2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bana yaptıklarını anlatıp sizi üzmek istemiyorum,çok çektim hamileliklerimde ve sonrasında, kendimi ezdirecek biri değilim ama hamileyken insanın elinde değil üzülmemek, eltim ben kız çocuk dogurayım diye dua ediyormuş, ne yazıkki böyle bir ailenin geliniyim, bu son bir daha bebek düşünüyorum.Aslında böyle bir aileye hiç torun getirmiyecektim Ama eşim çok istiyordu, kısmet, RABBİM Sağlıklı hayırlı olanını nasip etsin hepimize

tatlim aşiret gelini olmussun olmamissin bence farketmiyor. ataerkil bir toplum oldugumuz için erkek cocuklar daha cok el ustunde tutuluyor. soy erkekten devam ediyor diye.
esin biliyor mu hamile olduğunu? o ne soyluyor hamileligi soyleyio soylememekle ilgili.

Ah bu erkek cocuk diye olenler yahu peygamberimizin bile kiz cocuklari ile hadisleri var nasil bu kadar cahil olabiliyor insanlar nasil kiz cocuk doguranlara hastalikli gibi bakarlar benim bir kez olsun erkek cocugu istegi olmadi icimde bende mi gariplik anlamiyorum cnm bosver soyleme ii etmissin rabbim hayirli saglikli evlat versin kiz da olsa erkekte olsa
Maşallah barekallah çok tatlı kızçen
Cnm cok tskler

Eşim biliyor, Bana yaşattıklarını gördüğü içinde hiç söyleme diyor, 5. aydan sonra zaten saklayamam 5.aya kadar saklıyacam.. tşk ederim

Canım çok üzüldüm yaşadıklarına. Rabbim sana da çocuklarına da iç ferahlığı ve huzur versin hep inşallah. Kendini ezdirmiyorsan, üzerine basa basa söylesene cinsiyeti tıbbi olarak erkeğin belirlediğini. Kadının bunda hiçbir rolü olmadığını. Telefon numaralarını söyle ben arayıp söyliyim, sağlık bakanlığından arıyorum derim

Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN. Cümlemize inşlh. Bu arada maşallah kızın çok güzel RABBİM bahtını güzel etsin.

Çok yaşa sen, hiç güleceğim yoktu çook saol

Anneler merhaba kasıkta yada karnınızda seğirmeler var mı? Birkaç arkadaşımdan 7 8 haftalıkken seğirmelerimiz oluyordu kasıkta diye duymuştum. Olan var mı bu şekilde ?

Bir bitmedi bu zihniyetler ya en çok da buna üzülüyorum. Eşin aynı fikirde değildir inşallah. Boşver söyleme baktın ki çok büyüdü göbişin anlaşılıyor o zaman söylersin. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin cinsiyeti de gönlünden ne geçiyorsa hakkında da hayırlısı o olur inşallah

Bende çok üzülüyorum. kızların daha hayırlı oldugunu bildikleri halde, erkek çocuk isteği beni çok üzüyor, çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN RABBİM de senin gönlüne göre versin,

Oğluma şükür ama keşke 3 tane kızım olsa valla. Sizin bi suçunuz yokki o aile asıl günaha giriyor yazık. İnşallah bu defa erkektir ama size de yazık onların çenesini çekeceksiniz kız olsa da. Ben bile söylemedim riskli diye ailelere boşver siz de söylemeyin valla haketmiyolar zaten

Merhaba kızlar test yaptırdım ama doktora henüz göstermedim hepsi çıkmadı ama
Kreatinin düşük
Üre düşük
Mpv yüksek çıktı bilginiz varmı çok önemli şeyler mi gebelikte

Bence her kadının kızı olmalı. Kızlar candır RABBİMDE gönlündekini nasip etsin san, sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. Evet bende elimde olmadan strese girdim. Hamileyken biraz hassasta oluyoruz. Bakalım kısmet . Söylemiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…