BEn hamılelıkte ruyalara cok ınanırım erkek bebek müjde demektir ama ben kızıma gebeyken kız çocuğu görüyordum çıktıda... önce saglıklı olsunlar ama sana bu bir haberci gibi
BEn hamılelıkte ruyalara cok ınanırım erkek bebek müjde demektir ama ben kızıma gebeyken kız çocuğu görüyordum çıktıda... önce saglıklı olsunlar ama sana bu bir haberci gibi
2 oğlum var diye bu ne olur acaba diye çok kafaya takıyorum ondan mıdır nedir 3-4 gündür rüyama erkek bebek giriyor ama bnm mi değil mi bilmiyorum hayırlısı olsun inşAllah
2 oğlum var diye bu ne olur acaba diye çok kafaya takıyorum ondan mıdır nedir 3-4 gündür rüyama erkek bebek giriyor ama bnm mi değil mi bilmiyorum hayırlısı olsun inşAllah
Ben de ayni sekilde. Bir oğlum var. Rabbim kiz evlat sevgisi de tattirsin cok isterim tabi nasip..oglan da olsa saglik sihatli olsun da :)
Ayrica sifalar dilerim dis agrisi cok zordur. Karanfil cignemek de iyi gelir derler ama hamileyken olur mu bir araştırmak lazim..
Ben de ayni sekilde. Bir oğlum var. Rabbim kiz evlat sevgisi de tattirsin cok isterim tabi nasip..oglan da olsa saglik sihatli olsun da :)
Ayrica sifalar dilerim dis agrisi cok zordur. Karanfil cignemek de iyi gelir derler ama hamileyken olur mu bir araştırmak lazim..
Rabbim nasip etsin İnşAllah önce sağlıklısı tabii hayırlısı olsun
Teşekkür ederim aynen çok zor bi durum hamilelikte herşeyi kullanamıyosun çabuk geçmiyor karanfil kullanılıyormuş kadın doğum dr söyledi ama bnm ağrıyan dişim kaplamanın altındaki olduğundan çok etkilemiyo antibiyotik kullanıyorum inş bi an önce geçer
hamilelikte dua ettigim (bebegimin saglikli olmasi disinda ) su lanet olasi sigaradan tiksinmek. Yeri geldi 1 tane ictim yeri geldi daha fazla ama yok illa icicem.uzuluyorum utanıyorum ama birakabilecek iradem yok.insallah yakun zamanda kurtulurum.
Aynı dertten ben de muzdaribim ama kendimce bir yöntem buldum west ve winstonda one diye bir model var değerleri 1-1-1 olan. Normal sigarada bu değerler 7-8 civarında biliyorsunuz. Ben bu one olanları kırıp yarısını içiyorum nefsimi körleyecek kadar. Doktorum da onayladı aslına bakarsanız. Bırakma stresinden daha iyi diye. Toplamda gün boyu ictiklerim1 normal sigarayı geçmiyor. Madem birakamiyorsaniz siz de en azından değeri az olanlarla idare edin. Zararı çok daha azdır diye düşünüyorum.
Selam kizlar. Kizim krese basladi. Ben de uzun bir tatilden sonra işe. Hayalim evde yata yata hamilelik gecirmek. Istedigim saatte uyanip keyif yapmak. Bence hamilelere basindan itibaren izin verilmeli:)
Kizimi krese vermek beni cok strese soktu. Bebegi bile unuttum valla. Ama bulanti halsizlik vs. gecti cok şükür. 3 aylik rahat doneme girdim sanirim. Ankara da dr arayisindayim. Buyuk ihtimal liv de basak gulere baslayacagm. Ilki sezaryen oldugu icin buyuk ihtimal bu da oyle olacak.
Slm 34 yaşındayım, kadın doğum hastanesinde ebeyim.Gebelik sayım fazla ama henüz çocuğum yok. Grup gerçekten çok sessiz emezis yüzünden kimse girip yazamıyor muhtemelen.
Slm 34 yaşındayım, kadın doğum hastanesinde ebeyim.Gebelik sayım fazla ama henüz çocuğum yok. Grup gerçekten çok sessiz emezis yüzünden kimse girip yazamıyor muhtemelen.
Slm bide bu mesleğin sana acı yanları olmustur okadar bebek içinde beklemekte sabır işi... benımde 6. Gwbelıgım sabırla güzel günleri beklıyecegız gelecekte ... kayıpların neden acaba belırlendımı içini ferah tut eminim senin adınada hersey güzel olucak