2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

GÜnaydın ben iki gündür çok iştahsızım hiç bişey yemek istemiyo canım aç geziyorum yersem 2-3 yudum zorla yemeye çalışıyorum sizde varmı böyle bi durum çok muzdaribim
Bulantıları olan cogu kisi boyle. Mesela ben. Sıkma canını. Elimizde olan bi durum degil sonucta. Bu da bazi bunyelerde hamileligin bir parçası. Ve bence “oyle olmasi gerektigi icin” oyle

Bulantıları olan arkadaşlar 12-13. Haftadan sonra geçiyor çok şükür ben atlattım en kısa zamanda darısı başınıza enerji olarak da daha iyi hissediyorum kendimi sürekli uyku modu da geçti biraz. Bu arada folik asiti bıraktım doktor decavit ve kan ilacı verdi bugun başladım. Var mı bunlara başlayan ?

Bulantıları olan cogu kisi boyle. Mesela ben. Sıkma canını. Elimizde olan bi durum degil sonucta. Bu da bazi bunyelerde hamileligin bir parçası. Ve bence “oyle olmasi gerektigi icin” oyle
Bulantım az ama yemeklerden tiksiniyorum bunu yesem yok şunu yesem yok hiç bişey yiyemiyorum İnşAllah bi an önce geçer 9. Haftadayım

Daha 3 haftam var o zmn İnşAllah geçer ya yemeklerden tiksinmek çok kötü bişey
Cinsiyeti belli olmadı mı?

Daha 3 haftam var o zmn İnşAllah geçer ya yemeklerden tiksinmek çok kötü bişey
Cinsiyeti belli olmadı mı?
Geçer inşallah canım ben 3 hafta boyunca hiç bişey yiyemedim sadece bulantı olsa yine iyi yediklerimi de çıkarıyordum hep. Yok canım geçen hafta büyük usgye girmiştim orda tahminen kız demişti cuma günü başka doktora gittim o daha cok erken dedi. 2 haftaya öğrenirim inşallah

Bulantıdan dolayı mı yiyemedim tiksinme varmıydı
Bi kız haberi çıktı sonunda İnşAllah kızdır hayırlısı sağlıklı olsun inşAllah hepimiz için

Merhaba kızlar ben de 10+1 deyim bugün. Hiç bulantım kusmam olmadı. Şu an 1 buçuk kilo aldım bile. Korktum şimdi okuyunca kimse kilo almamış Kız çok istememe rağmen erkek hissediyorum. Hayırlısı bakalım daha önce iki kez gebelik başında kaybım var. Kalp atışı alamamıştık. İnşallah sağlıkla doğsun da başka bişey istemiyorum. Kan sulandırıcı iğne progestan fitil kullanıyorum başından beri.

Bana doktorum ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman decaviti vermişti hala kullanıyorum 1 paket bitti ikincisini de yazdı onu da yarı yaptım hem folik asit hemde vitamin olduğunu söylemişti doktorum her ikisini bir karşılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…