- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
Bizde doktora gittik sidefer verdi bugün 2. Gün olacak kullanmaya baslayaliarkadaşlar kan damlasi olarak sidefer mi yoksa başka parapen içermeyen bir ilaç var mi ? devletin verdiği ilacı kullanmak istemiyorum
sağlık odağındaki hemşireyle konuştum bende. hastaneye gidemiyorum 2 aydırBizde doktora gittik sidefer verdi bugün 2. Gün olacak kullanmaya baslayali
Menenjit aşısı için doktorunla konuşman en doğrusu olurarkadaşlar bumenenjit aşısı yaptıran yada yaptıracak var mi ?
5. ayda yaptırmayı düşünüyordum. sonradan vazgeçtim büyüyünce tek doz yaptırayım diyorum
Menenjitin en yaygın görüldüğü aylar 12 ay civarı dolayısıyla Allah göstermesin sen tek toz yaptırayım derken çocuk menenjit geçirebilir, en iyisi en erkeni artık 2 aydan sonra yapıyorlar, ben çekindiğim için coronanın ilk zamanlarında doktorla konuştum 6.aya erteledik evdeki rotayı yaptıkarkadaşlar bumenenjit aşısı yaptıran yada yaptıracak var mi ?
5. ayda yaptırmayı düşünüyordum. sonradan vazgeçtim büyüyünce tek doz yaptırayım diyorum
Kaç aylık sizinkiya bebegi diş cikarma belirtisi yasayan var mi mahvoluyoruz kac gundur krize giriyo cocuk. eli hep agzinda deli gibi salya akiyo. dudagini da yemeye basladi. cok agliyo napicagimizi sapittik. ne zaman cikar acaba belirtilerden sonra
Benim doktorumda böyle bir planlama yaptı. Bu kadar aşı çok geldi gözüme ama hepsi yapılmalı dedi.
En iyisi doktorla planlamak evet, Malesef hem çok hem külfetli ama gerekli, en yakın zamanda ücretsiz olarak sunulur da herkes yararlanır umarımBenim doktorumda böyle bir planlama yaptı. Bu kadar aşı çok geldi gözüme ama hepsi yapılmalı dedi.Eki Görüntüle 2641745
Ben de hiç hoşlanmıyorum bir tek babasına verirken keyifliyimBebeğini paylaşmakta zorlanan varmı.
Kimsenin kucağına veresin gelmiyor.
Nasi yani vermeseydin keşke yanına bunlar var ya sınır tanımıyorlar gerçektenBen de hiç hoşlanmıyorum bir tek babasına verirken keyifliyim
Bunda 3 günlükken bebeği yanıma vermeyen benimle kalsın diyen evdeki herkes gidince çocuğu annem diye seven biri gelince babannem diye seven şahsın da etkisi büyük
Ben normal diye debelenip sezeryana alındım son dönemde kaşınmaktan uyuyamistim ilk gece hastendeydik ikinci gece kendime guvenemedim çok yorgunum duyamam diye üçüncü gün alayım dedim ben çok yoruldum bu gecede benimle kalacak dedi ben de çocuk benim ver diyemedim kitlendim kaldımNasi yani vermeseydin keşke yanına bunlar var ya sınır tanımıyorlar gerçekten
İnsanın basireti bağlanıyor bazen ver çocuk benim diyemedimNasi yani vermeseydin keşke yanına bunlar var ya sınır tanımıyorlar gerçekten
Herkese merhaba mama sandalyesi olarak ne aldiniz??
[/QUOTE
ben sosyal medyada resmini bile paylaşmadım dahaBebeğini paylaşmakta zorlanan varmı.
Kimsenin kucağına veresin gelmiyor.
Ben de paylasmadim fakat amcasının Facebook ve WhatsApp profil resmi oglumben sosyal medyada resmini bile paylaşmadım daha
Aynen bende sadece babasına verince huzurlu oluyorum. Dede ve babaanne çok.merakli annesi ve babası olmaya böyle abarta abarta paronayak şekilde sevmelerini anlamıyorum annesinden daha çok seviyormuş havası yaratıyorlar bu yüzden de paylaşmakta zorlanıyor insanBen de hiç hoşlanmıyorum bir tek babasına verirken keyifliyim
Bunda 3 günlükken bebeği yanıma vermeyen benimle kalsın diyen evdeki herkes gidince çocuğu annem diye seven biri gelince babannem diye seven şahsın da etkisi büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?