- 12 Eylül 2013
- 459
- 299
- 103
Biz rota olduk bizi biraz etkiledi .evet isteğe bağlı ilk dozu yaptık bağırsakları baya hareketlendirdi birazda huzursuzluk yaptı . Ikinci dozu yapıp yapmamakta kararsizim dogrusu
S Si33l
Anne sutu ile beslenen cocuklarda 15 gune kadar kaka yapmamasi normal mama alanlarda da 7 gun.. hatta cocuk doktoru arkadasimin 7 aylik oglu var 18 gun yapmamis karni sert degildi ellemedim diyor. 18. Gun yapmis.
Asilara mazeret bulmayin birakin simdi ishal yada kabiz olsun ilerde daha kotusunu yasamaktan iyidir
Rota asisini kesinlıkle yaptirin tek dozla koruyuculuk saglayan bir sey degil. Rota virusten ölum olanlari cocujlarda cok yuksek asiyla bile zar zor atlatiyolar. Biz 7. Ayda 3. Dozu olucaz. Suan 5 ayligiz ek gida tadimlarina basladik. Menenjit asimizi olduk aslinda 3. Ayda yapicakti ama ben rahatsizdim bu asi zorlar ates yapar diye 5. Ayda yaptik ilk dozu. Doktorumun önerdigi tum asilari yaptiricam cunku asisiz tedaviler cok zor yanit veriyor. D vit wellcare kullaniyoruz. Demirde yeni basladik ocean microfer kullaniyoruz.
[/QUOTE]
Oceanı kaç damla kullanıyorsunuz acaba ben sağlık ocağından berileni kullanmadım ocean aldım ama kaç damla kullanacağımı söylememiş eczacı emin olmadım