2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yok yok ben takilmiyorum artik o tespite annem bisey yiyemezmis, teyzemde 3 aylikken anladi hamile oldugunu o kadar hissettirmeyen bi gebelik yani. Benim midem yaniyo sürekli ona seviniyorum varligini hissettiriyo gibi sanki bebegim

ben de hamile kaldığımı 4 haftalıkken tesadüfen öğrenen biri olarak, ileride yine böyle bir durum olursa, saç dökülmesinden anlayacağım. deli gibi saçım döküldü ve 10 gündür oda geçti. tatildeydim deniz suyundan falandır diye düşünmüştüm meğer saç dökülmesi olağan şeymiş bu işlerde. cahillik zor, alışık olmayınca hamile kalmaya falan tabi

Kızlar regl tarihlerimiz geldi diye mi bu kasik ağrıları acaba ne güzel agrım sızım yoktu bugün oglenden beri kasik agrisi ve bol akıntı var korkuyorum ya böyle olunca

Kızlar regl tarihlerimiz geldi diye mi bu kasik ağrıları acaba ne güzel agrım sızım yoktu bugün oglenden beri kasik agrisi ve bol akıntı var korkuyorum ya böyle olunca
Benim ilk gebeliğimde çok net hatırlıyorum 3-4 ay süresince adet dönemlerinde ağrı oluyordu. Adet olacakmışsın gibi, olmuşsun gibi. Hiç merak etmeyin oluyor.

Bende bu haftalarda öyleydim. Normalmiş sonra geçiyor çok şükür
Ayy pazartesi gununden beri hastane hastane geziyorum tahlil icin 270tl istediler ben de devlete yaptiriyim dedim madem sigortaliyim yararlaniyim ama canim cikti bi tane testi dun yapmayi unutmuslar bugun tekrar gittim bi tanesi hiç yapilmiyormus onu mecbur gidip kendi doktorumda yaptirdim. Sahtim sahbaz oldum

Benim bunye kilo almayi cok sevdigi icin bebisi gorunce hemen bunu tartıda gostermeliyim diye düşündü sanirim 7+2yim ben ama yedigim hiç bi seyden zevk almiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…