- 13 Ağustos 2017
- 314
- 689
Bilimsel bir şey değil aslında tamamen benim totemim. Kedi mırıltısı, gurultusu her ne derseniz birçok hastalığa iyi geliyor. Kalp, anksiyete, depresyon... Ben de kendi kendime kalp krizi riskini azaltan yumurtaya da iyi gelir dedim.Nasssiiiikedıyı nasıl gurlattınız su hırıldanıyolar oylemı dıyosunz burunlarından titreşimli ses gelıyor omu. Ben cok sukur gebe kaldım bende de tavsannvar ası yaptır cam annemler hayvan beslenırmı kılı tüyü kist yapar cocugun olmaz dıyolardı olacak valla allahın ıznıyle tabı bu taktıgı ablam ıcın soruuorm bendenn1 ay once evlrndı bı kımyasal gebelık geecırfı sonra 2 ay adet gormedı hamıleysem karnım buyuyene kadt test mest yapmıycam dedı ılkınd hayal kırıklıgı olunca. hanıle dıye sevındık bızde sonra dayabamadk test yaptırdık negatıf cıktı. Sanırım bekarlıgından berı adet duzensızlıhı var kist yuzunden bır ara dogum kontrol hapı ıle erıttı sonra gebe kaldı kımyasal oldu. Smdı yıne kısttı cıktı heralde 2 ay adet gormedıgıne gore testler negatıf cıktıhına gore doktora gıtmektende bıktı. 25 yasnda oda denesemı su kedı olayını saka dsgl demı gercekten oyle bısey varmı
Ben predictor ovulasyon testi kullandım canım tavsiye ederim tam gününü biliyorsun iyi oluyorDOktor banada korunmana gerek yok dedı ama suan tum dongum degıstı nasıl anlayacahım yumurtlama gunumu bılmıyorum cok karısıgım
Önemli değil canım bu üçüncü gebeliğim ve hepsinde mutlaka yaşadım bu burun kuruması ve kanamasını. Her sabah böyle uyanıyorumGünaydın zalım gebelerherkesin keyfi yerinde mi bakalımmm? benim bugun hafif bel ağrım var bide burnum çok kuruyo nefes alamıyorum hatta sabah biraz kan geldi ama takmadım ciddi bişey yoktur inşaallah hepimiz için güzel bir gün olsun bebişlerimize bir gün daha yaklaşalım aminnn bu arada renkli yazma isteği uyandırdın bende sayın @esomesom bundan sonra ben de rengarengim
Merhaba aynı hastanede mi yapıldı testiniz?İyi akşamlar mayıs anneleri pazar günü değerim 150 çıkmıştı bugün 189 çıktı çok düşük değil mi lütfen cevaplarsanız sevinirim
Yaa nasıl bir çocuk
Merhaba daha önce iki kaybım var benim de çok doktor dolaştım şimdi avcılar baypark da Betül hanıma gidiyorum çok ilgili ve çok naif bi gözükün istersenizBenimde sat 16 agu 4+5 günlük dün gece kan değerim 722 çıktı. Muayeneye cuma gitmeyi düşünüyorum fakat hangi doktora gitsem karar veremedim öneri almam gerek. Bir düşük iki rahım ameliyatım var iligili bir doktor olmalı tavsiyeniz var mı esenyurt beylduzu avcılar bahcelıevler k.çekmece vs
Kedılerin biseye tedavı oldugunu ılk kez duydum ama ablama dıyım denesın boylr bısehıBilimsel bir şey değil aslında tamamen benim totemim. Kedi mırıltısı, gurultusu her ne derseniz birçok hastalığa iyi geliyor. Kalp, anksiyete, depresyon... Ben de kendi kendime kalp krizi riskini azaltan yumurtaya da iyi gelir dedim.Hala severken bebişe yakın tutuyorum. Kedi kızım bana çok iyi geldi, kardeşine de aynı derece iyi geleceğine inanıyorum. ( işbu süreç yanlış anlaşılmasın, kedimiz özel anlarda yanımızda değildi, hatta eşim yanında soyunmaz bile )
Kedim normal de karnıma hiç yatmazdı şimdi karnımdan kalkmıyor kesinlikle hissedip rahatlatıyorlar çok değişik bir duyguKedılerin biseye tedavı oldugunu ılk kez duydum ama ablama dıyım denesın boylr bısehı
Evet aynı hastanede yapıldıMerhaba aynı hastanede mi yapıldı testiniz?
Ikı gunde en az %60 artmış olması gerekirdi ama daha öncede yanlışlık yapılan arkadaşlar oldu ıkı gun sonra tekrar yaptırın istersenizEvet aynı hastanede yapıldı
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidirIkı gunde en az %60 artmış olması gerekirdi ama daha öncede yanlışlık yapılan arkadaşlar oldu ıkı gun sonra tekrar yaptırın isterseniz
Benimde yanaklarım sivilce dolduKızlar bisey sorcam bende aşırı sivilce çıkmaya başladı yüzümde ya normal mi böyle bisey yaşayan var mı iri iri sivilceler
Ben normalde kişin yasarim burun kurumasini petekler çalıştığı icin ama simdi olmasi bana da tuhaf geldi demek gebeliktenmisÖnemli değil canım bu üçüncü gebeliğim ve hepsinde mutlaka yaşadım bu burun kuruması ve kanamasını. Her sabah böyle uyanıyorum