2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bilimsel bir şey değil aslında tamamen benim totemim. Kedi mırıltısı, gurultusu her ne derseniz birçok hastalığa iyi geliyor. Kalp, anksiyete, depresyon... Ben de kendi kendime kalp krizi riskini azaltan yumurtaya da iyi gelir dedim. Hala severken bebişe yakın tutuyorum. Kedi kızım bana çok iyi geldi, kardeşine de aynı derece iyi geleceğine inanıyorum. ( işbu süreç yanlış anlaşılmasın, kedimiz özel anlarda yanımızda değildi, hatta eşim yanında soyunmaz bile )

İyi akşamlar mayıs anneleri pazar günü değerim 150 çıkmıştı bugün 189 çıktı çok düşük değil mi lütfen cevaplarsanız sevinirim

Önemli değil canım bu üçüncü gebeliğim ve hepsinde mutlaka yaşadım bu burun kuruması ve kanamasını. Her sabah böyle uyanıyorum

Kızlaarrrr bugün perinatoloğuma ilk kontrolüme gittim şükürler olsun yolk kesesi göründü kesemin iyi olduğunu söyledi. Hatta kese ölçümüne göre 6+4 çıktım. (Geç yumurtlamama rağmen son adet tarihime göre 6+0 dım aslında... ) velhasıl şimdilik herşey yolunda gibi şükürler olsun Pazartesi kalp atışı için çağırdı. Hatta kalp atışını biraz gördü ama pazartesi daha iyi görünür dedi...

Merhaba daha önce iki kaybım var benim de çok doktor dolaştım şimdi avcılar baypark da Betül hanıma gidiyorum çok ilgili ve çok naif bi gözükün isterseniz

Kızlar bisey sorcam bende aşırı sivilce çıkmaya başladı yüzümde ya normal mi böyle bisey yaşayan var mı iri iri sivilceler

Kedılerin biseye tedavı oldugunu ılk kez duydum ama ablama dıyım denesın boylr bısehı

Progestan iğne kullanan arkadaşlar aynı zamanda progestan ın hapını da kullanıyor musunuz

Önemli değil canım bu üçüncü gebeliğim ve hepsinde mutlaka yaşadım bu burun kuruması ve kanamasını. Her sabah böyle uyanıyorum
Ben normalde kişin yasarim burun kurumasini petekler çalıştığı icin ama simdi olmasi bana da tuhaf geldi demek gebeliktenmis

iyi geceler herkese:) Benim belirtiler her geçen gün değişiyor, gelişiyor:) Herseyin kokusu burnuma burnuma batıyor, midem zaten bulanıyordu bayadır, 2 gündür sabahları kahvaltıda öğürtü başladı, bakalım devamında çıkarma gelicek mi :) İş yerinde bir şekilde yoğunluktan günüm rahat geçiyor ama akşamları pek bir şey yapamıyorum. Uyur uyanık vaziyette yatıyorum. Evet bazen kolay olmuyor ama BÜTÜN BUNLARDAN ÇOK MUTLUYUM:)))) Kalp atışı gününü düşündükçe heyecanlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…