• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben internette bayağı araştırdım ama en çok kullanılan ve önerilen çatlak kremi LİERAC mış fiyat olarak 200 tl cik miş almayı düşünüyorum ama yine de kullananlar var mı diye öğrenmek istedim
Şimdi nette baktım ekşide bu yorumu gördüm.

"catlak kremi olarak çok daha uygun ve kaliteli alternatifleri mevcuttur. hem piyasasında olan hem kullanan biri olarak deneyimledim ne yazık ki. bunu kullanıp çatlamayan bayanlar muhtemelen suyunuza, kisisel bakımınıza dikkat edip hort diye kilo almadınız ve vazelin dahi sürseniz çatlamayacaktınız. marifet lieracta değil yani. illa para saçacagım diyorsanız mustela alın.

ikinci gebeliğimde sadece suyu bol tutup, nivea dusta nemlendirici kullanarak hemen hemen durumu çatlaksız atlattım. yapısma yok, koku yok, kıyafete bulaşma yok, emsin diye bekleme yok, günlük duş al sürün çık. hadi yapamadın gün aşırı yap. kilo almasam da karnım pilates topu gibi olmuştu ama yine de duşta nemlendirici ise yaradı.ufak tefek çatlakların da sebebi tekrar ürünü temin etmekte güçlük çektiğim 2-3 haftalık bir süre.

13.12.2018 11:39 ~ 10.02.2019 14:26 besyaprakliyonca " biraz araştırmak gerek ve daha uygun fiyata da var aynı marka. Ama duşta nemlendirici veya duştan sinra vücut losyonu sonra krem yağ filan fikri mantıklı geldi bana.

Aaa bak onu yazmayı unutmuşum bi de koku hassasiyetim var tabiiii 👃🏻😬
Sevdiğim kokular bile kabus gibi geliyor, normalde pek koku alamam allerjimden. Böyle daha kötü. Cam açık aşağıdaki ıhlamur ağacının kokusu bile mahvediyor (4. Katta oturuyorum) ki normalde çok severim. Pek koku alamamak daha iyiymiş. Bir daha şikayet etmicem 😂

Şimdi nette baktım ekşide bu yorumu gördüm.

"catlak kremi olarak çok daha uygun ve kaliteli alternatifleri mevcuttur. hem piyasasında olan hem kullanan biri olarak deneyimledim ne yazık ki. bunu kullanıp çatlamayan bayanlar muhtemelen suyunuza, kisisel bakımınıza dikkat edip hort diye kilo almadınız ve vazelin dahi sürseniz çatlamayacaktınız. marifet lieracta değil yani. illa para saçacagım diyorsanız mustela alın.

ikinci gebeliğimde sadece suyu bol tutup, nivea dusta nemlendirici kullanarak hemen hemen durumu çatlaksız atlattım. yapısma yok, koku yok, kıyafete bulaşma yok, emsin diye bekleme yok, günlük duş al sürün çık. hadi yapamadın gün aşırı yap. kilo almasam da karnım pilates topu gibi olmuştu ama yine de duşta nemlendirici ise yaradı.ufak tefek çatlakların da sebebi tekrar ürünü temin etmekte güçlük çektiğim 2-3 haftalık bir süre.

13.12.2018 11:39 ~ 10.02.2019 14:26 besyaprakliyonca " biraz araştırmak gerek ve daha uygun fiyata da var aynı marka. Ama duşta nemlendirici veya duştan sinra vücut losyonu sonra krem yağ filan fikri mantıklı geldi bana.
Ayyy inşallah böyledir bende öyle yapayım o zaman bol nemlendirip bol su içeyim yoksa çatır çatır çatlayacagım 😂😂😂

İyi geceler kızlar uyku tutmadı biraz takılayım derken bu gruba denk geldim genelde konuları okumayı tercih ederim ama buraya yazmak istedim 😍bende inşallah Allah kısmet ederse 5 ocak gösteriyo doğumum bugün 13+3 olduk daha cinsiyetimiz belli değil bi kız diyolar bi erkek 😁inşallah bende bundan sonra aranızdayım

Ben internette bayağı araştırdım ama en çok kullanılan ve önerilen çatlak kremi LİERAC mış fiyat olarak 200 tl cik miş almayı düşünüyorum ama yine de kullananlar var mı diye öğrenmek istedim
Ben de o markayı alıp kullanmaya başladım bir ay kadar oluyor. Bakalım sonuçları hamileliğin son aylarında görücez😬

