2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ben de hamile kaldığımı 4 haftalıkken tesadüfen öğrenen biri olarak, ileride yine böyle bir durum olursa, saç dökülmesinden anlayacağım. deli gibi saçım döküldü ve 10 gündür oda geçti. tatildeydim deniz suyundan falandır diye düşünmüştüm meğer saç dökülmesi olağan şeymiş bu işlerde. cahillik zor, alışık olmayınca hamile kalmaya falan tabi :110:
Oda mi oluyomus yeni duydum vallahi, benimde biraz daha fazla sanki. Bizde yeni tasindik ben hava degisimi diyodum ama bebiste yapiyo olabilir o zaman 😊

O zaman belki yeterince iyi beslenmemiştir. Beslenme çok önemli hamileyken malum. Hele bir de bir yandan emziriyorsa hem iyi beslenmeli hem de takviye almalıydı. Çoğu dr emzirme hakkında yeterince bilgiye sahip değil. En doğrusu bu konuda uzman olan drlara danışmak ve iki bebeği de olabildiğince anne sütünden mahrum bırakmamak.
Beslenmesinde sıkıntı olacağını zannetmiyorum cnm 5 yıl sonra olunca sütü olsun diye güzel besleniyordu ama kişinin kendi tercihine kalmış BN sadece bizzat şahit olduğum olayı örnek vererek açıkladı m herkesin kendi çocuğu ister emzirsin ister emzirmesin

Merhaba hanımlar. Bu aralar hamile olduğunu öğrenenler büyük ihtimal mayıs annesi olacak. Deneyimlerimizi ve beklentilerinizi yazalım, dertleşelim. Sıkıntılarımızı paylaşıp onları hafifletelim 😊🙏 Hamile olmak kadınlara bahşedilmiş büyük bir onur. Bu onuru hep beraber sırtlanalım
6 haftalık hamileyim :) ilk gebeligim. cok midem bulanıyor 7/24 . Devlet hastanesinde butun muayenelerim dogumum olsun diyordum da simdiden illallah ettim cok korkunc . Hamilelik guzel de kendimi hamile gibi degil hasta gibi hissediyorum :KK43:

Benim bunye kilo almayi cok sevdigi icin bebisi gorunce hemen bunu tartıda gostermeliyim diye düşündü sanirim😂😂 7+2yim ben ama yedigim hiç bi seyden zevk almiyorum
Aynen bazısı dogru duzgun yemedıgı halde etlı butlu beb zorlada olsa baya yıyorum hıc alamıyorm

Benimde sat 16 agu 4+5 günlük dün gece kan değerim 722 çıktı. Muayeneye cuma gitmeyi düşünüyorum fakat hangi doktora gitsem karar veremedim öneri almam gerek. Bir düşük iki rahım ameliyatım var iligili bir doktor olmalı tavsiyeniz var mı esenyurt beylduzu avcılar bahcelıevler k.çekmece vs

6 haftalık hamileyim :) ilk gebeligim. cok midem bulanıyor 7/24 . Devlet hastanesinde butun muayenelerim dogumum olsun diyordum da simdiden illallah ettim cok korkunc . Hamilelik guzel de kendimi hamile gibi degil hasta gibi hissediyorum :KK43:
Aramıza hoşgeldiniz 😍💗 zaten ilk haftalar hep hasta geçiyor maalesef. Ben 8. Haftam giriyorum her gün bir şeyim çıkıyor. Neyseki toptan gelmiyorlar buna da şükür diyorum artık 😆 deneyimli anneler 3. Aydan itibaren rahat edeceksiniz diyor. Bakalım inşallah öyle olur yoksa tüm yasam kaliten bozuluyor hele bir de çalışıyorsan ya da başka çocuğun varsa daha da zor. Allah sabrını veriyor işte bir şekilde. Bu günlere de şükür 😍🙏

bu arada doğumuzun 30 nisan mi. 6 haftalık dediniz yaa. Sanırım tarihi yanlış girdiniz ☺

Kızlar ben cinsiyetini çok merak ediyorum ya sabırsızım :) İlk bebiş, bi de 3 senede olunca daha da bi sabızsız oluyor insan.
Hamile kalmadan yaklaşık bi ay önce teyzem rüyasında beni hamile görmüştü, kız bebek. İsmini bile görmüş.
Ben uzun zamandır bebiş olmuyor diye ciddiye almamıştım hiç. Çünkü aşılamaya kadar yaptırdık, tüp bebek denicektik. Ondan bile umudum kalmamıştı artık. Sonra aradan zaman geçip hamile olduğumu öğrenince şok geçirdik :KK57: İşte bu yüzden içimden hep kız diye geçiyor, hamile kaldığımı gördüyse cinsiyeti de görmüştür herlde teyzem:KK56:
Bi de duramıyorum, bi şeyler alasım geliyor sürekli bebeğime. Kendime alışveriş yapmayı unutucam sanırım artık :KK70:

X