Yani suan birakabildiginiz icin bu sekilde konusabiliyorsunuz tamamen irade meselesiBende 5. Haftada paketim bitince bidahada tiksinti gelince aklıma bile gelmez oldu... bence sigara içmek keyif işi eger keyfin yoksa bir kahve içmeye migden tiksiniyorsa sigara aklına bile gelmiyor
BEn asla sizi yargılamıyorum bulantılarım yüzünden tıksındım demek istedıgım benımde bulantılarım başlamayıp keyıflı olsaydım elbetteki canım isterdi bende çok iradeli bi kişilik degılım... benı sanırım yanlıs anladınız neyseYani suan birakabildiginiz icin bu sekilde konusabiliyorsunuz tamamen irade meselesi
Çok geçmiş olsun, benim planlı gebelikti, gebelik önceai dişlerime bakım yapıldı 2 kaplama dolgu vs yapıldı ama hamile kalmadan önce bi tane kanal tedavim sinyal vermey3 başlamıştı regl olursam ona da baktırırım hemen dedim ama bebiş geldi. Ara ara zonklamalar oluyor kulağıma vueuyor ama şişme ağrıdan duramama yok. Enfeksiyon olursa ağrın geçmezse hemen giderim dedim ama tuzlu su gargara yaptım aprıyan günlerde geçti çok şükğr bir de sık sık fırçaladım kanadıkça devam ettim şu an geçti çok şükürarkadaşlar merhaba ben geldim 2 gündür buraya bakamıyorum dişimin ağrısındandişçiye gittik diş çekimi olabilmesi için kadın doğum doktorumdan onay istedi (ilk 3 ve son 3 ay diş çekimi yapamayız dedi)bugün doktorumla görüştük çektirebilirsin dedi şuanda antibiyotik kullanıyorum ağrı kesicilerle idare etmeye çalışıyorum sizlerde hiç diş ağrısı oldu mu ne yapsam bi ay daha mı beklesem acaba
Bu arada tanışmalar başlamış bende 32 yaşındayım ev hanımıyım İstanbul dayım biri 10 biri 8 yaşında iki oğlum var 3. Sürpriz oldu 8 haftalıkız
Teşekkür ederim bende dişlerimi yaptırıyordum bikaç ay ara verdim sonra hamile olduğumu öğrendim ve geçici kaplamalarımla kaldım çürükler de iltihap olmuş çok ağrıdı çok 2 gecedir uyku uyuyamıyorum 2. Trimesteri bekleyebilirsem bekliycem bende bakalım antibiyotik daha bitmedi İnşAllah bu gece uyurumÇok geçmiş olsun, benim planlı gebelikti, gebelik önceai dişlerime bakım yapıldı 2 kaplama dolgu vs yapıldı ama hamile kalmadan önce bi tane kanal tedavim sinyal vermey3 başlamıştı regl olursam ona da baktırırım hemen dedim ama bebiş geldi. Ara ara zonklamalar oluyor kulağıma vueuyor ama şişme ağrıdan duramama yok. Enfeksiyon olursa ağrın geçmezse hemen giderim dedim ama tuzlu su gargara yaptım aprıyan günlerde geçti çok şükğr bir de sık sık fırçaladım kanadıkça devam ettim şu an geçti çok şükürbenim dr da 2.trimester a kadar dayanabilirsen dayan demişti en ideal diş aorunları için 2.trimester sanırım
arkadaşlar merhaba ben geldim 2 gündür buraya bakamıyorum dişimin ağrısındandişçiye gittik diş çekimi olabilmesi için kadın doğum doktorumdan onay istedi (ilk 3 ve son 3 ay diş çekimi yapamayız dedi)bugün doktorumla görüştük çektirebilirsin dedi şuanda antibiyotik kullanıyorum ağrı kesicilerle idare etmeye çalışıyorum sizlerde hiç diş ağrısı oldu mu ne yapsam bi ay daha mı beklesem acaba
Bu arada tanışmalar başlamış bende 32 yaşındayım ev hanımıyım İstanbul dayım biri 10 biri 8 yaşında iki oğlum var 3. Sürpriz oldu 8 haftalıkız
Teşekkür ederim aynen öyle bitirdi beni 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum edemiyorumhamilelikte dua ettigim (bebegimin saglikli olmasi disinda ) su lanet olasi sigaradan tiksinmek. Yeri geldi 1 tane ictim yeri geldi daha fazla ama yok illa icicem.uzuluyorum utanıyorum ama birakabilecek iradem yok.insallah yakun zamanda kurtulurum.
gecmis olsun dis agrisi berbat bisey.bendede dolgu ilmasi gereken dis var ama dr 10. haftaya kadar beklememi itedi
Geçmiş olsun.Teşekkür ederim bende dişlerimi yaptırıyordum bikaç ay ara verdim sonra hamile olduğumu öğrendim ve geçici kaplamalarımla kaldım çürükler de iltihap olmuş çok ağrıdı çok 2 gecedir uyku uyuyamıyorum 2. Trimesteri bekleyebilirsem bekliycem bende bakalım antibiyotik daha bitmedi İnşAllah bu gece uyurumşuanda tek istediğim bu
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Geçmiş olsunarkadaşlar merhaba ben geldim 2 gündür buraya bakamıyorum dişimin ağrısındandişçiye gittik diş çekimi olabilmesi için kadın doğum doktorumdan onay istedi (ilk 3 ve son 3 ay diş çekimi yapamayız dedi)bugün doktorumla görüştük çektirebilirsin dedi şuanda antibiyotik kullanıyorum ağrı kesicilerle idare etmeye çalışıyorum sizlerde hiç diş ağrısı oldu mu ne yapsam bi ay daha mı beklesem acaba
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Oy masallah kocaman olmuşunuz siz... iki kaybım var yazmıssınız kacıncı haftalardaydı acaba şuan igne falan başladınızmıBitmiyorduçalışıyorum istanbulda yaşıyorum. 9 ocak kısmetse doğum tarihi. Bir liste yapılsa artık iyi olur aslında
Kabizlik icin kuru kayisi ve bol bol su ic canim hayirli ugurlu olsunMerhaba arkadaşlar. Grubun en büyüğü benim sanırım. 39 yaşındayım. 9 yaşında bir kızım var. 2 kaybım var. En son kaybım 5 yıl önce. Sonrada kocam istemedi çocuk ben çok istiyordum. Bir türlü onu ikna edemedim. Mucizem beni geldi buldu. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah. Hamileliğin şükür iyi geçiyor. Karnıma kramplar giriyor ve ciddi kabızlık çekiyorum , yorgunluk ve halsizlik var ama ben bunları görmüyorum bile yeterki bebişim sağlıklı olsun. Haftaya ikili teste gidicem hayırlı haberler alırım inşallah. Kızıma hamileliğide 3 ay kusmuştum bunda bulantım nadir oluyor. İştahım açık 2 kilo aldım bileiç karnım kızımda da yoktu şuan 6 aylık hamile gibiyim herkes farkediyor hamile olduğumu
Teşekkür ederim aynen öyleGunaydın kızlar...diş agrısı fenadır canım gecmıs olsun... erkenden uyuyorum gün bitsin die ama bu seferde erkenden kalkıyorumrüyalarımda yemekte yiyorum ohh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?