• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar ben dün ikili tarama sonucunu göstermeye gittim.cinsiyet için ultrasondan bakmasını istedim. senin 2 tane gelinin olacak dedi.ama galiba dedi :KK48: öncekinde kıza benziyo demişti. bu sefer kesin mi diye sordum. yüzde 90 dedi. hayırlısı bakalım.ağustos başı tekrar gideceğim.kesinleşir artık.

Kızlar ne dicem gebe kaldıgından beri 2 kılo vermeme ragmen iki gündür göbeğim çıktı :rolleyes: Yaa zaten 53 kiloyum ama sert ve yukarda bi göbegım var:KK36: erken deilmiydiyaa kızımdada sanırım erkenden cıkmıstı 16 larda falan baya göbeğim vardı ama kacıncı haftada fırlamıştı hatırlamıyorum 😬

Merhaba arkadaşlar, hamilelikte diğer çocuklarınızı kucağınızda taşıyor musunuz? Benim 2,5 yaşında bir oğlum var. Bazen yürürken filan kucağıma gelmek istiyor kıyamayıp alıyorum ama bir şey olur mu diye de korkuyorum.

Kizlar bu gecen haftaki usg miz. Cinsiyet icin yorum yapabilir misiniz? 12+4 tu o zaman

Eklentiler

• IMG-20190708-WA0006.jpeg
    IMG-20190708-WA0006.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG-20190708-WA0008.jpeg
    IMG-20190708-WA0008.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba arkadaşlar, hamilelikte diğer çocuklarınızı kucağınızda taşıyor musunuz? Benim 2,5 yaşında bir oğlum var. Bazen yürürken filan kucağıma gelmek istiyor kıyamayıp alıyorum ama bir şey olur mu diye de korkuyorum.
ben de bunu düşünüyorum arada.15 kilo benim oğlum.ben de arada yataktan alıp kendi yatağına koyuyorum uyurken ya da istiyor bazen çok öylesine alıyorum kucağıma. doktora da sormayı unuttum. kendimi çok zorlamıyorum o an.öyle hissediyorum yani.o yüzden bi şey olmaz diye düşünüyorum. allah a emanet artık.

Kızımla yeterince ilgilenememek çok üzüyodu beni . Ne olursa olsun insan önce yanındaki yavrusunu düşümüyomuş demek ki diyorum
Kesinlikle. Ben çok kötüyüm 3 4 gündür kusmamaya şükrediyordum ki ağırlaştı bulantılar ve çıkarmaya başladım 😟 dünden beri oğkum ateşli dün tek başıma hastaneye götürdüm serum verdiler kusma ateş olduğu için. Mlrobik salgın varmış. Durmadı tabi 3 yaşında hastanede 2 3 saat resmen oyaladım zor durduk, eşim gelemedi uzak iş yeri, ailem de uzak hepsi hallettim ama resmen kendimi unuttum. Dün ağzıma sadece 1 lokma koymuştum, akşamda yiyemedim bütün gece de uyumadım ateşlenir yine diye. Sabah 15 dk boş mideyi çıkardım .. işte kendimizi unutuyoruz yeterki çocuklar iyi olsun diyoruz. Kendimde kötüyüm valla ama yeterli o iyileşsin de önce napim diyorum güç geliyor insana zaten .. oğlum olmasa ayağa bile kalkmadan bulantıdan yatardım kesin .. sağlıklı olsun da o ben razıyım hepsine, Allah güç veriyor şükür 🙏🏽

Back