Aynen bende bilmeyeyim istiyorum ama tahminli degil de kesin sonuca gore yaparim partiyi yaptiktan sonra cinsiyet degismesinSen kendinedemi suprız ıstıyosun ozaman cınsıyet görurseniz söylemeyın olurmu die tatlı dille takıl... baktın tahmını var bı kağıda yazarmısımız die teklıf et
Hamilelik sekeri mi yoksa genetik sekerin mi varMeyvelerden :) ara ogunlerim var
Hamilelikte cikti ama cok yuksek degil o yuzden ilac vermedi diyetle kontrol altinda tutuyoruzHamilelik sekeri mi yoksa genetik sekerin mi var
Benımde aklıma o geldı bende cuma tahmın bile yurutse üstünde takılmıcam ayın 17 kendı kontrolüm var 13 dolmus olcak inş ozaman kendı dr um kesin birşey söylerse ozaman yaparım bakalım Allahım bütün arkadaşlarımıda benide hayallerımızı yaşarken bulmamızı nasip etAynen bende bilmeyeyim istiyorum ama tahminli degil de kesin sonuca gore yaparim partiyi yaptiktan sonra cinsiyet degismesin
İkili test icin her zamanki doktora randevu bulamadim bu seferki doktor da nasil biri bilmiyorum erkekler hemen belli oluyorda pat diye soyler korkuyorum , soylemezse bikac hafta sonra ozeldeki doktoruma gidicemdarvin hersey yasak sana ama seker igtiyacini nasil karsiliyorsun.
ben de pzt devlete gidecegim 12 haftada olmus olacagiz ama pek cinsiyet soyler gibi gelmiyor. ayni hafta kendi dr mada gidicem belki o söyler ama ben nedense ogrenmek istemiyorun.merak edipte ogrenmek istemiyorum.psikolojim mi bozuk acaba
Dikkat etmen senin icin cok yararli gercekten hamilelikte butun hormonlar oynuyor yerinden , seker ileri donemde kasinti yapiyor. Bende de hipotroit var ilacla kontrol altinda tutuyorum her ay baktiriyorumHamilelikte cikti ama cok yuksek degil o yuzden ilac vermedi diyetle kontrol altinda tutuyoruz
Ben bu kontrolde tam 12 haftalik olucam kesinse kagida yazip verir misiniz dicem bakalim :)Benımde aklıma o geldı bende cuma tahmın bile yurutse üstünde takılmıcam ayın 17 kendı kontrolüm var 13 dolmus olcak inş ozaman kendı dr um kesin birşey söylerse ozaman yaparım bakalım Allahım bütün arkadaşlarımıda benide hayallerımızı yaşarken bulmamızı nasip et
Kilo bakimindan isime yaradi diyet yaptigim icin kilo almadim cok kilo almaktan korkuyordumDikkat etmen senin icin cok yararli gercekten hamilelikte butun hormonlar oynuyor yerinden , seker ileri donemde kasinti yapiyor. Bende de hipotroit var ilacla kontrol altinda tutuyorum her ay baktiriyorum
Kesinlikle devletteki usgler hiç iyi değilDevletteki aletler ozellerdeki kadar gelismis degil belki birkac hafta sonra soyleyebilir ben cinsiyet icin ozele de gitmeyi dusunuyorum kesin olsun diye
Ben biraz buyuyene kadar devlete gitmeyi dusunuyorum dogum icin ozele gecicemKesinlikle devletteki usgler hiç iyi değilbugun doktora gittim resmen her hafta bebeğim farklı cıkıyor 10 2 gün önce 12+6 cıkmıştı bugun de 13+4 çıktı halbuki 14+3 olması gerek doktor da hiç konuşmuyor zaten usg kapkaranlık moralim bozuldu ama çok şükür ki bu devlete son gidişimdi mecbur kalmasam asla gitmem her gittiğimde farklı sıkıntı yaşıyorum.
Yan durmamış canım maalesef meraklı senim bebiş galibaKızlar merhaba nubu bilen varsa cinsiyet tahmini alabilirmiyim :)
MerhabalarKizlar liste tamam eksik olan yada bilgileri eksik olan etiketle yazsin liate 1. Sayfada mevcut kusura bakmayin gec oldu ama baya ugrastiriyorbu arada koca listede bir benim bebegim kiz
Tabi her hastane öyle değildir ben küçük bir şehirde oldugum için buradaki hastanenin pek iyi olduğunu söyleyemem doktor açısından da biraz sıkıntılı. Bundan sonra istanbulda özele devam edicem inşallahHamilelikte cikti ama cok yuksek degil o yuzden ilac vermedi diyetle kontrol altinda tutuyoruz
Benimde 29 Mart doktor bana da tahmin söylemişti 12 haftadaykenEvet ama suna dikkat ettim. Son adet tarihi mart sonu veya nisan basi olan ocak basinda dogum yapacaklarin hepsi erkek dendi. Mayista hamile kalanlarsa kiz..bakalim hayirlisi
Maşallah barekallah çok tatlı kızçenKizlar ya ben kizima isim bulamiyorum ilk kizimin adi demet hira onerilerinizi alirim❤ bu arada ilk kizim bu❤
Ben 62 ile kaldım, pek iştahım yok bulanmasın diye midem yiyorum sık sık. Belki yarım kg almışımdırKızlar buarada ben şimdiden 4 kg aldım. Sizde durum nasıl
Rabbım ıslah etsin böyle zihniyetli insanları çok şükür deyip sevinmiyorlarda vay efendim niye gelin erkek doğurmuyor ya kimin elinde hiç mi inannçları yok anlamıyorum Rabbım sana sabır ve kolaylıklar versin arkadaşım söyleme Boşver hiçbir şey haketmiyorlar hee bu arada onlara cinsiyetin babadan gelen bir durum olduğunu da tıbben açıklasın biriKızlar size birşey sormak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim, diyarbakırda yaşıyorum, aşiret gibi bir ailenin geliniyim. Malum hala burada erkek torun isteği var. 2 kızım var Dünya güzeli, RABBİME binlerce şükürler olsun gayet sağlıklı ve akıllılar, asıl gelelim sıkıntıma kayınvalidem aşırı derecede erkek torun seviyor, eltilerimin ve görümcelerimin hamileliklerini benden saklıyor. 2 kızım değilde 10 kızım varmış gibi laf sokuyorlar, şimdi 3. Ye hamileyim, eşimin ailesine söylemedim sizce yanlış mı yapıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar, çocuk özlemi ile yananlar varken bune zihniyet. Ama ne yazıkki hala bu zihniyet var. Ben kızlarımı dünyaya değişmem yine kız olsa gözümün nuru. Tek kız oldugum için. KIZ kardeşi olanlara her zaman özenmişimdir. Ama çevremdekiler yüzünden hamileliktende kaynaklı, sağlıklı düşünemiyorum. Sizce söylememeliyim mi 4 beş aya kadar. Siz olsaydınız ne yapardınız
kuru uzum kayisi erik hurma yasak demussin amaMeyvelerden :) ara ogunlerim var
benimde aklima pat diye soyler ihtimali geliyor.onun ucin diyorum odaya girer girmez iki dr ada cinsiyet ogrenmek istemiyorum desem dr deli mi bu der mi acabaİkili test icin her zamanki doktora randevu bulamadim bu seferki doktor da nasil biri bilmiyorum erkekler hemen belli oluyorda pat diye soyler korkuyorum , soylemezse bikac hafta sonra ozeldeki doktoruma gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?