Kızlar bebeğinizi kaçıncı haftada ve nasıl hissettiniz? Ben hala birşey hissetmedim. Sadece ara, sıra hafif bir sızı hissediyorum. bebekten midir? gaz mıdır? anlayamadım
Kızlar d vitamini düşüklüğü olup devit3 ampul kullanan varmı ?
Benim düşük olduğu için dr devit3 ampul verdi ama prospektüsünü okudum hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor kafam karıştı kullanımında sakınca olsa kadın doğum dr neden versin
Canim ben de hamilelikten once kullaniyordum. Doktorum simdi kullanma dedi. Ilk baslarda kullanmamami soyledi. Belki de artık yaz geldi diye ertelemistir. Şimdi artik kritik donemi aştık sayilir. Doktorun verdiyse kullan bence. Icin rahat etmezse farkli eczacilara da sor. Gecmis olsun
Canim ben de hamilelikten once kullaniyordum. Doktorum simdi kullanma dedi. Ilk baslarda kullanmamami soyledi. Belki de artık yaz geldi diye ertelemistir. Şimdi artik kritik donemi aştık sayilir. Doktorun verdiyse kullan bence. Icin rahat etmezse farkli eczacilara da sor. Gecmis olsun
Cnm ben tesettürlü olduğum için güneşi vücuduma alabilmem mümkün olmuyo o yüzden de sürekli düşüyo takviye almam şart bi araştırma yaptım da ilk 3 aydan sonra kullanılabiliyormuş bugünden itibaren başlıyorum kullanmaya eksik olması halinde baya bi sağlık sorunu olabiliyormuş Allah korusun
Benim düşük olduğu için dr devit3 ampul verdi ama prospektüsünü okudum hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor kafam karıştı kullanımında sakınca olsa kadın doğum dr neden versin
Ben kullanıyorum canım.gebelik öncesi kullanıyodum öğrendiğimde bıraktım.sağlık ocağından verilmişti 12.haftadan sonra yeniden başlamamı söylemişlerdi tekrar başladım 1 hafta önce
Kiz da olsa erkekde olsa aynı sadece kıyafet değişiyor. Bebek çok güzel bir duygu ama niyeyse bende çatlayacağım heyecandan. Acaba ne cinsiyeti diye düşünmek istemiyorum aklımda devamlı :)
Ben kullanıyorum canım.gebelik öncesi kullanıyodum öğrendiğimde bıraktım.sağlık ocağından verilmişti 12.haftadan sonra yeniden başlamamı söylemişlerdi tekrar başladım 1 hafta önce
Evet o sırada bacakları kıpır kıpırdı en net görüntü buydu canım.sağlıklı ve hayırlı olması önceliğimiz ama oğlum var bi tane gönlümüzden geçende kız
İnşallah benzettiğin gibidir