2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Selamlar, Allah herkesi tamamına erdirsin umarım. Ben de bugün öğrendim 4+3 hamile olduğumu ama kronik ağrı için antidepresan grubu ilaç kullanıyordum ilaç da D grubuymuş. Düşedebilir, tutunadabilir yapacak bişey yok beklemekten başka dedi doktorum. 7 senelik evliyim ilk gebeliğimdi. Karışık duygular içindeyim. Artık Rabbim neyi nasip ederse. Umarım tutunurda bu konuyu takibi hiç bırakmam🙏
Hadi yaaa. İnsallah düşmez meleğiniz. Egr nasibi varsa orada kalacaktır sadece tevekkül edin. Kendinizi de sakin suçlamayın. Emin olun yaşanan her şeyin bir sebebi var

Bel ağrısı yasiyo musunuz kizlar. Benim 3 gundur falan adet olur gibi belim agrio baska sikayetim yok. Bi de sicak basiyo bildigin ilik soğuk arasi suyla duş alıyorum. Bel agrisi sanirim siddetli kasık ağrısı ve kanama olmayınca normal sayıliyormuş.
Bir de ilk doktor kontrolune ne zaman gittiniz ya da gitmeyi düşünüyorsunuz???
Bel ağrısı arada oluyor. İlk zamanlar ates basması oluyordu. Sımdı de ara ara kasıklar agrıyor. 5. Hafta doktora gısılmesı gerekıyor sanırım beta hcg 5000 civarındayken görünüyor kese. Ama alttan muayeneyle de erken de gorulebılıyır

1 bucuk senedir istiyorum
Ben pek inanmiyordum ama stres yapmadifin anda döllenme şansı cok cok artıyormus. Kendimde sahit oldum. Inandim. Ovulasyon testleridir gebelik testleridir karbonst testidir hepsini denemeyi birakip sadece akisina biraktim. Oldu. Sen de olabildigince hamile kalamiyorum kalmaloyim düşüncesinden tum testlerden kurtul. Allah gönlüne gore versin canım

Ben pek inanmiyordum ama stres yapmadifin anda döllenme şansı cok cok artıyormus. Kendimde sahit oldum. Inandim. Ovulasyon testleridir gebelik testleridir karbonst testidir hepsini denemeyi birakip sadece akisina biraktim. Oldu. Sen de olabildigince hamile kalamiyorum kalmaloyim düşüncesinden tum testlerden kurtul. Allah gönlüne gore versin canım
Stres yapmıyorum ama cok istiyorum sadece. İnşallah canım teşekkür ederim

X