2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım❤ ben de bu sabah gittim 2li test yapıldı
Cnm çok şükür herşey yolunda çıktı. Ense kalınlığımız 1 di burun kemiğimiz normal çıktı çok şükür. 11+6 idik ama 12+6 çıktı. Cinsiyet için erken dedi. Atayım fotoyu tahminde bulunun bakalım.

Eklentiler

• 68717153-5772-4AF9-A8F3-37913BAB8FB3.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 58
cnm genetik test dediğin amniyosentez mi yaptırdın ?

Merhaba, bende genetik test yaptırdım o yüzden cevap vereyim istedim aminiyosentez değil sadece kan veriyorsunuz bebeğin dna sına bakılıp yaklaşık 80 tane tarama yapılıyor.bende henüz sonuç bekliyorum .inşallah güzel gelir

Allah sifa versin cok gecmis olsun cnm. Cocuklar ateslendi mi zor oluyor cidden. Ama kendini de ihmal etme. Daha cok gucten dusersin, bu sefer oglunla da hic ilgilenemezsin ve bebisin de etkilenir. Acil sifalar diliyorum
Allah razı olsun canım tekrar götürdüm dr dan geldik uyudu biraz bende kendime hazırladım bişeyler yedm çok şükür. Aynen benim güç toplama lazım biraz bu aralar ..

Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin sana da oğlunada inşallah bir an önce toparlanırsınız

Allah razı olsun canım sen nasılsın bu aralar. Hiç kalkma yat dinlen hep, bol su iç .. inşallah sende daha iyi olacaksın bebiş de briaz daha büyüsün annesini rahatlatsın

Canım çok geçmiş olsun oğluna.

Tam 12+0 da ogrendim kesin olarak hemde

Çok geçmiş olsun canım. RABBİM Acil şifalar versin inşallah

Ne kadar ücretle yaptırdınız ?

hazalcim bende bugun bebegi gorunce yandim dedim kipir kipir durmadi.sekilden sekile soktu kendini.zorla ilcum yapti dr.
burun kemigi 1.74 ense kalinligi 1.30 cikti sorunyok dedi. devletteki ikili testi bekleyecegiz olaki sorun cikarsa detayli arastirmaya geceriz dedi.

Kızlar d vitamini düşüklüğü olup devit3 ampul kullanan varmı ?
Benim düşük olduğu için dr devit3 ampul verdi ama prospektüsünü okudum hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor kafam karıştı kullanımında sakınca olsa kadın doğum dr neden versin

Çok şükür canım bugünümüze daha iyiyim inşallah Rabbımin izniyle daha iyi olucaz bugünlerde geçecek sağolasın iyi dileklerin için

Desene biz yandik dogunca bunlar ims onlarda sorunsuz cikar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…