2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

RABBİM hepsine can sağlığı versin eksikliklerini göstermesin.. benim çevremde de hemen hemen herkes ogullarından çekmiştir. Çook nadir kızından çeken.herşeye ragmende erkekte erkek isterler,
Boşver erkeğin yeri de ayrı kızın da yeterki.hayırlı olsunlar Allah sağlık versin yeter gerisi boş

İyi akşamlar kızlar ara ara olan kanamalarımın sebebi belli oldu plesenta rahim ağzına yakın yerleşmiş ..böyle bir şey başına gelen var mı ilerleyen zamanda yukarı çıkarmı acaba
Cnm hiç duymadım. Senş anlıyorum ama Korkma, ALLAH BÜYÜK, rızkı kısmeti varsa bu dünyada ne olursa olsun birşey olmaz. ALLAHA bırak hiç birşey olmaz.

Şu an bir şey söylemek için erken dedi büyük ihtimal canımı sıkmak istemedi hayırlısı olsun inşallah düzelir
Bence anlam yükleme bosver. Ben duymadim ama bikac kisi tanidiklarini yazmis hepsi guzel ornekler. Oyle olacak diye dusun oyle olsun

İyi akşamlar kızlar ara ara olan kanamalarımın sebebi belli oldu plesenta rahim ağzına yakın yerleşmiş ..böyle bir şey başına gelen var mı ilerleyen zamanda yukarı çıkarmı acaba
Ben duymadim ama sanirim.bu tarz seylerde bol dinlenmek gerek ins duzelir kendini simdiden strese sokma cnm bak benim oyle bir durumum yok ama rahimde buyuk kanama var benimde dwvamli yatmam gerek ne zaman gececek bilmiyorum bile kucagimiza saglikla alalimda ne yapalim bu surecte boyle gecsin

İyi akşamlar kızlar ben bugün doktora gittim devlete normalde 9+4 haftalık olan bebise 8+4 günlük dedi bir hafta geriden geliyor dedi normal zamanına gelebilmesi yada biraz daha iyi olabilmesi için tavsiyeleriniz varmı ben nasıl büyütücem bu bebisi

gec dollenme yada minik bir bebegin olacak sikma canini. benim oglumda heo geriden geldi 2769 gr dogdu ama masallah sagliklo bir bebekti.kolay kolay hastada olmadi.canini sikman icin bi sebep yok

Canim hic problem degil inan benim oglum da oyleydi sonradan kapatti. Cok kilolu da dogmadi zayif da..3.200 dogdu. Ama saglikliydi elh. Belki arayi kapatir belki de gec dollenmedir hep geriden takip eder yeter ki saglikli olsun.
Elimden geleni yapayim dersen de hergun 2 ceviz ye, sut yogurt vs daha saglikli beslen.. Uzme kendini, Saglikli bir hamilelik diliyorum

Teşekkür ederim aynen sağlıklı bir sekilde dogsunlarda varsın bir hafta geriden gelsin

Kizlar liste tamam eksik olan yada bilgileri eksik olan etiketle yazsin liate 1. Sayfada mevcut kusura bakmayin gec oldu ama baya ugrastiriyor bu arada koca listede bir benim bebegim kiz
Benim de kız3. Gebelik iki oğlum var liste nerede beni de ekler misin

Benim de kız3. Gebelik iki oğlum var liste nerede beni de ekler misin
Yaaaaaa süper bi haber bu gözünaydın benimde 2 oğlum var ve cinsiyetimizi henüz öğrenemedik Rabbim bize de bu sevinci yaşamamızı nasip etsin hayırlısıyla İnşAllah eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bi saliha evlat

Yaaaaaa süper bi haber bu gözünaydın benimde 2 oğlum var ve cinsiyetimizi henüz öğrenemedik Rabbim bize de bu sevinci yaşamamızı nasip etsin hayırsıyla İnşAllah
Amin rabbim isteyen herkese size de yaşatsın mutluluktan ağladım inan

Amin rabbim isteyen herkese size de yaşatsın mutluluktan ağladım inan
İnanırım valla çünkü bende ağlarım kesinnn bakalım ne olacak sen kaçınca haftanda öğrendin bi de kesen sağda mı solda mı?

İnanırım valla çünkü bende ağlarım kesinnn bakalım ne olacak sen kaçınca haftanda öğrendin bi de kesen sağda mı solda mı?
Ben yurt dışına kromozom taraması için kan göndermiştim canım onunla belli oldu 11 haftalıkken İnan sol sağ bilmiyorumama çok dua ettim rabbim sana da nasip etsin inşallah güzel haberlerini alalım hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Amin İnşAllah cnm amin

İnşallah ya internetten bir sürü şey okudum moralim sıfır
İnterneten okuma canım insanın hiçbir şeyi yokken bile sağlam insanı hasta ediyor Bi sürü bilgi kirliliği var en iyisi Dr a güvenmek Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

Listede koca Ankaradan bi ben varim ya hu
Şaşırdım:) Sayfa 5 er 5er ilerliyor bu arada masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…