Cnm bana yaptıklarını anlatıp sizi üzmek istemiyorum,çok çektim hamileliklerimde ve sonrasında, kendimi ezdirecek biri değilim ama hamileyken insanın elinde değil üzülmemek, eltim ben kız çocuk dogurayım diye dua ediyormuş, ne yazıkki böyle bir ailenin geliniyim, bu son bir daha bebek düşünüyorum.Aslında böyle bir aileye hiç torun getirmiyecektim Ama eşim çok istiyordu, kısmet, RABBİM Sağlıklı hayırlı olanını nasip etsin hepimizeRabbım ıslah etsin böyle zihniyetli insanları çok şükür deyip sevinmiyorlarda vay efendim niye gelin erkek doğurmuyor ya kimin elinde hiç mi inannçları yok anlamıyorum Rabbım sana sabır ve kolaylıklar versin arkadaşım söyleme Boşver hiçbir şey haketmiyorlar hee bu arada onlara cinsiyetin babadan gelen bir durum olduğunu da tıbben açıklasın biri
Taze meyveler serbest kurutulmuslari yasak onlarda daha cok seker varmiskuru uzum kayisi erik hurma yasak demussin ama
tatlim aşiret gelini olmussun olmamissin bence farketmiyor. ataerkil bir toplum oldugumuz için erkek cocuklar daha cok el ustunde tutuluyor. soy erkekten devam ediyor diye.Kızlar size birşey sormak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim, diyarbakırda yaşıyorum, aşiret gibi bir ailenin geliniyim. Malum hala burada erkek torun isteği var. 2 kızım var Dünya güzeli, RABBİME binlerce şükürler olsun gayet sağlıklı ve akıllılar, asıl gelelim sıkıntıma kayınvalidem aşırı derecede erkek torun seviyor, eltilerimin ve görümcelerimin hamileliklerini benden saklıyor. 2 kızım değilde 10 kızım varmış gibi laf sokuyorlar, şimdi 3. Ye hamileyim, eşimin ailesine söylemedim sizce yanlış mı yapıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar, çocuk özlemi ile yananlar varken bune zihniyet. Ama ne yazıkki hala bu zihniyet var. Ben kızlarımı dünyaya değişmem yine kız olsa gözümün nuru. Tek kız oldugum için. KIZ kardeşi olanlara her zaman özenmişimdir. Ama çevremdekiler yüzünden hamileliktende kaynaklı, sağlıklı düşünemiyorum. Sizce söylememeliyim mi 4 beş aya kadar. Siz olsaydınız ne yapardınız
Ah bu erkek cocuk diye olenler yahu peygamberimizin bile kiz cocuklari ile hadisleri var nasil bu kadar cahil olabiliyor insanlar nasil kiz cocuk doguranlara hastalikli gibi bakarlar benim bir kez olsun erkek cocugu istegi olmadi icimde bende mi gariplik anlamiyorumKızlar size birşey sormak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim, diyarbakırda yaşıyorum, aşiret gibi bir ailenin geliniyim. Malum hala burada erkek torun isteği var. 2 kızım var Dünya güzeli, RABBİME binlerce şükürler olsun gayet sağlıklı ve akıllılar, asıl gelelim sıkıntıma kayınvalidem aşırı derecede erkek torun seviyor, eltilerimin ve görümcelerimin hamileliklerini benden saklıyor. 2 kızım değilde 10 kızım varmış gibi laf sokuyorlar, şimdi 3. Ye hamileyim, eşimin ailesine söylemedim sizce yanlış mı yapıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar, çocuk özlemi ile yananlar varken bune zihniyet. Ama ne yazıkki hala bu zihniyet var. Ben kızlarımı dünyaya değişmem yine kız olsa gözümün nuru. Tek kız oldugum için. KIZ kardeşi olanlara her zaman özenmişimdir. Ama çevremdekiler yüzünden hamileliktende kaynaklı, sağlıklı düşünemiyorum. Sizce söylememeliyim mi 4 beş aya kadar. Siz olsaydınız ne yapardınız
Cnm cok tsklerMaşallah barekallah çok tatlı kızçen
Eşim biliyor, Bana yaşattıklarını gördüğü içinde hiç söyleme diyor, 5. aydan sonra zaten saklayamamtatlim aşiret gelini olmussun olmamissin bence farketmiyor. ataerkil bir toplum oldugumuz için erkek cocuklar daha cok el ustunde tutuluyor. soy erkekten devam ediyor diye.
esin biliyor mu hamile olduğunu? o ne soyluyor hamileligi soyleyio soylememekle ilgili.
