2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğinizi kaçıncı haftada ve nasıl hissettiniz? Ben hala birşey hissetmedim. Sadece ara, sıra hafif bir sızı hissediyorum. bebekten midir? gaz mıdır? anlayamadım

Canim ben de hamilelikten once kullaniyordum. Doktorum simdi kullanma dedi. Ilk baslarda kullanmamami soyledi. Belki de artık yaz geldi diye ertelemistir. Şimdi artik kritik donemi aştık sayilir. Doktorun verdiyse kullan bence. Icin rahat etmezse farkli eczacilara da sor. Gecmis olsun

Cnm ben tesettürlü olduğum için güneşi vücuduma alabilmem mümkün olmuyo o yüzden de sürekli düşüyo takviye almam şart bi araştırma yaptım da ilk 3 aydan sonra kullanılabiliyormuş bugünden itibaren başlıyorum kullanmaya eksik olması halinde baya bi sağlık sorunu olabiliyormuş Allah korusun

Eklentiler

• 41FFD32D-1592-4C54-8C4A-DB6815E60823.png
    241,9 KB · Görüntüleme: 17
  • EA3B841D-F570-4A4C-ABA3-89E384BA8AEB.png
    295,7 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar benim minnoş hakkındaki cinsiyet tahmininiz nedir açılar hakkında sizin yazdıklarınızı detaylıca okudum ama fikir sahibi olamadım

Eklentiler

• 20190712_160908.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 33
Ben kullanıyorum canım.gebelik öncesi kullanıyodum öğrendiğimde bıraktım.sağlık ocağından verilmişti 12.haftadan sonra yeniden başlamamı söylemişlerdi tekrar başladım 1 hafta önce

Ben kullanıyorum canım.gebelik öncesi kullanıyodum öğrendiğimde bıraktım.sağlık ocağından verilmişti 12.haftadan sonra yeniden başlamamı söylemişlerdi tekrar başladım 1 hafta önce
Ampul olarak mı damla olarak mı kullanıyosun

Kızlar benim minnoş hakkındaki cinsiyet tahmininiz nedir açılar hakkında sizin yazdıklarınızı detaylıca okudum ama fikir sahibi olamadım
Ayaklarını içe çekmiş pozisyonu net değil aslında canım ama sanki kıza benzettim ben

Ampul olarak mı damla olarak mı kullanıyosun

Ben damla kullanıyorum günde 9 damla

Ayaklarını içe çekmiş pozisyonu net değil aslında canım ama sanki kıza benzettim ben

Evet o sırada bacakları kıpır kıpırdı en net görüntü buydu canım.sağlıklı ve hayırlı olması önceliğimiz ama oğlum var bi tane gönlümüzden geçende kız
İnşallah benzettiğin gibidir

Ben d vit damla kullanıyorum

Ben de yaptırdım çok şükür temiz geldi ve cinsiyet de öğrenmiş olduk. 2800 sanırım 37 yaşımda olduğum için genetik tarama yaptıralım istedik

Gözünüz aydın darısı başıma.kaç günde gelmişti sonucunuz. Benim 7 iş günü oldu da.birde genoksa yaptırmıştınız? Bende 36 yaşındayım

Gözünüz aydın darısı başıma.kaç günde gelmişti sonucunuz. Benim 7 iş günü oldu da.birde genoksa yaptırmıştınız? Bende 36 yaşındayım
Amin inşallah valla 7 iş günü dediler ama 12 günü buldu. Genoksa var mıydı hiç bilmiyorum

Hangi testi yaptırdınız nifty mi? Bende her gün arıyorum ama bakalım inşallah haftaya çıkar
Ya İnan’ın hiç hatırlamıyorum Amerika ve Güney Kore’ye gittiğini biliyorum sadece. Sizin kaçıncı bebeğiniz

Ya İnan’ın hiç hatırlamıyorum Amerika ve Güney Kore’ye gittiğini biliyorum sadece. Sizin kaçıncı bebeğiniz

Anladım, ne güzel temiz çıkmış sonuçlarınız Benim 2. Olacak kısmetse.bir tane 5 yaşında kızım var. Sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…