Gecmısı okumussudur çoğumuz bulantılardan muzdarip iz hatta ben annemde kalıyorım evimden tiksindim... kızımda 16 haftada bıtmıştı her bunye farkı cogunun 12 de bitiyor kımının 16 nadırde olsa 9 ay süren var oyuzden naçizane tecrübelerime dayanarak migden ne kaldırıyorsa onu ye kendını keşfedersen ne neyi kusmucan daha kolay fark edersinKızlar Merhaba, bu topicte yeniyim. İlk gebeliğim tüp bebek ile hamile kaldım. Bi bakmışım Aşırı bulantım var hiç birşey yiyemiyorum, bi bakmışım biraz daha iyiyim. Aç aç geziyorum, su içsem çıkıyor içimden. Çerez ile avutuyorum kendimi. Bu günler geçecek mi ? Ne zaman geçmeye başlıyor. 8 haftalık henüz. Herşeyden tiksinir oldum. Çok korkuyorum bütün aylar böyle geçecek diye..
onlar saglik ocagindads yapiliyor tatlim bilgin olsun. sadece rubella ve texoplazma yapmiyorlarCanım yaa şimdi şöyle özelde epey tutuyor gunah devlette hakkım varken kullanmak istiyorum dr rica edıcem inş yapar genel testler rubella hemogram ıcv falan
Evet, 12 de öğrenmiştim. Bu sefer de tam 12+1 e randevu aldımSeninde 1 haftan kalmış ilk kızında 12. Haftada mı öğrenmiştin?
Hayırlı haberlerini bekliyoruzEvet, 12 de öğrenmiştim. Bu sefer de tam 12+1 e randevu aldım
Hoşgeldin benim 10. Haftaya girdi daha iyim hafifledi ama genelede 4 ay girene kadar sürermişKızlar Merhaba, bu topicte yeniyim. İlk gebeliğim tüp bebek ile hamile kaldım. Bi bakmışım Aşırı bulantım var hiç birşey yiyemiyorum, bi bakmışım biraz daha iyiyim. Aç aç geziyorum, su içsem çıkıyor içimden. Çerez ile avutuyorum kendimi. Bu günler geçecek mi ? Ne zaman geçmeye başlıyor. 8 haftalık henüz. Herşeyden tiksinir oldum. Çok korkuyorum bütün aylar böyle geçecek diye..
İnşallah, hepimizin hayırlı haberleri olsun.Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Seninde bnm gibi fazla bulantın yoktu dimi kusma falan bi de tiksindiğin bişeyler oldu mu?
Amin İnşAllahİnşallah, hepimizin hayırlı haberleri olsun.Evet, bulantım, kusmam yok. Yemeyi abarttığım şeylerden tiksindim sadece. Mesela çok badem yedim, şimdi yiyesim yok, bir de kabak çekirdeğiyle bulgur. Onları da son zamanlarda çok yedim. Onun dışında tiksinmem de yok şükür.
BulanmıyorAmin İnşAllah
SOğanlı yemek yaparken de miden bulanmıyo mu yani ben çok kötü oluyorum bi de sarımsak kokusu ıyyyy
BEncedeBulanmıyorHatta soğanı, sarımsağı çok seviyorum. Galiba midesizim ben
Seninde oglun olcakmis gibi dogdu icimeİnşallah, hepimizin hayırlı haberleri olsun.Evet, bulantım, kusmam yok. Yemeyi abarttığım şeylerden tiksindim sadece. Mesela çok badem yedim, şimdi yiyesim yok, bir de kabak çekirdeğiyle bulgur. Onları da son zamanlarda çok yedim. Onun dışında tiksinmem de yok şükür.
Benim ne olcak benim ki doğmadı mı içineSeninde oglun olcakmis gibi dogdu icime
Canimm seninde oglun olcakmis gibi nereden bu yorumu yapiyorum dersen benimde hamileligim cok rahat gecti bulantim filan olmadi öyle duymustum hamileligin rahatsa erkektir diyeBenim ne olcak benim ki doğmadı mı içine
Benim bir aydır çok kötüydüm meğersem Protestan ilçın yan etkileriymiş Pazartesi den beri bitti doktorum fitil olarak al dedi kaç gündür iyim şükür tansiyon düşüklüğüm var oda bütün hamileliklerimde olduCanimm seninde oglun olcakmis gibi nereden bu yorumu yapiyorum dersen benimde hamileligim cok rahat gecti bulantim filan olmadi öyle duymustum hamileligin rahatsa erkektir diye
Protestan bende kullandim ama bana bulanti yapmadi yalniz 2 gündür sabah kusmalarim basladi sadeceBenim bir aydır çok kötüydüm meğersem Protestan ilçın yan etkileriymiş Pazartesi den beri bitti doktorum fitil olarak al dedi kaç gündür iyim şükür tansiyon düşüklüğüm var oda bütün hamileliklerimde oldu
Hemen curutuyum. Benim ilk hamileligimde cektiklerim dillere destandi oglum olduCanimm seninde oglun olcakmis gibi nereden bu yorumu yapiyorum dersen benimde hamileligim cok rahat gecti bulantim filan olmadi öyle duymustum hamileligin rahatsa erkektir diye
Ama benim ztn 2 oğlum var kiiCanimm seninde oglun olcakmis gibi nereden bu yorumu yapiyorum dersen benimde hamileligim cok rahat gecti bulantim filan olmadi öyle duymustum hamileligin rahatsa erkektir diye
Hadi hayırlısıSeninde oglun olcakmis gibi dogdu icime
Benim kızımda da hiç bulantım olmamıştıHemen curutuyum. Benim ilk hamileligimde cektiklerim dillere destandi oglum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?