• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle. Ben çok kötüyüm 3 4 gündür kusmamaya şükrediyordum ki ağırlaştı bulantılar ve çıkarmaya başladım 😟 dünden beri oğkum ateşli dün tek başıma hastaneye götürdüm serum verdiler kusma ateş olduğu için. Mlrobik salgın varmış. Durmadı tabi 3 yaşında hastanede 2 3 saat resmen oyaladım zor durduk, eşim gelemedi uzak iş yeri, ailem de uzak hepsi hallettim ama resmen kendimi unuttum. Dün ağzıma sadece 1 lokma koymuştum, akşamda yiyemedim bütün gece de uyumadım ateşlenir yine diye. Sabah 15 dk boş mideyi çıkardım .. işte kendimizi unutuyoruz yeterki çocuklar iyi olsun diyoruz. Kendimde kötüyüm valla ama yeterli o iyileşsin de önce napim diyorum güç geliyor insana zaten .. oğlum olmasa ayağa bile kalkmadan bulantıdan yatardım kesin .. sağlıklı olsun da o ben razıyım hepsine, Allah güç veriyor şükür 🙏🏽
Allah sifa versin cok gecmis olsun cnm. Cocuklar ateslendi mi zor oluyor cidden. Ama kendini de ihmal etme. Daha cok gucten dusersin, bu sefer oglunla da hic ilgilenemezsin ve bebisin de etkilenir. Acil sifalar diliyorum🌸🌸

Slm kizlar dun evdeki el doppler ile bebegin kalp.atislarina bakayim dedim her zaman bakmiyorum 180 gorunce panik oldum kizimda en fazla 150 olurdu doktora yazdim bu arada bunun 160 altina hic dusmuyor doktor da hareketli olduhu zaman 200 e kadar cikar sorun degil dedi 🤣 anlayacaginiz ben nanayi yedim bu koz cok hareketli belli daha 12. Haftada hissetmistim ben bu sıpayı🤣

Cinsiyeti hakkında tahminde bulunabilir misiniz kızlar ?

Eklentiler

• F83C4C07-A629-4948-AC12-2E6402178F4F.jpeg
    F83C4C07-A629-4948-AC12-2E6402178F4F.jpeg
    108,7 KB · Görüntüleme: 22
Bencede erkek bebiş 🙏🏽
Yaa gerçekten miii sizler erkek diyince çok daha merak ediyoruumm 😀😀 biz hep eşimle sanki kız olacak gibi hep gözümüz kız eşyalarına gidiyor ağzımızda hep cümlenin sonu kızım Allah hayırlı evlat versin ama o kadar kız hissine alışmışım ki erkek olursa şok olurum 😂 sanki hamilelik boyunca kız demişlerde erkek doğurmuşum gibi😳 ilk çocuk ve tüp bebek rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin kız erkek hiç önemli değil hep diyorum belki de tek evladım olacak hayırlı sağlıklı olsun 💞

Merhaba arkadaşlar. Bugün dr ye gittim. Kızım olacakmış çok çok sevindim. Bebeğin eşi rahim ağzındaydı karın ağrılarımın nedeni bu olabilirmiş. 24. Haftaya kadar yukarı çıkmasını ümit ediyorum dedi. Kendi doktoruma randevum bu salı. O profesör bakalım ne diyecek onun söyliyeceği şey benim için çok önemli. Ben ikili test yaptırmadım. Direk genetik test yaptırdım. Onda da bebeğe ait yeterli dna bulunamadığı için tekrarlanak ve ben sonuç için 10 gün daha bekliyeceğim😞
cnm genetik test dediğin amniyosentez mi yaptırdın ?

kızlar 2 li tarama testi sonucum çıkmış dr ameliyattaymış ulaşamadım sanırım normal çıkmış sizlerin ki nasıldı

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    65,4 KB · Görüntüleme: 69
Aminn nasil oldun cnm ins daha iyisindir🌸🌸
Sağol canım daha iyiyim yatıyorum sürekli hiçbir şey yapmıyorum kanamam kahverengiye döndü daha az geliyor inşallah tamamen bitir kesilir Rabbım inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine 🤲 burada sırayla doğum yaptığımız çok şükür bebeğimizde bizde iyiyiz diye haber vermeyide nasip etsin aminnnn🤲

