Oda mi oluyomus yeni duydum vallahi, benimde biraz daha fazla sanki. Bizde yeni tasindik ben hava degisimi diyodum ama bebiste yapiyo olabilir o zamanben de hamile kaldığımı 4 haftalıkken tesadüfen öğrenen biri olarak, ileride yine böyle bir durum olursa, saç dökülmesinden anlayacağım. deli gibi saçım döküldü ve 10 gündür oda geçti. tatildeydim deniz suyundan falandır diye düşünmüştüm meğer saç dökülmesi olağan şeymiş bu işlerde. cahillik zor, alışık olmayınca hamile kalmaya falan tabi
28 temmuz son adetimn başlangıcı
Doğum 3 Mayıs sanirm
Denizli
Uucncu bebek
Herkese hayırlı olsun :)
Prenses dogum yaptim bana sey dedi ya hediyemi ignene ödedimKaderdaşım benimbende hediye görmedim
İlkinde acemiydim 2.de uyanıkAaaa hamilelik haberi hediyesi de mü var.
Vay arkadaş. Benimki doğumda bile bir çöp almadı sağolsun
Beslenmesinde sıkıntı olacağını zannetmiyorum cnm 5 yıl sonra olunca sütü olsun diye güzel besleniyordu ama kişinin kendi tercihine kalmış BN sadece bizzat şahit olduğum olayı örnek vererek açıkladı m herkesin kendi çocuğu ister emzirsin ister emzirmesinO zaman belki yeterince iyi beslenmemiştir. Beslenme çok önemli hamileyken malum. Hele bir de bir yandan emziriyorsa hem iyi beslenmeli hem de takviye almalıydı. Çoğu dr emzirme hakkında yeterince bilgiye sahip değil. En doğrusu bu konuda uzman olan drlara danışmak ve iki bebeği de olabildiğince anne sütünden mahrum bırakmamak.
Prenses dogum yaptim bana sey dedi ya hediyemi ignene ödedim
6 haftalık hamileyim :) ilk gebeligim. cok midem bulanıyor 7/24 . Devlet hastanesinde butun muayenelerim dogumum olsun diyordum da simdiden illallah ettim cok korkunc . Hamilelik guzel de kendimi hamile gibi degil hasta gibi hissediyorumMerhaba hanımlar. Bu aralar hamile olduğunu öğrenenler büyük ihtimal mayıs annesi olacak. Deneyimlerimizi ve beklentilerinizi yazalım, dertleşelim. Sıkıntılarımızı paylaşıp onları hafifletelimHamile olmak kadınlara bahşedilmiş büyük bir onur. Bu onuru hep beraber sırtlanalım
Aynen bazısı dogru duzgun yemedıgı halde etlı butlu beb zorlada olsa baya yıyorum hıc alamıyormBenim bunye kilo almayi cok sevdigi icin bebisi gorunce hemen bunu tartıda gostermeliyim diye düşündü sanirim7+2yim ben ama yedigim hiç bi seyden zevk almiyorum
6 ve 4 buçukMaşallahilk ikisi kaç yaşlarında.
Teşekkür ederimmMaşallah Allah bağışlasın
Çook teşekkür ederim canımn Allah hepimizi mutlu etsin inşallahGözün aydın canımAllah mutluluğunu daim etsin
Ben soyleyerek aldirttim onu da kaybettimBirinci de acemiydim 2.de deneyimlii yanina birakamazdimcunku ilk oglumda dogum hediyesi bile gormedim hala kafasina kakiyorum
Birinci hamileligimde aksine saçım hic dökülmedi. Ben de duzenli beslenmeye yoruyordumOda mi oluyomus yeni duydum vallahi, benimde biraz daha fazla sanki. Bizde yeni tasindik ben hava degisimi diyodum ama bebiste yapiyo olabilir o zaman
Aramıza hoşgeldiniz6 haftalık hamileyim :) ilk gebeligim. cok midem bulanıyor 7/24 . Devlet hastanesinde butun muayenelerim dogumum olsun diyordum da simdiden illallah ettim cok korkunc . Hamilelik guzel de kendimi hamile gibi degil hasta gibi hissediyorum
bu arada doğumuzun 30 nisan mi. 6 haftalık dediniz yaa. Sanırım tarihi yanlış girdiniz ☺6 haftalık hamileyim :) ilk gebeligim. cok midem bulanıyor 7/24 . Devlet hastanesinde butun muayenelerim dogumum olsun diyordum da simdiden illallah ettim cok korkunc . Hamilelik guzel de kendimi hamile gibi degil hasta gibi hissediyorum
Yaa nasıl bir çocukBenim kızım ikizler burcu