Yok canım belirtilerimde hiçbir değişiklik yoktu benim. Belirtilerin azalabileceğine dair şeyler okumuştum çeşitli kaynaklardan ama benim mide bulantım ve kusmalarım tam gaz devamdı :KK43:
Ben geçen yıl 9+3 te durmuştu kalbi, benim bir anda bıçak gibi kesilmişti belirtiler.. o gece özellkle çok kötüydüm hafif ağrılarım vardı ama geçer heralde ddm belimden kasığıma vurmuştu bir kaç dakikalık ağrı sonra sıkıntı basıp uyuyamamıştım. Gece 3 kez wc ye kaşkan ben 2 gece hiç kalkmadım, kasık şişkinliğim, tansiyon düimesi buşantım hiçbişey yoktu. Kahveden tiksinmiştim hatta son gün kahveyi kokladım deli gibi defalarca .. benim en belirgin bulantım bi anda kesildi ve karnımı elledipimde bomboş hissettim hiç doşgunluk ağrı vs arada olur ya yoktu hiçbişey. Randevuya 1 hafta vardı ben o akşam duramadım acile gittim ve öğrenmiştim. Hep kötü rüyalar göeüyordum zaten hel kötü his vardı içimde çok garipti.. Allah kimseye yaşatmasın. ALLAH a emanet bebeklerimiz. Şu an belirtilerim normal ilerliyor ama bende sürekli belirti kontrol edip duruyorum 🙄 15temmuz da randevumuz 🙏🏽

Ben yaşadığım şeyleri yaşamış ve beni anlayan insanlar ile konuşunca kendimi anlaşılmış ve rahatlamış hissediyordum. Evimdeymişim de aşırı rahatmışım gibi.. O sebeple paylaşıyordum sıkıntılarımı ama kusura bakmayın rahatsız ettiysem sizleri. Yazmam bundan sonra, sevgiler 🌺
Çok saçma. Hiçbir grupta şimdiye kadar böyle birşey yaşamadım duymadım okumadım. Şu konuyu konuşun bu kpnuyu kpnuşmayın diye birşey olamaz. Siz hassasanız okumadan geçin. Biz keyfimizde paylaşmıyoruz. Allah size yaşatmasın ama biz kayıp yaşamışız arkadaşlarımızla ortak konumuz var ve konuşuyoruz. Yaşayan anlar demekki sadece yaşamayan da aaayyyyy ben dinlemek istemiyorum der korkar veballi gibi yaklaşır. Bu doğuma kadar bebeklerimize bişey olmayacak anlamına gelmiyor. Sizlerinde acı bir durumu olduğunda, hastalık vs çıktıpında yazmayackmsınız aman dur burada yazılmıyor böyle şeyler yasak mı diyeceksizniz. Ha öyleyse ben de yazmam zaten artık.

Çok saçma. Hiçbir grupta şimdiye kadar böyle birşey yaşamadım duymadım okumadım. Şu konuyu konuşun bu kpnuyu kpnuşmayın diye birşey olamaz. Siz hassasanız okumadan geçin. Biz keyfimizde paylaşmıyoruz. Allah size yaşatmasın ama biz kayıp yaşamışız arkadaşlarımızla ortak konumuz var ve konuşuyoruz. Yaşayan anlar demekki sadece yaşamayan da aaayyyyy ben dinlemek istemiyorum der korkar veballi gibi yaklaşır. Bu doğuma kadar bebeklerimize bişey olmayacak anlamına gelmiyor. Sizlerinde acı bir durumu olduğunda, hastalık vs çıktıpında yazmayackmsınız aman dur burada yazılmıyor böyle şeyler yasak mı diyeceksizniz. Ha öyleyse ben de yazmam zaten artık.
Benımde yazdıklarımı dün okumuşsunuzdur... size aynı fikirde katılıyorum yazdıklarınızı çok yazdım sildim yazdım sildim konu uzayıp kimseyi kırmamak adına bizim gibi acı yaşayanlarıda kimse kırmasın tabi ... neyse uzamasın bu mevzu Kızlar istedıgımız konuları konusmalı ve dertleşmeliyiz oyuzden kimse kimsenin yazısına ve sorusuna karışmasın... ama mevzuyuda uzatmayalım hepımız hassas ce gebeyiz çok şükürde çok şanslıyız oyuzden güzelliklerin tadını çıkaralım 🥰 (ay kendimi çok sevgi bıtırcıgı gibi hissettim 🤩)

