• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Burası daha aktif 😊 aslında hepimiz burada toplansak daha iyi olur belki ❣
Bende İstanbuldayım, 28 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. Farklı sebeplerden kayıplarım var inşallah 12 haftayı sağlıkla tamamlayabilrisem bende rahat nefes alabilicem 🙏🏽🙏🏽

Evet ya hep birlikte buraya toplansak çok iyi olur :) konular farklı ilerliyor orası burası

Kizlar nasil gidiyor hamilelikleriniz ben 1 sene ugrastim bazen hala inanamiyorum hep tedirginim bir hareketlerini hissetsem tamamen rahatlicam ayrica tatli mi yiyorsunuz eksi aci mi ben gebelikten önce tatli hastasiydim uyanir uyanmaz agzima tatli atiyordum suan cok az yiyorum yine ama aci tuzlu eksi daha cok seviyorum
Simdilik iyi gidiyor carsamba sabahi randevum var bakalim ins bir sıkıntı cikmaz. 3bucuk ay once kurtaj olmuştum kalp atislarini duyamadigimiz icin. Gelisimi de durmustu. Ben de tedirginim Ins hepimiz saglikla kavusuruz yavrularimiza..

Ben de tatliyi cikolatayi cok seven biriydim fakat tatliya tahammulum yok. Canim hep tuzlu eski seyler istiyor. Bir de bir anda sevdigim biseyden tiksinebiliyorum. Oglumda sadece tavuktan tiksinmistim hatta dogumdan birkac ay sonra anca yiyebilmistim. Ama bu sefer belki de sicaklardan pek birsey yemek canim istemiyor.:))

Yeni okudum sonraki sayfalari. Ben de tanitayim kendimi bari :-) 30 yasindayim. Istanbuldayim. Ingilizce ogretmeniyim. Suan yaz okulumuz devam ediyor. Sicaklarda okula gidip geliyoruz 3.5 yasindaki oglumla beraber;-)

BEnımde tansıyonum cok dusuk 9-5 yada 9-6 cıkıyor yemek yıyememekten sanırım bulantılar bıtınce düzelır kızımdada böyle olmustu çünkü

BEnımde tansıyonum cok dusuk 9-5 yada 9-6 cıkıyor yemek yıyememekten sanırım bulantılar bıtınce düzelır kızımdada böyle olmustu çünkü
Ben de azıcık aç kalırsam midem deli gibi bulanıyor. Biraz daha aç kalırsam kusuyorum :KK43: O yüzden homili yiyip duruyorum :KK48: Ama benim de tansiyonum düşük çıkıyor. Herkesin nasıl farklı farklı ya çok garip.

bende kontrole 1 temmuzda gideceğim. tam 1,5 yıl sebebsiz hamile kalamadım tam tüp bebek tedavisine başlayacakken rabbimin mucizesi resmen kendiliğinden geldi minnoşum :)
Benim iki yıl önce 6 haftalık bir düşüğüm oldu. Ondan sonra da 2 yıl hamile kalamadım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hep her şey yolunda dediler. En son doktorum "İğneyle yumurta büyütelim." dedi. Baktık iğneye rağmen yumurta büyümüyor. "Çok sık acıkır mısın?" dedi. "Evet." dedim. "Sende insülin direnci var."dedi. 10 gün şeker ilacı kullandım ve çok şükür hamile kaldım. Beklemek gerçekten çok zormuş.

Benim iki yıl önce 6 haftalık bir düşüğüm oldu. Ondan sonra da 2 yıl hamile kalamadım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hep her şey yolunda dediler. En son doktorum "İğneyle yumurta büyütelim." dedi. Baktık iğneye rağmen yumurta büyümüyor. "Çok sık acıkır mısın?" dedi. "Evet." dedim. "Sende insülin direnci var."dedi. 10 gün şeker ilacı kullandım ve çok şükür hamile kaldım. Beklemek gerçekten çok zormuş.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . gerçekten aramak çok zor rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar,
Ben de 32 yaşındayım bu 3. gebeliğim oldu. İlk gebeliğimden bir kızım var 5 yaş olacak yakında o 30 haftalık 29 a uyumlu erken doğmuştu preeklampsi nedeniyle tansiyonum yükseldiğinde anladık preeklampsi olduğunu sonrada doğdu zaten. 2. gebeliğimde 7,5 haftada kalbi durmuştu kürtaj oldum o da 2,5 yıl önceydi. Aslında gebelik ve ya çocuk düşünmüyorduk ama sürpriz hamile kaldığımı anladım Ramazanda. Kontrollerde herhangi bir şey çıkmadı olumsuz, herşey yolunda dedi 2 ayrı doktora gidiyorum. Bakalım nasibi varsa gelir. Herşey Allah cc tan.

Merhaba kızlar,
Ben de 32 yaşındayım bu 3. gebeliğim oldu. İlk gebeliğimden bir kızım var 5 yaş olacak yakında o 30 haftalık 29 a uyumlu erken doğmuştu preeklampsi nedeniyle tansiyonum yükseldiğinde anladık preeklampsi olduğunu sonrada doğdu zaten. 2. gebeliğimde 7,5 haftada kalbi durmuştu kürtaj oldum o da 2,5 yıl önceydi. Aslında gebelik ve ya çocuk düşünmüyorduk ama sürpriz hamile kaldığımı anladım Ramazanda. Kontrollerde herhangi bir şey çıkmadı olumsuz, herşey yolunda dedi 2 ayrı doktora gidiyorum. Bakalım nasibi varsa gelir. Herşey Allah cc tan.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️

Ben de tatliyi cikolatayi cok seven biriydim fakat tatliya tahammulum yok. Canim hep tuzlu eski seyler istiyor. Bir de bir anda sevdigim biseyden tiksinebiliyorum. Oglumda sadece tavuktan tiksinmistim hatta dogumdan birkac ay sonra anca yiyebilmistim. Ama bu sefer belki de sicaklardan pek birsey yemek canim istemiyor.:))

Ben de bir gün yediğimi bir daha yemiyorum.
Yiyince tiksiniyor gibi oluyorum

Back