Canım çok üzüldüm yaşadıklarına. Rabbim sana da çocuklarına da iç ferahlığı ve huzur versin hep inşallah. Kendini ezdirmiyorsan, üzerine basa basa söylesene cinsiyeti tıbbi olarak erkeğin belirlediğini. Kadının bunda hiçbir rolü olmadığını. Telefon numaralarını söyle ben arayıp söyliyim, sağlık bakanlığından arıyorum derimCnm bana yaptıklarını anlatıp sizi üzmek istemiyorum,çok çektim hamileliklerimde ve sonrasında, kendimi ezdirecek biri değilim ama hamileyken insanın elinde değil üzülmemek, eltim ben kız çocuk dogurayım diye dua ediyormuş, ne yazıkki böyle bir ailenin geliniyim, bu son bir daha bebek düşünüyorum.Aslında böyle bir aileye hiç torun getirmiyecektim Ama eşim çok istiyordu, kısmet, RABBİM Sağlıklı hayırlı olanını nasip etsin hepimize
Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN. Cümlemize inşlh. Bu arada maşallah kızın çok güzel RABBİM bahtını güzel etsin.Ah bu erkek cocuk diye olenler yahu peygamberimizin bile kiz cocuklari ile hadisleri var nasil bu kadar cahil olabiliyor insanlar nasil kiz cocuk doguranlara hastalikli gibi bakarlar benim bir kez olsun erkek cocugu istegi olmadi icimde bende mi gariplik anlamiyorumcnm bosver soyleme ii etmissin rabbim hayirli saglikli evlat versin kiz da olsa erkekte olsa
Cnm cok tskler
Çok yaşa sen, hiç güleceğim yoktuCanım çok üzüldüm yaşadıklarına. Rabbim sana da çocuklarına da iç ferahlığı ve huzur versin hep inşallah. Kendini ezdirmiyorsan, üzerine basa basa söylesene cinsiyeti tıbbi olarak erkeğin belirlediğini. Kadının bunda hiçbir rolü olmadığını. Telefon numaralarını söyle ben arayıp söyliyim, sağlık bakanlığından arıyorum derim
soyleme ozaman gerek yok. insallah allah sana nur toou gini hayırlısıyla erkek cocuk nasip eder.Eşim biliyor, Bana yaşattıklarını gördüğü içinde hiç söyleme diyor, 5. aydan sonra zaten saklayamam5.aya kadar saklıyacam.. tşk ederim
Söylemiyecem son kararımsoyleme ozaman gerek yok. insallah allah sana nur toou gini hayırlısıyla erkek cocuk nasip eder.
Bir bitmedi bu zihniyetler ya en çok da buna üzülüyorum. Eşin aynı fikirde değildir inşallah. Boşver söyleme baktın ki çok büyüdü göbişin anlaşılıyor o zaman söylersin. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin cinsiyeti de gönlünden ne geçiyorsa hakkında da hayırlısı o olur inşallahKızlar size birşey sormak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim, diyarbakırda yaşıyorum, aşiret gibi bir ailenin geliniyim. Malum hala burada erkek torun isteği var. 2 kızım var Dünya güzeli, RABBİME binlerce şükürler olsun gayet sağlıklı ve akıllılar, asıl gelelim sıkıntıma kayınvalidem aşırı derecede erkek torun seviyor, eltilerimin ve görümcelerimin hamileliklerini benden saklıyor. 2 kızım değilde 10 kızım varmış gibi laf sokuyorlar, şimdi 3. Ye hamileyim, eşimin ailesine söylemedim sizce yanlış mı yapıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar, çocuk özlemi ile yananlar varken bune zihniyet. Ama ne yazıkki hala bu zihniyet var. Ben kızlarımı dünyaya değişmem yine kız olsa gözümün nuru. Tek kız oldugum için. KIZ kardeşi olanlara her zaman özenmişimdir. Ama çevremdekiler yüzünden hamileliktende kaynaklı, sağlıklı düşünemiyorum. Sizce söylememeliyim mi 4 beş aya kadar. Siz olsaydınız ne yapardınız
Bende çok üzülüyorum. kızların daha hayırlı oldugunu bildikleri halde, erkek çocuk isteği beni çok üzüyor, çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN RABBİM de senin gönlüne göre versin,Bir bitmedi bu zihniyetler ya en çok da buna üzülüyorum. Eşin aynı fikirde değildir inşallah. Boşver söyleme baktın ki çok büyüdü göbişin anlaşılıyor o zaman söylersin. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin cinsiyeti de gönlünden ne geçiyorsa hakkında da hayırlısı o olur inşallah
Cok tsk ederim cnmÇok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN. Cümlemize inşlh. Bu arada maşallah kızın çok güzel RABBİM bahtını güzel etsin.
Kızlar size birşey sormak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim, diyarbakırda yaşıyorum, aşiret gibi bir ailenin geliniyim. Malum hala burada erkek torun isteği var. 2 kızım var Dünya güzeli, RABBİME binlerce şükürler olsun gayet sağlıklı ve akıllılar, asıl gelelim sıkıntıma kayınvalidem aşırı derecede erkek torun seviyor, eltilerimin ve görümcelerimin hamileliklerini benden saklıyor. 2 kızım değilde 10 kızım varmış gibi laf sokuyorlar, şimdi 3. Ye hamileyim, eşimin ailesine söylemedim sizce yanlış mı yapıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar, çocuk özlemi ile yananlar varken bune zihniyet. Ama ne yazıkki hala bu zihniyet var. Ben kızlarımı dünyaya değişmem yine kız olsa gözümün nuru. Tek kız oldugum için. KIZ kardeşi olanlara her zaman özenmişimdir. Ama çevremdekiler yüzünden hamileliktende kaynaklı, sağlıklı düşünemiyorum. Sizce söylememeliyim mi 4 beş aya kadar. Siz olsaydınız ne yapardınız
Ya olucak o kadar napalimBen de bugun cips yedim. Gunah cikaralim hadi
Bence her kadının kızı olmalı. Kızlar candırOğluma şükür ama keşke 3 tane kızım olsa valla. Sizin bi suçunuz yokki o aile asıl günaha giriyor yazık. İnşallah bu defa erkektir ama size de yazık onların çenesini çekeceksiniz kız olsa da. Ben bile söylemedim riskli diye ailelere boşver siz de söylemeyin valla haketmiyolar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?