İstediğinde bi iki fırt içebilecek olmak seni rahatlatıyorsa bırak rahatlatsın. Onu da içmemeye çalış. Günlerce içmeden duruyosun da o bi fırt ne veriyor ki sana? Vicdan azabı ve iğrenç bir tat..Kizlar sigarayi birakan var mi gebelikte ben 10 yillik iciciyim cok zorlaniyorum ortam disinda icmiyorum 1 hafta 10 gün filan sonra yanimda birileri icince bir iki firt aliyorum ama bu bile vicdanimi zorluyor doktorum hicbir sorun olmaz dedi biz günde 2 3 taneye birsey demiyoruz dedi ben günde icmiyirun 5 10 günde 1 2 firt
O farkli bir durum hicbirsey vermiyor ama bazen kendimi yiyorum o iki firti cekmesem bagimlilik farkli mide bulantilarim olsun tiksineyim diye cok dua ettim ama oda olmuyorİstediğinde bi iki fırt içebilecek olmak seni rahatlatıyorsa bırak rahatlatsın. Onu da içmemeye çalış. Günlerce içmeden duruyosun da o bi fırt ne veriyor ki sana? Vicdan azabı ve iğrenç bir tat..
Ben 18 yaşımdan 28 yaşıma kadar on yıl içtim. Korunmayı bırakınca bıraktım,ocaktan beri içmiyorum ve şükür şimdi hamileyim. Kendini bağımlılık vs diyip çaresizliğe sevk etme. İçmeden de pekala yaşarsın. Hem de eskisinden de iyi yaşarsın. Kafada bitiyor.O farkli bir durum hicbirsey vermiyor ama bazen kendimi yiyorum o iki firti cekmesem bagimlilik farkli mide bulantilarim olsun tiksineyim diye cok dua ettim ama oda olmuyor
Tebrik ederin sizi gercekten bence büyük basari esiniz iciyor muBen 18 yaşımdan 28 yaşıma kadar on yıl içtim. Korunmayı bırakınca bıraktım,ocaktan beri içmiyorum ve şükür şimdi hamileyim. Kendini bağımlılık vs diyip çaresizliğe sevk etme. İçmeden de pekala yaşarsın. Hem de eskisinden de iyi yaşarsın. Kafada bitiyor.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar,
Ben de 32 yaşındayım bu 3. gebeliğim oldu. İlk gebeliğimden bir kızım var 5 yaş olacak yakında o 30 haftalık 29 a uyumlu erken doğmuştu preeklampsi nedeniyle tansiyonum yükseldiğinde anladık preeklampsi olduğunu sonrada doğdu zaten. 2. gebeliğimde 7,5 haftada kalbi durmuştu kürtaj oldum o da 2,5 yıl önceydi. Aslında gebelik ve ya çocuk düşünmüyorduk ama sürpriz hamile kaldığımı anladım Ramazanda. Kontrollerde herhangi bir şey çıkmadı olumsuz, herşey yolunda dedi 2 ayrı doktora gidiyorum. Bakalım nasibi varsa gelir. Herşey Allah cc tan.
Kizlar sigarayi birakan var mi gebelikte ben 10 yillik iciciyim cok zorlaniyorum ortam disinda icmiyorum 1 hafta 10 gün filan sonra yanimda birileri icince bir iki firt aliyorum ama bu bile vicdanimi zorluyor doktorum hicbir sorun olmaz dedi biz günde 2 3 taneye birsey demiyoruz dedi ben günde icmiyirun 5 10 günde 1 2 firt
Sen de başarabilirsin canım bence başaracaksın. Eşim içmiyor hiç içmemiş..Tebrik ederin sizi gercekten bence büyük basari esiniz iciyor mu
İnsanların bundan neden haberi var ki? Toplum içinde içmemelisin. Bu sayede sen de rahat olursun. Evde yalnızken bi iki tane iç zamanla onu da bırakırsın. Bebeğin için yaparsın, istediğinde yapamaman için hiçbi sebep yok. Kafanda büyütme. Bikaç günü atlatınca hepsi geçiyor.azalttim ama tamamen bırakamadım.hamilelik disindada birakmaya calistigim halde yapamadum.kafamda bitiremiyorum malesef. ve insanlarin sigarayi birakmadinmi tavirlari ve ahkam kesmeleride ayrica beni tiksindiriyor.ben herkesten cok dusunuyoru. bebegi ve kemdimi ama offff iste
Benimde tansiyonum hep düşük, tok karnına 9/6Sizin kaç tansiyon Benin’de hep düşük 8 9 çıkıyor
Biz yakınızOh oh hepimiz iyiyiz cok sükür bebislerimiz de iyi saglikli bende 26 yasindayim ilk bebegim olucak insallah istanbul kartalda oturuyorum
Doğuma kadar paket paket içiyorlar canım, sapasağlam da doğuyor çpcuklar. Emzirirken de hatta devam ediyorlar hiç kimseden de çevremde vicdan yapan görmedim gayet gurur duyuyorlar. Sen korkma yani bence ilerleyen haftalarda tamamen bırakırsın inşallah. Ben 4 yıl önce oğluma hamileyken bıraktım 6 haftalıkken bi daha ağzıma sürmedim çok tiksindim hala devamKizlar sigarayi birakan var mi gebelikte ben 10 yillik iciciyim cok zorlaniyorum ortam disinda icmiyorum 1 hafta 10 gün filan sonra yanimda birileri icince bir iki firt aliyorum ama bu bile vicdanimi zorluyor doktorum hicbir sorun olmaz dedi biz günde 2 3 taneye birsey demiyoruz dedi ben günde icmiyirun 5 10 günde 1 2 firt
Bencede herkes buraya gelsin nasıl olsa hepimiz aynı yolda ilerliyoruzEvet ya hep birlikte buraya toplansak çok iyi olur :) konular farklı ilerliyor orası burası
Bende içiciydim hamile olduğunu öğrenince bende vicdan yaptım bıraktım zaten hamile kalınca soğuyorum tiksiniyorum darısı size olur inşallahKizlar sigarayi birakan var mi gebelikte ben 10 yillik iciciyim cok zorlaniyorum ortam disinda icmiyorum 1 hafta 10 gün filan sonra yanimda birileri icince bir iki firt aliyorum ama bu bile vicdanimi zorluyor doktorum hicbir sorun olmaz dedi biz günde 2 3 taneye birsey demiyoruz dedi ben günde icmiyirun 5 10 günde 1 2 firt
Anliyorum sizi üzülmeyin insallah bir problem olmaz bebeginizde yani bazi insanlara cok rahat gelebiliyor cok cabuk birakabiliyorlar keske hic baslamasaydik insallah öyle bir tiksinme gelirki bir daha hic agzimiza sürmeyizazalttim ama tamamen bırakamadım.hamilelik disindada birakmaya calistigim halde yapamadum.kafamda bitiremiyorum malesef. ve insanlarin sigarayi birakmadinmi tavirlari ve ahkam kesmeleride ayrica beni tiksindiriyor.ben herkesten cok dusunuyoru. bebegi ve kemdimi ama offff iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?