2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbım yar ve yardımcın olsun kim ne diyor takma eşin sana destek oluyorsa sakın üzülme emin ol ki kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor herkesin sıkıntıları var bende kayınvalidemlerle beraber otururuyorum yeme içme bir yatmaya evime iniyorum kimse için üzülmeye değmez canım biliyorum zor ama inan insan sadece kendine yapıyor kimseye bir şey olmuyor evlatlarını düşünüp mutlu ol. Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Haklısın cnm yine bin şükür halimize, RABBİM hastalıkla imtihan etmesin, bunlarda geçer inşlh. Eşim zamanında yaptı yapacağını ailesinden etkileniyordu, ama kızlarımı kucagına aldıktan sonra, çok iyi bir baba ve çok iyi bir eş oldu. Zamanında yaptıklarının pişmanlığını yaşıyor, tabi istiyordur bir oglu olsun ama en azından belli etmiyor
RABBİMDE Sana sabır güç versin inşlh iyi ailedirler . Bebeklerimiz hepimize ugur getirsin. İnşlh

Allah razı olsun canım. Biz de doğuluyuz ama erkekten bıkmışız artık benim ailem oğlumda da keike kız olsaydı ya dediler mesela. Kızları çokk seviyorlar düşkünler şanda ablamında benimde hep erkek oluyor. İlk kaybettiğim de oğlandı. Şimdi sdece sağlık diliyorum ama içimden geçen tabi kız eşimde herşeyden çok isyiyor kız olmasını ama erkek olursa da Allah a şükür der geçeriz. Ama inşallah sizin erkektir

İyi akşamlar kızlar ara ara olan kanamalarımın sebebi belli oldu plesenta rahim ağzına yakın yerleşmiş ..böyle bir şey başına gelen var mı ilerleyen zamanda yukarı çıkarmı acaba

İyi akşamlar kızlar ara ara olan kanamalarımın sebebi belli oldu plesenta rahim ağzına yakın yerleşmiş ..böyle bir şey başına gelen var mı ilerleyen zamanda yukarı çıkarmı acaba
Ben de duymadım Doktorun bir sey soylemedi mi? Daha dikkat etmen gereken hassas bir hamilelik gecireceksin muhtemelen. Onun dışında üzme kendini buyudukce sıkıntı olmaz diye dusunuyorum

Çok saol cnm ALLAH RAZI olsun.kim ne derse desin kız evlat hayırlıdır, kızlar daha merhametli oluyor daha düşüncelilerRABBİM Sanada hayırlı bir şekilde nasip etsin inşlh

Benim arkadaşımın başına geldi cnm 9 ay boyunca kanamaları oldu ama sağlıkla doğdu bebişi çok şükür. Korkulacak birşey yok ama normal doğuma engel mecbur sezeryanla alıyorlar diye biliyorum

Amin canım inşallah

Çok saol cnm ALLAH RAZI olsun.kim ne derse desin kız evlat hayırlıdır, kızlar daha merhametli oluyor daha düşüncelilerRABBİM Sanada hayırlı bir şekilde nasip etsin inşlh❤
Aminn canımm seninde dileğin kabul olsun. Benim annemin 3 kız 2 erkek keşke bu erkekler olmasaydı siz yeterdiniz bana der hep

İyi akşamlar canım benim başıma gelmedi ama burada bir akrabam geçen sene o şekilde geçirdi hamileliğini çok yakın takip etti Dr hep onun için tehlike gözüyle bakıldı o kızını sağsağlim kucağına aldı benim hiçbir sıkıntım yokken bana nasip olmadı diyeceğim şu ki kötü düşünme stres yapma iyi bir Dr edin Rabbım ne yazdıysa onu görüp yaşıcaz Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah ya internetten bir sürü şey okudum moralim sıfır

Benim arkadaşımın başına geldi cnm 9 ay boyunca kanamaları oldu ama sağlıkla doğdu bebişi çok şükür. Korkulacak birşey yok ama normal doğuma engel mecbur sezeryanla alıyorlar diye biliyorum
Evet internette okudum bende öyle yazıyor hayırlısı olsun inaşallah

Ben de duymadım Doktorun bir sey soylemedi mi? Daha dikkat etmen gereken hassas bir hamilelik gecireceksin muhtemelen. Onun dışında üzme kendini buyudukce sıkıntı olmaz diye dusunuyorum
Şu an bir şey söylemek için erken dedi büyük ihtimal canımı sıkmak istemedi hayırlısı olsun inşallah düzelir

İnşallah ya internetten bir sürü şey okudum moralim sıfır
Benim görümcemin öyleydi hiç dr a kontrole bile girmedi doğru düzgün aman olacaksa olur zaten napim dedi sağlıklı kıız doğdu, eşimin arkadaşın eşi kışın doüum yaptı safece son ay hastanede yattı büyük oğlu vardı evde zorlanıyor diye yani kendide isteyerek yattı sağlıkla doğursu korkma canım

Aminn canımm seninde dileğin kabul olsun. Benim annemin 3 kız 2 erkek keşke bu erkekler olmasaydı siz yeterdiniz bana der hep
RABBİM hepsine can sağlığı versin eksikliklerini göstermesin.. benim çevremde de hemen hemen herkes ogullarından çekmiştir. Çook nadir kızından çeken.herşeye ragmende erkekte erkek isterler,

Geçmis olsun canım.Benim yakın arkadaşımın da aynı şey başına geldi yukarı çıkmadı malesef ama şimdi oğlu yaninda 3 yaşinda 9 ay boyunca yattı tuvalet harici kalkmadı doktoru öle tavsiye etmişti sağ salim sıkıntısısız aldı oğlunu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…