2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Deneyımlı anne olarak hesapla adet tarıhın geldi kesin cunki vücut alıstıgı zaman aynı dönemlerde sinyal vermeye devam eder kızımda 6 aya kadar aylık adet döngumde adet sancılarımı çekmiştim
Adet dönemim değil aslında canım ama idrardan kaynaklı olabilir galiba biraz da işte çok ayakta kalıyorum ondan da olabilir

Kizlar yatiyordum ayaga kalktim tam o sirada hapsurdum ve inanilmaz karin altima sanci girdi yürüyemedim cok birsey olcagini düsünmüyorum ama korktum bir an

Kizlar yatiyordum ayaga kalktim tam o sirada hapsurdum ve inanilmaz karin altima sanci girdi yürüyemedim cok birsey olcagini düsünmüyorum ama korktum bir an
Normal, benim de oluyor. Zaten Allah korusun bir durum olsa kanaman olurdu. Endişelenme

Merhaba Allah nasip ederse bende ocak annesi olucam aranızda acaba çok afedersiniz balgam sorunu yaşayan var mi yok mudur bunun bi çözümü

Kızlar ben geldim doktordan, 12 gün sonra tekrar gideceğim ikili test için
Çok net göremedim doktor bile zor gördü :) Kanaman oldu mu dedi hayır dedim neden sordu bilmiyorum.

Genelde hapsiracagim zaman ayaklarimi yukari cekiyorum sikinti olmuyo , aniden gelene yapacak bisey yok, Allaha emanetler ❤

Ben de aynıyım. Evde yattikca hasta moduna girdim daha da sersemlestim. Az bi disari cikiyim diyorum iki adimda halim kalmiyo oturacak yer ariyorum
evde oturdukça vucut dahada agirlasiyor hic bisey yapmak istemiyor.aslunda surekli evde oturmak yanlsi bende aksamlari bikac saatligine cocugu parka cikaricam havam degissin

Kızlar sizinde gögsünüz kaşınıyor mu günde 2 kere duş alıyorum. Terleme olmamasına ragmen kanayacak şekilde kaşınıyor

evde oturdukça vucut dahada agirlasiyor hic bisey yapmak istemiyor.aslunda surekli evde oturmak yanlsi bende aksamlari bikac saatligine cocugu parka cikaricam havam degissin
ben de geçen hafta izinliydim.aynı moddaydim.hasta gibi yattım durdum.hava da sıcak malum.çalışmak en güzeli dedim ise başlayınca

Krem henüz kullanmaya başlamadım, gögüslerim şimdiden büyüdü, ondandır herhalde
Kasinti basladiysa ihmal etmeyin kremi. Ben gobegimi kremledim ilk hamileligimde gogusler hic aklima gelmedi. Goguslerim catladi. Olacagi varsa yine oluyor ama en aza indirebilmek lazim. Bi de kasimayin nolursa olsun.

Walla Benim de ilk gebeliğim fiyatlardan hiç haberim yok walla bende öğrenmedim daha bebişim küçük diye. Evet genelde sezeryan parası için sezeryan diyen doktorlar çokmuş ama bu doktor a eltim gitti bana öneren de oydu 2 çocukta da normal doğurmuş

Antepte de bikac doktor önerdiler gerekirse antepe gitmeye de raziyim. Ama Yorumlara baktim bana onerilen doktorlardan biri sezaryen sirasinda “ne diye normale israr ediyolar anlamiyorum, ameliyat ol kurtul” gibi bi seyler derken duymus.
Zorunluluk varsa bebegi de kendimi de riske atmak istemem ama doktorlara guvenmiyorum bu konuda. Cogu hem daha rahat, saatlerce dogum bekleme derdi yok diye hem de daha cok para alacak diye gerek yokken sezaryen diyo dogum zamani gelip catinca “acaba” diye suphe etmekten korkuyorum

Kasinti basladiysa ihmal etmeyin kremi. Ben gobegimi kremledim ilk hamileligimde gogusler hic aklima gelmedi. Goguslerim catladi. Olacagi varsa yine oluyor ama en aza indirebilmek lazim. Bi de kasimayin nolursa olsun.
Çok saol cnm. Benimde 3.gebeliğim artık çatlamam diyordum. İlk hamileligimde çatlıyacagım kadar çatladım galiba 3.de olsa çatlıyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…