Kesinlikle. Ben çok kötüyüm 3 4 gündür kusmamaya şükrediyordum ki ağırlaştı bulantılar ve çıkarmaya başladım 😟 dünden beri oğkum ateşli dün tek başıma hastaneye götürdüm serum verdiler kusma ateş olduğu için. Mlrobik salgın varmış. Durmadı tabi 3 yaşında hastanede 2 3 saat resmen oyaladım zor durduk, eşim gelemedi uzak iş yeri, ailem de uzak hepsi hallettim ama resmen kendimi unuttum. Dün ağzıma sadece 1 lokma koymuştum, akşamda yiyemedim bütün gece de uyumadım ateşlenir yine diye. Sabah 15 dk boş mideyi çıkardım .. işte kendimizi unutuyoruz yeterki çocuklar iyi olsun diyoruz. Kendimde kötüyüm valla ama yeterli o iyileşsin de önce napim diyorum güç geliyor insana zaten .. oğlum olmasa ayağa bile kalkmadan bulantıdan yatardım kesin .. sağlıklı olsun da o ben razıyım hepsine, Allah güç veriyor şükür 🙏🏽
Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin sana da oğlunada inşallah bir an önce toparlanırsınız

Slm kizlar dun evdeki el doppler ile bebegin kalp.atislarina bakayim dedim her zaman bakmiyorum 180 gorunce panik oldum kizimda en fazla 150 olurdu doktora yazdim bu arada bunun 160 altina hic dusmuyor doktor da hareketli olduhu zaman 200 e kadar cikar sorun degil dedi 🤣 anlayacaginiz ben nanayi yedim bu koz cok hareketli belli daha 12. Haftada hissetmistim ben bu sıpayı🤣
Canım cihazı nerden ne kadara aldın bende almayı düşünüyorum memnunmusun

Canım cihazı nerden ne kadara aldın bende almayı düşünüyorum memnunmusun
Cnm bnm cihaz bu biz 4 sene once kizima hamileyken 160 tlye almistim simdi baktim 345 tl olmus ama uygun olup alan arkadaslarimda var kullanan ben ozellikle bu haftalar ve son haftalar icin istedim hareket tam hissetmeye baslayinca kullanmadim kizim da da son aylar kordon dolanmasi muhabbeti yuzunden kontrol ederdim 😊

Eklentiler

• 20190712_133536.jpg
    20190712_133536.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 68
  • 20190712_133536.jpg
    20190712_133536.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 41
Çok çok geçmiş olsun canım benim 😔 gelince de hep üst üste geliyo . Ben sen şimdi geldim hastaneden , kızım kreşe başlycak ordan bazı tetkiklerin yapılmasını istediler ben de zar zor durdurdum hastanede daha 25 aylık bide kuzum . Hep aklımdasın Allah sana da bana da zorlanan diğer hamilelere de kolaylık versin🙏❤️

Gunaydin kizlar listede olmayan arkadaslar beni etiket yaparak yas ,sehir,son adet tarihi ,kacinci cocuk bilgilerini yazin listeye ekleyim 😊
Merhaba canım, 25 yaşındayım, 3 .Çocuk,Almanya da yaşıyorum, son adet tarihim duzensiz adet oldgm icin belli degil dogum tarihini soyledi sadece doktor 9 ocak diye :)

ben de bunu düşünüyorum arada.15 kilo benim oğlum.ben de arada yataktan alıp kendi yatağına koyuyorum uyurken ya da istiyor bazen çok öylesine alıyorum kucağıma. doktora da sormayı unuttum. kendimi çok zorlamıyorum o an.öyle hissediyorum yani.o yüzden bi şey olmaz diye düşünüyorum. allah a emanet artık.
Düşük tehlikesi yok ise birşey olacağını sanmıyorum çünkü ben ikinci hamileligimde kızımı hep kucağımda taşıdım 17 kiloydu ve yürümüyordu hiç . Bir sorun olmadi :) ama herkeste aynı olmaya bilir :)

Kızlar ikili testi yaptırdım bugün kötü bir şey yok dedi doktor kan sonucum çıkmadı tabi.
Sanırım cinsiyeti erkek çünkü direk yukarı doğru bi çıkıntı vardı net şekilde :D doktor bile erkek büyük ihtimal dedi,
Bakalım 3 hafta sonra tatil öncesi kontrole gideceğim o zaman net belli olur :))

Selam kizlar😇 cinsiyeti belli olanlar kacinci haftanizda ogrendiniz? Ben bugun sata göre 11.haftayi bitiriyorum ins. Yarin 12ye geciyoruz🙏 fakat ultrasona göre de 12 yi bitirip 13e giriyorum. bir hafta daha mi beklesem ne dersiniz? Cok merak ediyorum :KK70:

Back