Yok yok ben takilmiyorum artik o tespiteannem bisey yiyemezmis, teyzemde 3 aylikken anladi hamile oldugunu o kadar hissettirmeyen bi gebelik yani. Benim midem yaniyo sürekli ona seviniyorum varligini hissettiriyo gibi sanki bebegim
Benim ilk gebeliğimde çok net hatırlıyorum 3-4 ay süresince adet dönemlerinde ağrı oluyordu. Adet olacakmışsın gibi, olmuşsun gibi. Hiç merak etmeyin oluyor.Kızlar regl tarihlerimiz geldi diye mi bu kasik ağrıları acaba ne güzel agrım sızım yoktu bugün oglenden beri kasik agrisi ve bol akıntı var korkuyorum ya böyle olunca
Benim ki kasimda 4e girecek nasipseBen de dogru düzgün bir sey yemememe ragmen 1bucuk kg almisim. Progestan sisiriyor olabilir mi? Oglun kac yasinda? Benim de bir oglum var 3 yaşında. O da arada çıldırma gününde oluyor.
Benimki de o modda hiç çıkmıyorBenim ki kasimda 4e girecek nasipsebenim ki hep çıldırtma modunda
Ayy pazartesi gununden beri hastane hastane geziyorum tahlil icin 270tl istediler ben de devlete yaptiriyim dedim madem sigortaliyim yararlaniyim ama canim cikti bi tane testi dun yapmayi unutmuslar bugun tekrar gittim bi tanesi hiç yapilmiyormus onu mecbur gidip kendi doktorumda yaptirdim. Sahtim sahbaz oldumBende bu haftalarda öyleydim. Normalmiş sonra geçiyor çok şükür
Huni sart oldu bizeBenimki de o modda hiç çıkmıyor
Doğumda ilk hediye olarak huni istedim benHuni sart oldu bize
Benim bunye kilo almayi cok sevdigi icin bebisi gorunce hemen bunu tartıda gostermeliyim diye düşündü sanirimKaxıncı haftadassınız sız ben 8.hfta oldum ama hala kılo alamadımpek bısdyde yemıyorm gercı yogurt bile ögürtyo beni. Ilac falan kullanıyo rmısunuz. Nasıl beslenıp cocugu nasıl besliyorsunz ben hala ıcımde bı can oldugunu idrar edemedım ben ac kaldıkca oda dayanıyormus gıbı dusunyorum nasıl yıyıp ıcıcem bılemedm zaten oldu bıttı kılo almaya calısan bırıyım gebelıkte kılo aldırır dıyolar ama daha bende tık uok
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmerhaba :) ben de yeni öğrendim bebeğimin olacağını, 5 haftalık hamileyim, çok heyecanlıinşallah her dileyen sağlıkla kavuşur bebişine :)
Hahahha esime desem alir bide dogum hediyesi der en iyisi duymasınDoğumda ilk hediye olarak huni istedim ben
Hadi yine iyisin bizde hediye neyim yok şoktayız halaHahahha esime desem alir bide dogum hediyesi der en iyisi duymasınhamilelik haberim pahaliya patladi ucuza kapatmasin
Birinci de acemiydim 2.de deneyimlii yanina birakamazdimHadi yine iyisin bizde hediye neyim yok şoktayız hala
Kaderdaşım benimBirinci de acemiydim 2.de deneyimlii yanina birakamazdimcunku ilk oglumda dogum hediyesi bile gormedim hala kafasina kakiyorum
Hahahha esime desem alir bide dogum hediyesi der en iyisi duymasınhamilelik haberim pahaliya patladi ucuza kapatmasin
Yok kız ne hediyesi bizim de hediye falan yok boş hepAaaa hamilelik haberi hediyesi de mü var.
Vay arkadaş. Benimki doğumda bile bir çöp almadı sağolsun
Yok kız ne hediyesi bizim de hediye falan yok boş hep
Odun bile işe yarar neyse hakkını yemiyim çiçek almıştıOdun bunlar odun. Bir çiçek bile almadı.