Ayni ben ama benim bunlarin ustu el ayak.titremelerim kalp carpintim basliyor ilk kizimda da oyleydim duzenli yemem gerek bunda daKızlar ne kadar sıklıkta açıkıyorsunuz? Bide acıkınca nasıl bir his oluyor normal zamanlarınızdaki gibimi... ben çok sık acıkıyorum kesin iki saatte bir yiyorum acıkınca eger hemen yemezsem migdem agrıyor ve bulanıyor ve bu his hiç hoşuma gitmiyor
Bazen geri gelen bebek one gecebiliyor cnm mesel benim bu cocugum.beta hcgde geriydi.simdi 1 hafta onde gidio ilk kizim omdeydi dogumu 38 de oldu dogdugunda gelisimi.37 haftalikti sen ocak annesi gibi dusun kendiniSlm kızlar son adet tarihim 20 nisan tahmini doğum 25 ocak oluyor. Fakat ultrason da 1 hafta geri çıktı. Geç döllenme olabilir dedi dr. Bu durumda ocak annesi mi oluyorum şubat mı
şubat olması için tam 40 haftada doğması gerekiyor canım senin minnak inatçı çıkmazsa ocakta olur benceSlm kızlar son adet tarihim 20 nisan tahmini doğum 25 ocak oluyor. Fakat ultrason da 1 hafta geri çıktı. Geç döllenme olabilir dedi dr. Bu durumda ocak annesi mi oluyorum şubat mı
Bendede açlik sekerım 97 çıktı drum sınırdasın dedi ama bulantılardan dolayı karbonhidrat beslendıgın ıcın yükselmişte olabilir dedi... kızımdada hafıf seker cıkmıstı dıkkat edip 11 kılo ilede doğum yapmıstım bakalım bundada cıkarsa bulantılarım bitince saglıklı beslenmeye calısıcamBende boyleydim aniden acikiyordum ve elim ayagim titriyordu seker cikti
Beni diyetisyene gonderdi doktor ona gore yemeye calisiyorumBendede açlik sekerım 97 çıktı drum sınırdasın dedi ama bulantılardan dolayı karbonhidrat beslendıgın ıcın yükselmişte olabilir dedi... kızımdada hafıf seker cıkmıstı dıkkat edip 11 kılo ilede doğum yapmıstım bakalım bundada cıkarsa bulantılarım bitince saglıklı beslenmeye calısıcam
Canım bende öyleyım işte ne yicem die aglıyorum anam bıktı artık ne yapsam die dusunmekten mıgdem agırmasın dıe zorla yıyorumcanım ben sabahları hariç yemedikçe hiç aman aman acıkmıyorum zorla yiyorum çünkü yemeyince midem ağrıyor
Bende hergün ne yicem diye düşünüyorum hele ki kahvaltıda canım hiç bişey istemiyo çocuklara hazırlıyorum onlarla zorla yiyorumCanım bende öyleyım işte ne yicem die aglıyorum anam bıktı artık ne yapsam die dusunmekten mıgdem agırmasın dıe zorla yıyorum
Anladım tahmini doğum tarihini baz alayım öyleyse :)Bazen geri gelen bebek one gecebiliyor cnm mesel benim bu cocugum.beta hcgde geriydi.simdi 1 hafta onde gidio ilk kizim omdeydi dogumu 38 de oldu dogdugunda gelisimi.37 haftalikti sen ocak annesi gibi dusun kendini
aynı ben sürekli acıkıyorum yemezsem titremeye başlıyorum midem bulanıyor çok fena oluyorum çok skldım bu durumdan,ılk bebegımde de boyleydı ama şeker falan çıkmamıstı sanırım bazı hamılelıkte boyle olabılıyorKızlar ne kadar sıklıkta açıkıyorsunuz? Bide acıkınca nasıl bir his oluyor normal zamanlarınızdaki gibimi... ben çok sık acıkıyorum kesin iki saatte bir yiyorum acıkınca eger hemen yemezsem migdem agrıyor ve bulanıyor ve bu his hiç hoşuma gitmiyor
Bende anlamıyorum ama nub a göre paralel duruyor sanki bencede kız gibi hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek evlat evlattırKızlar kontrolden geldim bacak arasinda kordon vardi göremedik cinsiyeti. Nub a göre bana kız gibi geldi. Ama anlamiyorum pek. Sizce nedir.
Bir sefere mahsus olsa demezdim de her kontrolde 10 Ocak çıkıyor. İlle de son adet demeyeyim dedim. 3 gün 3 gündüryani adet tarihleri yanıltıcı olabiliyor bebek daha önden yada geriden gelebiliyor o yüzden dedim
Bende aşırı merak içerisindeyim sorma geçen haftalarda da ben öyle cins rüyalar görüyodum erkek bebekte gördüm kız bebekte yani rüyamda bile cinsiyetini öğrenemedimBen cinsiyet merakından sabah kadar rüyamda kız mı erkek mi diye sorup duruyorum bi öğrensemde rahatlasambide iki üç gündür çok cins rüyalar görüyorum sizde de var mı acaba hamilelik hormonundan mı
Benim açlık 120 çıkmıştı ilk. 2 aydır diyet ve yürüyüş yaparak çok şükür 87 ye düşürebilmişim. Beyaz ekmeği, pirinç, şeker, patates ve makarnayı hayatımdan tamamen çıkardım. İnşallah 24.haftadan sonra da normal çıkar.Bendede açlik sekerım 97 çıktı drum sınırdasın dedi ama bulantılardan dolayı karbonhidrat beslendıgın ıcın yükselmişte olabilir dedi... kızımdada hafıf seker cıkmıstı dıkkat edip 11 kılo ilede doğum yapmıstım bakalım bundada cıkarsa bulantılarım bitince saglıklı beslenmeye calısıcam
Cnm 10.hafta da yanılma çok oluyormuş, en iyi sonuç 11.ve12. Haftalarda oluyormuş. Benimde 10. Haftada hemen hemen her kes kız dedi, biraz araştırdım,Merhaba kızlar şuan 10 haftalığız sizce nub teorisine göre cinsiyeti ne? Anlayan yorum yapabilecek olan var mı?
Muz ye canım iyi gelirKIzlar affedersiniz o kadar kötü ishal oldum ki ondandı galiba bu ağrılarne iyi gelir ya zaten midem bulanıyor iyice halsizleştim
Benim doktorum da öyle söyledi. Hatta 11+3 yada 4 e randevu al geçirme dedi.Merhaba benim doktorum en saglıklı tam 12.ci haftada oluyor geçirme dedi.
Canım sürekli açım benKızlar ne kadar sıklıkta açıkıyorsunuz? Bide acıkınca nasıl bir his oluyor normal zamanlarınızdaki gibimi... ben çok sık acıkıyorum kesin iki saatte bir yiyorum acıkınca eger hemen yemezsem migdem agrıyor ve bulanıyor ve bu his hiç hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?