Şimdi nette baktım ekşide bu yorumu gördüm.Ben internette bayağı araştırdım ama en çok kullanılan ve önerilen çatlak kremi LİERAC mış fiyat olarak 200 tl cik miş almayı düşünüyorum ama yine de kullananlar var mı diye öğrenmek istedim
"catlak kremi olarak çok daha uygun ve kaliteli alternatifleri mevcuttur. hem piyasasında olan hem kullanan biri olarak deneyimledim ne yazık ki. bunu kullanıp çatlamayan bayanlar muhtemelen suyunuza, kisisel bakımınıza dikkat edip hort diye kilo almadınız ve vazelin dahi sürseniz çatlamayacaktınız. marifet lieracta değil yani. illa para saçacagım diyorsanız mustela alın.
ikinci gebeliğimde sadece suyu bol tutup, nivea dusta nemlendirici kullanarak hemen hemen durumu çatlaksız atlattım. yapısma yok, koku yok, kıyafete bulaşma yok, emsin diye bekleme yok, günlük duş al sürün çık. hadi yapamadın gün aşırı yap. kilo almasam da karnım pilates topu gibi olmuştu ama yine de duşta nemlendirici ise yaradı.ufak tefek çatlakların da sebebi tekrar ürünü temin etmekte güçlük çektiğim 2-3 haftalık bir süre.
13.12.2018 11:39 ~ 10.02.2019 14:26 besyaprakliyonca " biraz araştırmak gerek ve daha uygun fiyata da var aynı marka. Ama duşta nemlendirici veya duştan sinra vücut losyonu sonra krem yağ filan fikri mantıklı geldi bana.