2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim aynen öyle bende bu günlerde nerdeyse hergün rüyamda erkek bebek görüyorum biraz büyümüş erkek bebişler görüyorum hayır olsun bakalım
BEn hamılelıkte ruyalara cok ınanırım erkek bebek müjde demektir ama ben kızıma gebeyken kız çocuğu görüyordum çıktıda... önce saglıklı olsunlar ama sana bu bir haberci gibi

BEn hamılelıkte ruyalara cok ınanırım erkek bebek müjde demektir ama ben kızıma gebeyken kız çocuğu görüyordum çıktıda... önce saglıklı olsunlar ama sana bu bir haberci gibi
2 oğlum var diye bu ne olur acaba diye çok kafaya takıyorum ondan mıdır nedir 3-4 gündür rüyama erkek bebek giriyor ama bnm mi değil mi bilmiyorum hayırlısı olsun inşAllah

Ya ama bu sene benim etrafimda hep erkek cocuk var daha kiz duymadim saglikli olsun ama ilk cocugum hep kiz olsun istemisimdir
Bende hep kızım olsun istedim Rabbim 2 oğlan verdi bunda da takdir Rabbimin sağlıklı olsun da hayırlısı
Senin daha belli olmadı mı 12. haftanda mısın

2 oğlum var diye bu ne olur acaba diye çok kafaya takıyorum ondan mıdır nedir 3-4 gündür rüyama erkek bebek giriyor ama bnm mi değil mi bilmiyorum hayırlısı olsun inşAllah
Hmm iki erkek ozaman nw dıyım müjde olsun ıkı paşana bir kız kardeş gelsin ozaman çok amin

Bende hep kızım olsun istedim Rabbim 2 oğlan verdi bunda da takdir Rabbimin sağlıklı olsun da hayırlısı
Senin daha belli olmadı mı 12. haftanda mısın
Ben de ayni sekilde. Bir oğlum var. Rabbim kiz evlat sevgisi de tattirsin cok isterim tabi nasip..oglan da olsa saglik sihatli olsun da :)
Ayrica sifalar dilerim dis agrisi cok zordur. Karanfil cignemek de iyi gelir derler ama hamileyken olur mu bir araştırmak lazim..

Rabbim nasip etsin İnşAllah önce sağlıklısı tabii hayırlısı olsun
Teşekkür ederim aynen çok zor bi durum hamilelikte herşeyi kullanamıyosun çabuk geçmiyor karanfil kullanılıyormuş kadın doğum dr söyledi ama bnm ağrıyan dişim kaplamanın altındaki olduğundan çok etkilemiyo antibiyotik kullanıyorum inş bi an önce geçer

Aynı dertten ben de muzdaribim ama kendimce bir yöntem buldum west ve winstonda one diye bir model var değerleri 1-1-1 olan. Normal sigarada bu değerler 7-8 civarında biliyorsunuz. Ben bu one olanları kırıp yarısını içiyorum nefsimi körleyecek kadar. Doktorum da onayladı aslına bakarsanız. Bırakma stresinden daha iyi diye. Toplamda gün boyu ictiklerim1 normal sigarayı geçmiyor. Madem birakamiyorsaniz siz de en azından değeri az olanlarla idare edin. Zararı çok daha azdır diye düşünüyorum.

Selam kizlar. Kizim krese basladi. Ben de uzun bir tatilden sonra işe. Hayalim evde yata yata hamilelik gecirmek. Istedigim saatte uyanip keyif yapmak. Bence hamilelere basindan itibaren izin verilmeli:)
Kizimi krese vermek beni cok strese soktu. Bebegi bile unuttum valla. Ama bulanti halsizlik vs. gecti cok şükür. 3 aylik rahat doneme girdim sanirim. Ankara da dr arayisindayim. Buyuk ihtimal liv de basak gulere baslayacagm. Ilki sezaryen oldugu icin buyuk ihtimal bu da oyle olacak.

Bu sene benimde çevremde hamile çok en az 7 kişi var ve hepsi erkek bebek bekliyor erkek senesini kaçırmamışımdır inşallah

Bu sene benimde çevremde hamile çok en az 7 kişi var ve hepsi erkek bebek bekliyor erkek senesini kaçırmamışımdır inşallah
2019 da mı doğacaklar çevrendekiler
Rabbim gönlüne göre versin bakalım isteğimiz olacak mı sen erkek ben kız

Slm 34 yaşındayım, kadın doğum hastanesinde ebeyim.Gebelik sayım fazla ama henüz çocuğum yok. Grup gerçekten çok sessiz emezis yüzünden kimse girip yazamıyor muhtemelen.
Slm bide bu mesleğin sana acı yanları olmustur okadar bebek içinde beklemekte sabır işi... benımde 6. Gwbelıgım sabırla güzel günleri beklıyecegız gelecekte ... kayıpların neden acaba belırlendımı içini ferah tut eminim senin adınada hersey güzel olucak

Evet en sonuncu kasımda doğuyor biz 2020 kaldık hayırlısı artık
Yaşına göre çin takvimine hiç baktın mı yani inandığımdan değil de öyle eğlencesine ☺

Eklentiler

• 4AF3EAFB-D573-48D4-B16F-5E7DFE29C761.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 48
BEnım kızımda tutmuştu şimdi yine kız diyor benim bakalım
İlkinde kese sağda mıydı solda mı bunla ilgili de olabiliyomuş bi de ultrason görüntüsü fasulye şeklindeyse erkek yuvarlağa benzerse kızmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…