O çoğu burçta var sanirim bence ulkedeki çoğu insanda varÇok mutlu, cıvıl cıvıl acayip güleryüzlü bir çocuk. Hiç bana çekmemişBunun yanında en baskın ikinci özelliği inatçılık. Onun burçla alakası var mı bilmiyorum ama. Bildiğin keçi keçi
Bende 6+3 'üm. Bikac gundur sivilceler çıkmaya başladı ki hiç cikmazdi hamileyken çıkıyo diye biliyorum ama çok erken değilmi? kardeşimin 20. Haftadan sonra falan çıkmıştı. Cuma günü dr gidicem ve sorucam Yazarım.Kızlar bisey sorcam bende aşırı sivilce çıkmaya başladı yüzümde ya normal mi böyle bisey yaşayan var mı iri iri sivilceler
Hayırlı olsunBirde kasık göğüs ağrısı azaldı ama karnım çok şişti inmiyor, adet olamayınca olur ya şimdiden 4-5 aylik gibi.Kabızlık sorunumu çözdüm oda vardı.Sürekli halsizim bazen yarim saat yemek yapınca bile saatlerce yapmış gibi yoruluyorum. Dışarda 1 saat gezsem 6 saat gezmiş gibi oluyorum.Surekli uzanmak istiyorum. Tatlı krizlerime engel olamiyorum. Sizde de bu kadar varmı? Beslenmeme dikkat ediyorum halsizlik için ama işe yaramadı Gereksiz tatlı yüzünden şimdiden 3kg aldım.çok kilo almak istemiyorum. Siz nasıl kontrol ediyosunuz?
İyi sabahlar. Coşkunuzu burdan hissettimiyi geceler herkese:) Benim belirtiler her geçen gün değişiyor, gelişiyor:) Herseyin kokusu burnuma burnuma batıyor, midem zaten bulanıyordu bayadır, 2 gündür sabahları kahvaltıda öğürtü başladı, bakalım devamında çıkarma gelicek mi :) İş yerinde bir şekilde yoğunluktan günüm rahat geçiyor ama akşamları pek bir şey yapamıyorum. Uyur uyanık vaziyette yatıyorum. Evet bazen kolay olmuyor ama BÜTÜN BUNLARDAN ÇOK MUTLUYUM:)))) Kalp atışı gününü düşündükçe heyecanlanıyorum :)
Hayırlı olsunBende mayıs annesi olucam inşşh doğum 18 mayıs gibi görünüyor bakalım hayırlısıyarın gidicem doktora
Hayırlı olsun darısı başımıza :) ilk beta değerin kaçtı? ondan kaç gün sonra kalp atısını duydun?mrb bende bugun kalp atışı duydum şükürler olsun rabbime
Kesinlikle katılıyorum :/Devlet hastanesinde butun muayenelerim dogumum olsun diyordum da simdiden illallah ettim cok korkunc .
Evet malesef düşük çıkmış. Başka hastanede mi baktırdınız. İsterseniz başka biryerde tekrar kan verin. Benim de düşük çıkmıştı meğer hastanenin cihazı sıkıntılıymış,baska hast de verınce düzgün çıkmıştı rahatlamıştım.İyi akşamlar mayıs anneleri pazar günü değerim 150 çıkmıştı bugün 189 çıktı çok düşük değil mi lütfen cevaplarsanız sevinirim
Evet ikisini de aynı hastanede verdim. Sağlık ocağında baktırcam bugün inşallah teşekkür ederim.Evet malesef düşük çıkmış. Başka hastanede mi baktırdınız. İsterseniz başka biryerde tekrar kan verin. Benim de düşük çıkmıştı meğer hastanenin cihazı sıkıntılıymış,baska hast de verınce düzgün çıkmıştı rahatlamıştım.
Ben sadece jelını kullanıyrm doktorum öbürüne grk yok dedi.Progestan iğne kullanan arkadaşlar aynı zamanda progestan ın hapını da kullanıyor musunuz
İnşalalh yüksek çıkar bu seferEvet ikisini de aynı hastanede verdim. Sağlık ocağında baktırcam bugün inşallah teşekkür ederim.
Bndede leke vardı az bi kanamam oldu hemen vurul dedi doktor çok şükür şimdi iyi geldi iğneBen sadece jelını kullanıyrm doktorum öbürüne grk yok dedi.
Günaydın. Ben de öyleyim canım uyku sayıklıyorum.Kızlar günaydınlar. Ben bir iki gündür çok bezgin bir haldeyim. İşe gelesim yok, mecbur geliyorum. Gelsem çalışasım yokNiye böyleyim anlamadım