2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

net göremedi canım haftaya özele gidicem ,senin belli mi acaba :)

İyi akşamlar kızlar ara ara olan kanamalarımın sebebi belli oldu plesenta rahim ağzına yakın yerleşmiş ..böyle bir şey başına gelen var mı ilerleyen zamanda yukarı çıkarmı acaba
canım benim çok yakın bi arkadaşım bu durumda. bu hafta doğum yapacak pek yukarı çıkmadı ama kanamaları kesildi içini ferah tut iyi olur inşallah

canım Allah sana evlat bahşetmiş ne olursa olsun kimseye hesap vermek zorunda değilsin.beimde çok yakın arkadaşım ankaradan mardin e gelin gitti aynı sorunlar yüzünden kızını doğurdu ve ankaraya eşiyle döndüler,eşinin tutumu ailesine karsı duruşu ve evladını sahiplenmesi en önemli etken.inşallah zihniyetler değişir.Allah yardımcın olsun

Günaydıııınnn güzel günler kızlar güzel haberler inş günlerdir kusmuyodum yaa ama aksam gırtlagım yırtıldı sanki pöff tam iyi oluyorum derken hop neyse bebişim iyi olsun ee kontrollerniz kaçta bakalım hepızinize hayırlı haberler

Peki normal doğum yanlısı bir doktor mudur kendisi? Gereksiz yere sırf fiyat farkından dolayı sezeryana alınmak istemiyorum
evet ben normal dogum yaptim doguma kendisi girdi . dogumhanedeki ebe ve hemsireler olsun cok iyilerdi. tavisye ederim yani

Günaydın kızlar ben bir şey duydum eger sağ gögüs daha büyük sağ gözü parlak ise oğlu sol göğsü daha büyük sıkı sol gözü parlak ise kızı olurmuş. Cinsiyeti belli olan arkadaşlar Bi bakın bakalım sizde durumlar nasıl benim sol göğsüm büyüdü ama gözümün parlaklıklğını anlayamadım Rabbım herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşallah

Canim benim sol göğsüm büyük ama oglum olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…