Boşver erkeğin yeri de ayrı kızın da yeterki.hayırlı olsunlar Allah sağlık versin yeter gerisi boşRABBİM hepsine can sağlığı versin eksikliklerini göstermesin.. benim çevremde de hemen hemen herkes ogullarından çekmiştir. Çook nadir kızından çeken.herşeye ragmende erkekte erkek isterler,
Cnm hiç duymadım. Senş anlıyorum ama Korkma, ALLAH BÜYÜK, rızkı kısmeti varsa bu dünyada ne olursa olsun birşey olmaz. ALLAHA bırak hiç birşey olmaz.İyi akşamlar kızlar ara ara olan kanamalarımın sebebi belli oldu plesenta rahim ağzına yakın yerleşmiş ..böyle bir şey başına gelen var mı ilerleyen zamanda yukarı çıkarmı acaba
Haklısın cnm inşlhBoşver erkeğin yeri de ayrı kızın da yeterki.hayırlı olsunlar Allah sağlık versin yeter gerisi boş
Bence anlam yükleme bosver. Ben duymadim ama bikac kisi tanidiklarini yazmis hepsi guzel ornekler. Oyle olacak diye dusun oyle olsunŞu an bir şey söylemek için erken dedi büyük ihtimal canımı sıkmak istemedi hayırlısı olsun inşallah düzelir
Ben duymadim ama sanirim.bu tarz seylerde bol dinlenmek gerek ins duzelir kendini simdiden strese sokma cnm bak benim oyle bir durumum yok ama rahimde buyuk kanama var benimde dwvamli yatmam gerek ne zaman gececek bilmiyorum bile kucagimiza saglikla alalimda ne yapalim bu surecte boyle gecsinİyi akşamlar kızlar ara ara olan kanamalarımın sebebi belli oldu plesenta rahim ağzına yakın yerleşmiş ..böyle bir şey başına gelen var mı ilerleyen zamanda yukarı çıkarmı acaba
gec dollenme yada minik bir bebegin olacak sikma canini. benim oglumda heo geriden geldi 2769 gr dogdu ama masallah sagliklo bir bebekti.kolay kolay hastada olmadi.canini sikman icin bi sebep yokİyi akşamlar kızlar ben bugün doktora gittim devlete normalde 9+4 haftalık olan bebise 8+4 günlük dedi bir hafta geriden geliyor dedi normal zamanına gelebilmesi yada biraz daha iyi olabilmesi için tavsiyeleriniz varmı ben nasıl büyütücem bu bebisi
Canim hic problem degil inan benim oglum da oyleydi sonradan kapatti. Cok kilolu da dogmadi zayif da..3.200 dogdu. Ama saglikliydi elh. Belki arayi kapatir belki de gec dollenmedir hep geriden takip eder yeter ki saglikli olsun.İyi akşamlar kızlar ben bugün doktora gittim devlete normalde 9+4 haftalık olan bebise 8+4 günlük dedi bir hafta geriden geliyor dedi normal zamanına gelebilmesi yada biraz daha iyi olabilmesi için tavsiyeleriniz varmı ben nasıl büyütücem bu bebisi
Çok tatlı maşallahKizlar ya ben kizima isim bulamiyorum ilk kizimin adi demet hira onerilerinizi alirim❤ bu arada ilk kizim bu❤
Teşekkür ederim aynen sağlıklı bir sekilde dogsunlarda varsın bir hafta geriden gelsinCanim hic problem degil inan benim oglum da oyleydi sonradan kapatti. Cok kilolu da dogmadi zayif da..3.200 dogdu. Ama saglikliydi elh. Belki arayi kapatir belki de gec dollenmedir hep geriden takip eder yeter ki saglikli olsun.
Elimden geleni yapayim dersen de hergun 2 ceviz ye, sut yogurt vs daha saglikli beslen.. Uzme kendini, Saglikli bir hamilelik diliyorum
Benim de kızKizlar liste tamam eksik olan yada bilgileri eksik olan etiketle yazsin liate 1. Sayfada mevcut kusura bakmayin gec oldu ama baya ugrastiriyorbu arada koca listede bir benim bebegim kiz
YaaaaaaBenim de kız3. Gebelik iki oğlum var liste nerede beni de ekler misin
Aminsoyleme ozaman gerek yok. insallah allah sana nur toou gini hayırlısıyla erkek cocuk nasip eder.
Amin rabbim isteyen herkese size de yaşatsın mutluluktan ağladım inanYaaaaaasüper bi haber bu gözünaydın benimde 2 oğlum var ve cinsiyetimizi henüz öğrenemedik Rabbim bize de bu sevinci yaşamamızı nasip etsin hayırsıyla İnşAllah
İnanırım valla çünkü bende ağlarım kesinnn bakalım ne olacak sen kaçınca haftanda öğrendin bi de kesen sağda mı solda mı?Amin rabbim isteyen herkese size de yaşatsın mutluluktan ağladım inan
Ben yurt dışına kromozom taraması için kan göndermiştim canım onunla belli oldu 11 haftalıkken İnan sol sağ bilmiyorumİnanırım valla çünkü bende ağlarım kesinnn bakalım ne olacak sen kaçınca haftanda öğrendin bi de kesen sağda mı solda mı?
Amin İnşAllah cnm aminBen yurt dışına kromozom taraması için kan göndermiştim canım onunla belli oldu 11 haftalıkken İnan sol sağ bilmiyorumama çok dua ettim rabbim sana da nasip etsin inşallah güzel haberlerini alalım hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
İnterneten okuma canım insanın hiçbir şeyi yokken bile sağlam insanı hasta ediyor Bi sürü bilgi kirliliği var en iyisi Dr a güvenmek Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah ya internetten bir sürü şey okudum moralim sıfır
Benim gönlüm Ankaralı, beni say ordanListede koca Ankaradan bi ben varim ya hu
Şaşırdım:) Sayfa 5 er 5er ilerliyor bu arada masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?