdiden kilo alırdık.. Oglumda cok istahliydim 15 kg aldim. Bu sefer daha temkinli gitmek istiyorum ve istahsiz olmak kotu de hissettirse, kilo almadigim icin mutluyum. Gerçi, şu istahsizlik yakinda gecer diye düşünüyorum. Cok takmayalim kafamiza..sonunda hepimiz saglicakla yavrularimiza kavuşalim insallah😇

Arkadaşlar hepinize merhaba, benim size bir sorum olacak 12. hafta da doktor beni çağırdı, ve sanırım ikili test için, daha önce aranızda yaptıran var mı? Nasıl oluyor? Kan verilip bakılıyor ve sanırım ultrasyon cihazıyla bakılıyor.
Ben yaptırdım sonucu bekliyoruz 🤲🏻 Kan tahlili veriyorsun ultrason da da bebeğin ense kalınlığı ve kafa kollar bacaklar her yerine bakıyor benim doktorum öyle yaptı şükür ultrasonda normal çıktık ama ikili test için 10 gün geçince öğreneceğiz inş onda da sağlıklı olur bebişlerimiz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben yaptırdım sonucu bekliyoruz 🤲🏻 Kan tahlili veriyorsun ultrason da da bebeğin ense kalınlığı ve kafa kollar bacaklar her yerine bakıyor benim doktorum öyle yaptı şükür ultrasonda normal çıktık ama ikili test için 10 gün geçince öğreneceğiz inş onda da sağlıklı olur bebişlerimiz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallah canım, ultrasyon görüntüsüne alttan mı bakılıyor yoksa karından mı? İlk gebeliğim olduğu için Bilgi sahibi değilim. Zaten ben şuan daha 8 haftalığım ama yinede merak ediyorum. Ona göre randevu alacağım birde o yüzden soruyorum.

Back