2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Kontrolden geldim şimdi. Çok şükür her şey yolunda. Nasıl rahatladım, nasıl anlatamam size. Darısı hepinize olsun inşallah Başta uyanmadı miniğim, doktor epey sarstı, benden öksürmemi istedi falan. Sonunda uyandı. İlk kez hareketlerini gördüm, nasıl güzel bir duyguymuş. Minnoş minnoş kolunu, bacağını oynatıyor sıpa İsteyen herkes yaşasın, kimse eksik kalmasın inşallah. Ense kalınlığımız güzel çıktı çok şükür. Kanımı verdim, 10 gün sonra çıkıcak. Bir de doktor kesin değil henüz ama tahminim erkek yönünde dedi Yıllardır gönlümle olan hep kız ama hiç önemli değil, sağlıklı olsun da

Benim sağ gögsüm baya büyüdü ama normal de de sağ gögüs soldan büyüktü zaten bana biraz alakasız geldi

Maşallah canım sağlıkla gelişsin bebiş belli olmaz ilk haftalarda söylenilen cinsiyetler değişkenlik gösterebiliyor. Hakkınızda hayrlı olan gönlünüzde olandır inşallah

benim ikisi de füze gibi ayırt edemiyorum

Oyyy maşşallah çok çok sevindim iyi olmanıza resmen bana ilaç gibi geldiniz allahım çok şükür darısı cuma günü bana inş

gözün aydın canım biz senle aynı değil miydik öne mi geçmiş minnoş ben de haftaya gidicem inşallah

gözün aydın canım biz senle aynı değil miydik öne mi geçmiş minnoş ben de haftaya gidicem inşallah
Canım, benim aslında son adet tarihime göre beklenen doğum tarihi 18 ocaktı. Ama kontrollerde hep 3 gün geriden geliyordu. Doktor bikaç gün geç döllenmiş olabilir demişti, ben de ona göre takip edeyim diye burda 21i diye yapmıştım. Ama son kontrollerde de hep normalin de 2-3 gün önünde gidiyor. Dedim asıl adet tarihime göre yapayım bari ben, bizimki bi geriden geliyo, bi ileri gidiyo Senin kontrolün de çok çok güzel geçsin inşallah, çok güzel bir duyguymuş hareketlerini görmek. İlk kez yaşadım ben

Listede koca Ankaradan bi ben varim ya hu
Şaşırdım:) Sayfa 5 er 5er ilerliyor bu arada masallah
benim de oglum ankarali, orda dogum yapmistim :) hangi hastaneye doktora gidiyorsun? Ankaradan nefret ederdim ama hamile olunca kiymetini anladim saglik konusunda. Doktor bulmak zor olmamisti. Biraz pahali ama deger en azindan..
@hazal1595 canım benim bilgilerim eksikmiş son adet tarihim 14 nisan. bulunduğum şehir de iş sebebiyle Van eşim yer değişikliği yapmazsa çocuk Vanlıyam şanlıyam olcak hiç düşünmemiştim
hee kız olursa burda everirim ağırılığınca altın isterim erkek olursa abooo kaçarız buralardan
Ben de van’dayim su an :) tayin nedeniyle tasinacagiz ama fahri vanli, şanli addediyorum kendimi. Cok sevdim ben buralari. Benim oğlum burdan evlenirse aksine arkasından ben de seneler sonra gelir yerlesirim, bi de molla kasim’dan yazlik alirim emekliligimi yasarim

ayy inşallah bana da hareketleri iyi diyor ama henüz görmedim inşallah haftaya görürüm ben de.

Siz dönüyorsunuz, ben geliyorum tabi neresi belli değil ama gönlümüzdeki yer Van yerleşmek istediğine göre sende memnun kalmışsın galiba

Maşallah canım sağlıkla gelişsin bebiş belli olmaz ilk haftalarda söylenilen cinsiyetler değişkenlik gösterebiliyor. Hakkınızda hayrlı olan gönlünüzde olandır inşallah
Sağol canım, sağlıklı olsun da hiç umrumda değil valla artık

kız ben alışamadım daha. boludan geldim buraya orası da çok güzeldi belki de o yüzden zorlanıyorum bu kadar. ama tabi çok şükür çoğu yere göre iyi. kime gidiyorsun doktor olarak ben gülsüm feyzaya gidiyorum özel lokman hekim hayatta

Siz dönüyorsunuz, ben geliyorum tabi neresi belli değil ama gönlümüzdeki yer Van yerleşmek istediğine göre sende memnun kalmışsın galiba
benim eşim 1 eylülde tıp uzmanlık sınavına girecek canım muhtemelen doğuma kadar uzatır görevini. aklına takılan olursa ben de yardımcı olurum.

benim eşim 1 eylülde tıp uzmanlık sınavına girecek canım muhtemelen doğuma kadar uzatır görevini. aklına takılan olursa ben de yardımcı olurum.
Ya hayırlısı olsun canım kazanır inşallah teşekkür ederim canım nasip olursa haberleşiriz tabi ilk tercihimiz Van bekliyoruz bakalım şu sıralar belli olucak inşallah

Günaydın kızlar ya 2-3 gündür kasıklarım ağrıyor. Kalp atışı gibi atıyor, rahatsızlık veriyor. Bu normal mi ? Dün akşam uyuduğum yer iyi değildi sertti ondan olmuş olabilir mi ? Bi korku saplandı içime karnımda da hafif ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…