Günaydın. Ben de öyleyim canım uyku sayıklıyorum.
Aa çocuk varsa zorİlk hamileliğimdeyken çocuk yoktu tabi. İşten eve gider yemek yer, direk yatar uyurdum. 8de 9da.
Şimdi ne mümkün
Dün işten biraz erken çıktım. Mesaiye kalmadım. Annem parka götürüyor o saatte kızımı. O gelene kadar uyurum bi saat dedim. Ben duş aldım, daha yatağa kendimi bırakmamla kapı açıldı, geliverdiler. Onların da erken geleceği tuttu
Ohh ne tatlı uyku oluyor o.Aa çocuk varsa zorbenim çocuk yok, akşam 10 dendi mi gözlerimden uyku damlıyor uyuyorum.
HoşgeldinizMerhaba güzel anneler bende aranıza yeni yatildim 3 haftalık hamileyim hesaplamalarima göre mayıs annesiyim ama cok acemi bir anne
ilk beta hcg 2193 çıkmıştı 5+5 de keseyi gördük bir hafta sonra 6+5 de de kalp atışını duyduk şükürler olsunHayırlı olsun darısı başımıza :) ilk beta değerin kaçtı? ondan kaç gün sonra kalp atısını duydun?
Merhabalar
Sat 13 agustos
Bursa
Merhabalar. Benim de sat 18 Ağustos.
27 aylık bir kızım var. İkinci çocuğum olacak Allah izin verirse.
Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün Rabbime şükürler olsun iyi hersey
Hesaplarıma göre bende yarın beta 2400 olacak ozaman benimde kese gözükür mükü?ilk beta hcg 2193 çıkmıştı 5+5 de keseyi gördük bir hafta sonra 6+5 de de kalp atışını duyduk şükürler olsun
2000-3000 lerde kese görünüyor diye biliyorum amaHesaplarıma göre bende yarın beta 2400 olacak ozaman benimde kese gözükür mükü?
Heyecanlandım :) 5+5 e kadar iyi sabretmişsiniz doktora gitmeden :)2000-3000 lerde kese görünüyor diye biliyorum ama
hoşgeldin canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinilk bebeğin mi?
gözün aydın. benim de kızım 16 aylık ve ikinci geliyor :) Allah kolaylıklar versin hepimize :) hangi şehirdensin?
darısı başımızaben salı günü gidicem bakalım
Kese 5000 civarında gözüküyor maalesef ama belki alttan görebilir dr.Hesaplarıma göre bende yarın beta 2400 olacak ozaman benimde kese gözükür mükü?
Hesaplarıma göre bende yarın beta 2400 olacak ozaman benimde kese gözükür mükü?
Inşaallah sağlıkla görürsün canımhoşgeldin canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinilk bebeğin mi?
gözün aydın. benim de kızım 16 aylık ve ikinci geliyor :) Allah kolaylıklar versin hepimize :) hangi şehirdensin?
darısı başımızaben salı günü gidicem bakalım
İlk günler ve son günler geçmek bilmiyor. Ben tatildeyim ve daha hiçbir şey görmedim. Ev tipi testten başka bir şey yapmadım. Meraktan ölüyorum. Döner dönmez gitmek için randevu aldım. Ama daha 5 gün var. Nasıl geçecek bu zamanyahu zaman hamile kaldığımızdan beri geçmiyor resmen.bir sürü iş yapıyorum, akşama eve gidiyorum orada da bir sürü iş yapıyorum ama hala günlerden Perşembe. hala kontrole 4 gün var. hala ne durumda sağlıklı mı merak ediyorum.
İlk günler ve son günler geçmek bilmiyor. Ben tatildeyim ve daha hiçbir şey görmedim. Ev tipi testten başka bir şey yapmadım. Meraktan ölüyorum. Döner dönmez gitmek için randevu aldım. Ama daha 5 gün var. Nasıl geçecek bu zaman
Tatile çıkmadan 1 gün önce öğrendim. Pazar günüydü ve doktorum çalışmıyordu. Dönüşte giderim dedim. Doktoru arayıp yapmam gerekenleri sordum. Sonra atladım Bodrum’a geldim. Şehre uzak bir oteldeyim. Belki merkezde olsam düşünebilirdim yine. Beklerim ne var diyordum başta. Ama beklemek zormuş meğer.yani tatildeyim derken neredesin? her nerede isen orada herhangi bir doktora gitseydin ya. ne kadar süre oldu öğreneli? nasıl dayanıyorsun tebrik ederim vallahi ben öğrendiğimden beri 4-5 kez kontrole çağırdı beni ama kesmiyor resmen, ciddi yoğun biriyim ama aklımdan çıkaramıyorum yani, toplantının ortasında rakamların yanında sanki benim velette var,kaybetme korkusu iyi mi diye düşünmek ciddi stres. normal hayatta asla böyle biri değilim, rahatlığımla nam salmış bir kadınım, o derece. tüm tedavileri bırakalı 1 yıl olmuştu, umurumda değildi artık. ama meğer içimde ne büyük özlem varmış.