Benımde yazdıklarımı dün okumuşsunuzdur... size aynı fikirde katılıyorum yazdıklarınızı çok yazdım sildim yazdım sildim konu uzayıp kimseyi kırmamak adına bizim gibi acı yaşayanlarıda kimse kırmasın tabi ... neyse uzamasın bu mevzu Kızlar istedıgımız konuları konusmalı ve dertleşmeliyiz oyuzden kimse kimsenin yazısına ve sorusuna karışmasın... ama mevzuyuda uzatmayalım hepımız hassas ce gebeyiz çok şükürde çok şanslıyız oyuzden güzelliklerin tadını çıkaralım 🥰 (ay kendimi çok sevgi bıtırcıgı gibi hissettim 🤩)
Selam kızlar. Ben de dün biraz incindim ama şimdi biraz daha sakinim :) Acaba kendimize ayrı minik bir grup mu kursak diye geldi aklima bi. Eğer diğerlerine rahatsızlık veriyor ama biz sıkıntılarımız hakkında konuşmak istiyorsak arada, o konuları konuşmak için ayrı bir grup açmak saçma mı olur?
TANSELL12 TANSELL12 Canım inşallah yarın kontrol sonrası yazarım, güzel haberler veririm. Çok sağol desteğin için :KK200:

Selam kızlar. Ben de dün biraz incindim ama şimdi biraz daha sakinim :) Acaba kendimize ayrı minik bir grup mu kursak diye geldi aklima bi. Eğer diğerlerine rahatsızlık veriyor ama biz sıkıntılarımız hakkında konuşmak istiyorsak arada, o konuları konuşmak için ayrı bir grup açmak saçma mı olur?
TANSELL12 TANSELL12 Canım inşallah yarın kontrol sonrası yazarım, güzel haberler veririm. Çok sağol desteğin için :KK200:
Hayır canım grup falan acmıyoruz... kim ne konuşmak isterse bu grupta konuşabilir 😉 gün gelir kocaları cekıstırırız gün gelir kaynanaları herkez istedıgı konuyu okur istegı konuya cevap yazar dün dünde kaldı boşverin...hepımız kardesiz 😂

Bencede biz riskliyiz sonuçta bu konuları hep konuşacağız ama bazı arkadaşlar da rahatsız oluyor çok komik geldi gerçi bana bu durum. Ben yıllardır bu forumda ne gruplar gördüm böylesini ilk kez gördüm 😁 şu şu kpnular konuşulsun. Şu konular konuşulmasınnn psiklojimmm bozuluyorr 🙈 tuhaf geldi cidden

Bencede biz riskliyiz sonuçta bu konuları hep konuşacağız ama bazı arkadaşlar da rahatsız oluyor çok komik geldi gerçi bana bu durum. Ben yıllardır bu forumda ne gruplar gördüm böylesini ilk kez gördüm 😁 şu şu kpnular konuşulsun. Şu konular konuşulmasınnn psiklojimmm bozuluyorr 🙈 tuhaf geldi cidden

Önceki gebelik grubumda da son haftalara doğru aldıklarımızı paylaşırken biri çıkıp aldıklarınızı paylaşmayın nispet yapıyorsunuz hava atıyorsunuz gibi bir şey demişti:D

Önceki gebelik grubumda da son haftalara doğru aldıklarımızı paylaşırken biri çıkıp aldıklarınızı paylaşmayın nispet yapıyorsunuz hava atıyorsunuz gibi bir şey demişti:D
Aman Allahım 🙈 şimdi biri çıksa peşpeşe 3 kez doğurdum hiç de düşük yapmafım düşük de neymiş dese bende o zaman dicem ki aaaa bize mi nispetin 😁🙈 bak biz zor ana oluyoruz ben bi tane doğurana kadar 2 kayıp verdim. Şimdi 2. İçin bile zor oldu kayıplar oldu bu da zaten meçhul, buradaki herkes ne kadar riskli ise ben de riskiyim. Yani kimse bilemez doğuma kadar ne yaşayacağını, Allah ın ona ne yaşatacağını bilemez, kimse bizm başımıza asla gelmez demesin ama tabiki rahatsız oluyorsa da bişey diyemem. Psikolojileri bozuluyorsaa yazmaylım napalım 🙈

Günaydın kizlar benim her sabah burnum kaniyor sizde de var mi bu durum?

Arkadaşlar gebelik takvimi nasıl oluşturuluyor ? Geçerli URL girin kısmında hata yaşıyorum 😂 beceremedim bi türlü

Çok haklısın bende üzerime alındım hatta dün Dr a giderken ki yaşadıklarımı anlatamadım bile yazmayın denildi diye ama kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ben üzerimden aklımdan atamıyorum burada herzaman çok rahatça duygularımı paylaşıp benimle aynı şeyleri yaşamış insanlarla konuşup destek almak daha umutlu olmamamı sağlıyor aksine burada başka grup kurmamızda yasak sanırım zaten benim bir topiğim vardı buraya taşındı herkes herkese cevap vermek zorunda değil burada daha çok günlerimiz olacak bazen korkup endişelenicez belki belki sevinicez burada toplanma amacımız bu süreçte neler yaşayıp nasıl geçireceğimiz bunları paylaşmak için buradayız ❤️

Back