2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim mide bulantım yok sadece tükürük ile acı su arası bir şey oluyor ağzımda midem bulanacak gibi oluyor bulanmıyor. Kraker - leblebi vs yersem bu acıma da geçer gibi oluyor. Bilemedim.

Kizlar sigarayi birakan var mi gebelikte ben 10 yillik iciciyim cok zorlaniyorum ortam disinda icmiyorum 1 hafta 10 gün filan sonra yanimda birileri icince bir iki firt aliyorum ama bu bile vicdanimi zorluyor doktorum hicbir sorun olmaz dedi biz günde 2 3 taneye birsey demiyoruz dedi ben günde icmiyirun 5 10 günde 1 2 firt

İstediğinde bi iki fırt içebilecek olmak seni rahatlatıyorsa bırak rahatlatsın. Onu da içmemeye çalış. Günlerce içmeden duruyosun da o bi fırt ne veriyor ki sana? Vicdan azabı ve iğrenç bir tat..

İstediğinde bi iki fırt içebilecek olmak seni rahatlatıyorsa bırak rahatlatsın. Onu da içmemeye çalış. Günlerce içmeden duruyosun da o bi fırt ne veriyor ki sana? Vicdan azabı ve iğrenç bir tat..
O farkli bir durum hicbirsey vermiyor ama bazen kendimi yiyorum o iki firti cekmesem bagimlilik farkli mide bulantilarim olsun tiksineyim diye cok dua ettim ama oda olmuyor

O farkli bir durum hicbirsey vermiyor ama bazen kendimi yiyorum o iki firti cekmesem bagimlilik farkli mide bulantilarim olsun tiksineyim diye cok dua ettim ama oda olmuyor
Ben 18 yaşımdan 28 yaşıma kadar on yıl içtim. Korunmayı bırakınca bıraktım,ocaktan beri içmiyorum ve şükür şimdi hamileyim. Kendini bağımlılık vs diyip çaresizliğe sevk etme. İçmeden de pekala yaşarsın. Hem de eskisinden de iyi yaşarsın. Kafada bitiyor.

Tebrik ederin sizi gercekten bence büyük basari esiniz iciyor mu

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

azalttim ama tamamen bırakamadım.hamilelik disindada birakmaya calistigim halde yapamadum.kafamda bitiremiyorum malesef. ve insanlarin sigarayi birakmadinmi tavirlari ve ahkam kesmeleride ayrica beni tiksindiriyor.ben herkesten cok dusunuyoru. bebegi ve kemdimi ama offff iste

İnsanların bundan neden haberi var ki? Toplum içinde içmemelisin. Bu sayede sen de rahat olursun. Evde yalnızken bi iki tane iç zamanla onu da bırakırsın. Bebeğin için yaparsın, istediğinde yapamaman için hiçbi sebep yok. Kafanda büyütme. Bikaç günü atlatınca hepsi geçiyor.

Doğuma kadar paket paket içiyorlar canım, sapasağlam da doğuyor çpcuklar. Emzirirken de hatta devam ediyorlar hiç kimseden de çevremde vicdan yapan görmedim gayet gurur duyuyorlar. Sen korkma yani bence ilerleyen haftalarda tamamen bırakırsın inşallah. Ben 4 yıl önce oğluma hamileyken bıraktım 6 haftalıkken bi daha ağzıma sürmedim çok tiksindim hala devam darısı sana ama çok da stres yapma daha kötü etkiler bebeği

Bende içiciydim hamile olduğunu öğrenince bende vicdan yaptım bıraktım zaten hamile kalınca soğuyorum tiksiniyorum darısı size olur inşallah

Anliyorum sizi üzülmeyin insallah bir problem olmaz bebeginizde yani bazi insanlara cok rahat gelebiliyor cok cabuk birakabiliyorlar keske hic baslamasaydik insallah öyle bir tiksinme gelirki bir daha hic agzimiza sürmeyiz

Bende 5. Haftada paketim bitince bidahada tiksinti gelince aklıma bile gelmez oldu... bence sigara içmek keyif işi eger keyfin yoksa bir kahve içmeye migden tiksiniyorsa sigara aklına bile gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…