2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok mutlu, cıvıl cıvıl acayip güleryüzlü bir çocuk. Hiç bana çekmemiş :KK70::KK70::KK70:Bunun yanında en baskın ikinci özelliği inatçılık. Onun burçla alakası var mı bilmiyorum ama. Bildiğin keçi keçi 🐐
O çoğu burçta var sanirim bence ulkedeki çoğu insanda var😂

Kızlar bisey sorcam bende aşırı sivilce çıkmaya başladı yüzümde ya normal mi böyle bisey yaşayan var mı iri iri sivilceler
Bende 6+3 'üm. Bikac gundur sivilceler çıkmaya başladı ki hiç cikmazdi hamileyken çıkıyo diye biliyorum ama çok erken değilmi? kardeşimin 20. Haftadan sonra falan çıkmıştı. Cuma günü dr gidicem ve sorucam Yazarım.

Tüm güzel hamişlere selam😄 Yeni geldim. Ben 31 yaşındayım, 6+4 üm. Kısmetse ilk defa anne olacağım. Herkese hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alalım inşallah🙏 Ben çok erken öğrendim şöyle ki; önce durduk yerde sigaradan tat almamaya başladım sonra anı bi bulantı baş dönmesi, sonra görüşlerde aşırı acı,hassasiyet,bel kasök ağrısı halsizlik vs dedim kesin bişey var adetime 1 hafta vardı daha. Erken gebelik testi yaptım pozitif. Ertesi gün dr gittim hemen. Bhcg 63 çıktı gebeliğimı teyit etti.10-15 günlük bu tahmini dedi. Kese ve kalp atışını biarada görürüz 1 ay sonra gel dedi yani bu cuma gidicem.Buarada çağırmadı.8 ay önce kimyasal düşük yaptım.Şuan hiç kanama vs olmadı ama korku var nedense içimde ya kalp atışı alamazsak vs diye. O neden olurki? Biraz uzun oldu kusura bakmayın 😊

Birde kasık göğüs ağrısı azaldı ama karnım çok şişti inmiyor, adet olamayınca olur ya şimdiden 4-5 aylik gibi.Kabızlık sorunumu çözdüm oda vardı.Sürekli halsizim bazen yarim saat yemek yapınca bile saatlerce yapmış gibi yoruluyorum. Dışarda 1 saat gezsem 6 saat gezmiş gibi oluyorum.Surekli uzanmak istiyorum. Tatlı krizlerime engel olamiyorum. Sizde de bu kadar varmı? Beslenmeme dikkat ediyorum halsizlik için ama işe yaramadı Gereksiz tatlı yüzünden şimdiden 3kg aldım.😔 çok kilo almak istemiyorum. Siz nasıl kontrol ediyosunuz?

Birde kasık göğüs ağrısı azaldı ama karnım çok şişti inmiyor, adet olamayınca olur ya şimdiden 4-5 aylik gibi.Kabızlık sorunumu çözdüm oda vardı.Sürekli halsizim bazen yarim saat yemek yapınca bile saatlerce yapmış gibi yoruluyorum. Dışarda 1 saat gezsem 6 saat gezmiş gibi oluyorum.Surekli uzanmak istiyorum. Tatlı krizlerime engel olamiyorum. Sizde de bu kadar varmı? Beslenmeme dikkat ediyorum halsizlik için ama işe yaramadı Gereksiz tatlı yüzünden şimdiden 3kg aldım.😔 çok kilo almak istemiyorum. Siz nasıl kontrol ediyosunuz?
Hayırlı olsun 😊 vücut şu an bebiş için çalışıyor çabuk yorulman çok normal. Ama tatlıyı kesmelisin. Gebelikte potansiyel şeker hastasıyız. Ben ilkinde 10 kilo almıştım. Bu sefer de canim bişey istemiyor. Sevdiğim yemekler bile kokuyor. Yine de iyi beslenmeye calisiyorum. Umarım hepimiz sağlıkla kucağınıza aliriz bebisleri 😍

iyi geceler herkese:) Benim belirtiler her geçen gün değişiyor, gelişiyor:) Herseyin kokusu burnuma burnuma batıyor, midem zaten bulanıyordu bayadır, 2 gündür sabahları kahvaltıda öğürtü başladı, bakalım devamında çıkarma gelicek mi :) İş yerinde bir şekilde yoğunluktan günüm rahat geçiyor ama akşamları pek bir şey yapamıyorum. Uyur uyanık vaziyette yatıyorum. Evet bazen kolay olmuyor ama BÜTÜN BUNLARDAN ÇOK MUTLUYUM:)))) Kalp atışı gününü düşündükçe heyecanlanıyorum :)
İyi sabahlar. Coşkunuzu burdan hissettim ☺️ Ben de hala dra gidemediğim için ekstra heyecanla takip ediyorum gelişmeleri. Bu sefer ilkinden daha fazla belirti var nedense. Her gebelik farklı oluyor demek ki.

Merhaba anneler, 2 gün gecikmeyle bende salı günü çift çizgiyi gördüm çok şükür.. ekim 2017 annesiyim, inşallah mayıs 2020 annesi de olurum. Sat 17 ağustos, dün kızımda takipte olduğum dr a gittim keseyi gördü, 4-5 haftalık dedi. 12 gün sonra kalp atışı için gidicem.

Kızıma aşılamayla hamile kaldım, kızımdan önce 4 kaybım var 4üde doğal gebelikti.. inşallah bu sağlıklıdır, hikayem-yıpranmışlıklarım- uzun arkadaşlar, dua edin sağlıklı gebelik olsun..

Bende ikizler burcuyum Allahın izniyle bebegim de doğunca oda ikizler olacak 😂

İyi akşamlar mayıs anneleri pazar günü değerim 150 çıkmıştı bugün 189 çıktı çok düşük değil mi lütfen cevaplarsanız sevinirim
Evet malesef düşük çıkmış. Başka hastanede mi baktırdınız. İsterseniz başka biryerde tekrar kan verin. Benim de düşük çıkmıştı meğer hastanenin cihazı sıkıntılıymış,baska hast de verınce düzgün çıkmıştı rahatlamıştım.

Evet malesef düşük çıkmış. Başka hastanede mi baktırdınız. İsterseniz başka biryerde tekrar kan verin. Benim de düşük çıkmıştı meğer hastanenin cihazı sıkıntılıymış,baska hast de verınce düzgün çıkmıştı rahatlamıştım.
Evet ikisini de aynı hastanede verdim. Sağlık ocağında baktırcam bugün inşallah teşekkür ederim.

Kızlar günaydınlar. Ben bir iki gündür çok bezgin bir haldeyim. İşe gelesim yok, mecbur geliyorum. Gelsem çalışasım yok :KK43: Niye böyleyim anlamadım:KK14:

X