2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmısı okumussudur çoğumuz bulantılardan muzdarip iz hatta ben annemde kalıyorım evimden tiksindim... kızımda 16 haftada bıtmıştı her bunye farkı cogunun 12 de bitiyor kımının 16 nadırde olsa 9 ay süren var oyuzden naçizane tecrübelerime dayanarak migden ne kaldırıyorsa onu ye kendını keşfedersen ne neyi kusmucan daha kolay fark edersin

Canım yaa şimdi şöyle özelde epey tutuyor gunah devlette hakkım varken kullanmak istiyorum dr rica edıcem inş yapar genel testler rubella hemogram ıcv falan
onlar saglik ocagindads yapiliyor tatlim bilgin olsun. sadece rubella ve texoplazma yapmiyorlar
ben 2 li 3 lu testler icin gitmek istedim ayrica hic devlete gitmeyip sonrasinda bi sorun olursa devlet kabul etmiyormus diye gidicegim

Hoşgeldin benim 10. Haftaya girdi daha iyim hafifledi ama genelede 4 ay girene kadar sürermiş

Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Seninde bnm gibi fazla bulantın yoktu dimi kusma falan bi de tiksindiğin bişeyler oldu mu?
İnşallah, hepimizin hayırlı haberleri olsun. Evet, bulantım, kusmam yok. Yemeyi abarttığım şeylerden tiksindim sadece. Mesela çok badem yedim, şimdi yiyesim yok, bir de kabak çekirdeğiyle bulgur. Onları da son zamanlarda çok yedim. Onun dışında tiksinmem de yok şükür.

Amin İnşAllah
SOğanlı yemek yaparken de miden bulanmıyo mu yani ben çok kötü oluyorum bi de sarımsak kokusu ıyyyy

Seninde oglun olcakmis gibi dogdu icime

Benim de ultrason kagidima bakinca bebek solda gorunuyor. Oglumda kesem yuvarlak degildi. Bebek de fasulye seklindeydi. Bu sefer cok ilginc; kesem yuvarlak bebek de dümdüz gorunuyor. Acaba kızım olur mu kiii saka bi yana saglikli olsun da..insan coook merak ediyor tabi...

Canimm seninde oglun olcakmis gibi nereden bu yorumu yapiyorum dersen benimde hamileligim cok rahat gecti bulantim filan olmadi öyle duymustum hamileligin rahatsa erkektir diye
Benim bir aydır çok kötüydüm meğersem Protestan ilçın yan etkileriymiş Pazartesi den beri bitti doktorum fitil olarak al dedi kaç gündür iyim şükür tansiyon düşüklüğüm var oda bütün hamileliklerimde oldu

Protestan bende kullandim ama bana bulanti yapmadi yalniz 2 gündür sabah kusmalarim basladi sadece

Canimm seninde oglun olcakmis gibi nereden bu yorumu yapiyorum dersen benimde hamileligim cok rahat gecti bulantim filan olmadi öyle duymustum hamileligin rahatsa erkektir diye
Hemen curutuyum. Benim ilk hamileligimde cektiklerim dillere destandi oglum oldu

Ama benim ztn 2 oğlum var kii
Herşeyin hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da evlat her türlü kabulumuzdür
Bnm de 2 oğlumda kusmam olmuştu bunda kusma yok çok şükür tiksinmeler oldu sadece bazı şeylere bi de koku hassasiyeti o kadar
Kız olur diye çok heveslenmiyorum ama yinede umudumu kaybetmiyorum
Ümitsizliğe kapılmak şeytandan ümitlenmek ise Allah’tandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…