Al benden de o kadarKızlar bu sabah kontrole gittim 2li test yapıldı. Cinsiyeti için erken dedi doktor, 2hafta sonrasına randevu verdi. Nasıl beklycem bilmiyorumhiç bi tahminde de bulunmadı
BEkleye bekleye çatladım artık çok merak ediyorumAl benden de o kadar
Bence bekle canım boşuna hevesleniyor insanSelam kizlarcinsiyeti belli olanlar kacinci haftanizda ogrendiniz? Ben bugun sata göre 11.haftayi bitiriyorum ins. Yarin 12ye geciyoruz fakat ultrasona göre de 12 yi bitirip 13e giriyorum. bir hafta daha mi beklesem ne dersiniz? Cok merak ediyorum
Cnm çok şükür herşey yolunda çıktı. Ense kalınlığımız 1 di burun kemiğimiz normal çıktı çok şükür. 11+6 idik ama 12+6 çıktı. Cinsiyet için erken dedi. Atayım fotoyu tahminde bulunun bakalım.İnşallah canım❤ben de bu sabah gittim 2li test yapıldı
Kiz da olsa erkekde olsa aynı sadece kıyafet değişiyor. Bebek çok güzel bir duygu ama niyeyse bende çatlayacağım heyecandan. Acaba ne cinsiyeti diye düşünmek istemiyorum aklımda devamlı :)Bence bekle canım boşuna hevesleniyor insan
cnm genetik test dediğin amniyosentez mi yaptırdın ?
Allah razı olsun canımAllah sifa versin cok gecmis olsun cnm. Cocuklar ateslendi mi zor oluyor cidden. Ama kendini de ihmal etme. Daha cok gucten dusersin, bu sefer oglunla da hic ilgilenemezsin ve bebisin de etkilenir. Acil sifalar diliyorum
Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin sana da oğlunada inşallah bir an önce toparlanırsınız
Çok çok geçmiş olsun canım benimgelince de hep üst üste geliyo . Ben sen şimdi geldim hastaneden , kızım kreşe başlycak ordan bazı tetkiklerin yapılmasını istediler ben de zar zor durdurdum hastanede daha 25 aylık bide kuzum . Hep aklımdasın Allah sana da bana da zorlanan diğer hamilelere de kolaylık versin
[/QUOT
Kızlar bu sabah kontrole gittim 2li test yapıldı. Cinsiyeti için erken dedi doktor, 2hafta sonrasına randevu verdi. Nasıl beklycem bilmiyorumhiç bi tahminde de bulunmadı
Çok sağol canım valla çok zor evde küçük çocuk varsa ama canları sağ olsun bi kaç sene sonra rahatlarız inşallah
Şu cinsiyeti bir tek ben merak etmiyorum galibaoğlum kızları da erkekleri de çok seviyor. Bende öyle. İçime kız doğuyor ama erkek olsa da çok sevinirim kız olsa daha bi çok sevinebilirim tek dileğim hissedebileceğim haftalara gelmek
33 yaş İzmir, 21 Nisan ve 2.çocukGunaydin kizlar listede olmayan arkadaslar beni etiket yaparak yas ,sehir,son adet tarihi ,kacinci cocuk bilgilerini yazin listeye ekleyim
Allah razı olsun canımtekrar götürdüm dr dan geldik uyudu biraz bende kendime hazırladım bişeyler yedm çok şükür. Aynen benim güç toplama lazım biraz bu aralar ..
Allah razı olsun canımsen nasılsın bu aralar. Hiç kalkma yat dinlen hep, bol su iç .. inşallah sende daha iyi olacaksın bebiş de briaz daha büyüsün annesini rahatlatsın
Tam 12+0 da ogrendim kesin olarak hemdeSelam kizlarcinsiyeti belli olanlar kacinci haftanizda ogrendiniz? Ben bugun sata göre 11.haftayi bitiriyorum ins. Yarin 12ye geciyoruz fakat ultrasona göre de 12 yi bitirip 13e giriyorum. bir hafta daha mi beklesem ne dersiniz? Cok merak ediyorum
Çok geçmiş olsun canım. RABBİM Acil şifalar versin inşallahAllah razı olsun canımtekrar götürdüm dr dan geldik uyudu biraz bende kendime hazırladım bişeyler yedm çok şükür. Aynen benim güç toplama lazım biraz bu aralar ..
Allah razı olsun canımsen nasılsın bu aralar. Hiç kalkma yat dinlen hep, bol su iç .. inşallah sende daha iyi olacaksın bebiş de briaz daha büyüsün annesini rahatlatsın
Çok sağol canım salgın var sanırım.. çabucak toparlarız inşallahCanım çok geçmiş olsun oğluna.
Çok sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. RABBİM Acil şifalar versin inşallah
Ne kadar ücretle yaptırdınız ?Merhaba, bende genetik test yaptırdım o yüzden cevap vereyim istedimaminiyosentez değil sadece kan veriyorsunuz bebeğin dna sına bakılıp yaklaşık 80 tane tarama yapılıyor.bende henüz sonuç bekliyorum .inşallah güzel gelir
Slm kizlar dun evdeki el doppler ile bebegin kalp.atislarina bakayim dedim her zaman bakmiyorum 180 gorunce panik oldum kizimda en fazla 150 olurdu doktora yazdim bu arada bunun 160 altina hic dusmuyor doktor da hareketli olduhu zaman 200 e kadar cikar sorun degil dedianlayacaginiz ben nanayi yedim bu koz cok hareketli belli daha 12. Haftada hissetmistim ben bu sıpayı
Çok şükür canım bugünümüze daha iyiyim inşallah Rabbımin izniyle daha iyi olucaz bugünlerde geçecek sağolasın iyi dileklerin içinAllah razı olsun canımtekrar götürdüm dr dan geldik uyudu biraz bende kendime hazırladım bişeyler yedm çok şükür. Aynen benim güç toplama lazım biraz bu aralar ..
Hayırlı olsun cnm RABBİM sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2288255 Ben oğlum olacağını böyle öğrendim.
Desene biz yandik dogunca bunlarhazalcim bende bugun bebegi gorunce yandim dedim kipir kipir durmadi.sekilden sekile soktu kendini.zorla ilcum yapti dr.
burun kemigi 1.74 ense kalinligi 1.30 cikti sorunyok dedi. devletteki ikili testi bekleyecegiz olaki sorun cikarsa detayli arastirmaya geceriz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?