Hahah harikayız tebrik ediyorum18ken öğrendim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah harikayız tebrik ediyorum18ken öğrendim ben
26 temmuz canimSon regl başlangıç tarihini biliyor musun?
5+1 o zaman :)26 temmuz canim
Ben de aranizda 26 temmuz son adetim. Kalp atisi duydunuz mu?Benimki de 25 temmuz vallahi. Pazartesi baktıracagım bende ama dayanamayıp cumartesi de baktırabılırm
Yok maalesef kese göründü o da daha çok küçük. Kalp atışını daha 1 hafta varBen de aranizda 26 temmuz son adetim. Kalp atisi duydunuz mu?
Hadi yaaa. İnsallah düşmez meleğiniz. Egr nasibi varsa orada kalacaktır sadece tevekkül edin. Kendinizi de sakin suçlamayın. Emin olun yaşanan her şeyin bir sebebi varSelamlar, Allah herkesi tamamına erdirsin umarım. Ben de bugün öğrendim 4+3 hamile olduğumu ama kronik ağrı için antidepresan grubu ilaç kullanıyordum ilaç da D grubuymuş. Düşedebilir, tutunadabilir yapacak bişey yok beklemekten başka dedi doktorum. 7 senelik evliyim ilk gebeliğimdi. Karışık duygular içindeyim. Artık Rabbim neyi nasip ederse. Umarım tutunurda bu konuyu takibi hiç bırakmam
Bel ağrısı arada oluyor. İlk zamanlar ates basması oluyordu. Sımdı de ara ara kasıklar agrıyor. 5. Hafta doktora gısılmesı gerekıyor sanırım beta hcg 5000 civarındayken görünüyor kese. Ama alttan muayeneyle de erken de gorulebılıyırBel ağrısı yasiyo musunuz kizlar. Benim 3 gundur falan adet olur gibi belim agrio baska sikayetim yok. Bi de sicak basiyo bildigin ilik soğuk arasi suyla duş alıyorum. Bel agrisi sanirim siddetli kasık ağrısı ve kanama olmayınca normal sayıliyormuş.
Bir de ilk doktor kontrolune ne zaman gittiniz ya da gitmeyi düşünüyorsunuz???
İnşallah canim ama Ilk 3 ay fazla harekete gerek yokmus.Hadi ya ben bilerek hareketli olmaya gayret ediyorum. Normal günlük işlerimi yapıyorum. İşe gidip gelirken yürüme mesafem fazla yürüyorum felan bir sıkıntı olmaz inşallah
Amin canim. Allah dileyen herkese nasip etsin. Aratmasin. Kacinci aydir deniyosun?Maşallah hepinize Eylül haberini de bizler veririz inşallah. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Saglıkla gelsin yavrularınız.
1 bucuk senedir istiyorumAmin canim. Allah dileyen herkese nasip etsin. Aratmasin. Kacinci aydir deniyosun?
Olur canım inşallah. Bende 1,5 seneye yakındır deniyorum. Zamanını Allah bilir Allah ol deyince oluyor.1 bucuk senedir istiyorum
Ben de 2 yıldır evliyim. 1 yıldır kesin olarak istiyorduk. Nasip oldu çok şükür1 bucuk senedir istiyorum
Ben 25 temmuzum. 5+3 'ün ☺26 temmuz canim
Yakınız 20 temmuz ama benim 4+5 1 hafta geç döllenmiş kesede öyle göründü doktoraBen 25 temmuzum. 5+3 'ün ☺
Ben pek inanmiyordum ama stres yapmadifin anda döllenme şansı cok cok artıyormus. Kendimde sahit oldum. Inandim. Ovulasyon testleridir gebelik testleridir karbonst testidir hepsini denemeyi birakip sadece akisina biraktim. Oldu. Sen de olabildigince hamile kalamiyorum kalmaloyim düşüncesinden tum testlerden kurtul. Allah gönlüne gore versin canım1 bucuk senedir istiyorum
Stres yapmıyorum ama cok istiyorum sadece. İnşallah canım teşekkür ederimBen pek inanmiyordum ama stres yapmadifin anda döllenme şansı cok cok artıyormus. Kendimde sahit oldum. Inandim. Ovulasyon testleridir gebelik testleridir karbonst testidir hepsini denemeyi birakip sadece akisina biraktim. Oldu. Sen de olabildigince hamile kalamiyorum kalmaloyim düşüncesinden tum testlerden kurtul. Allah gönlüne gore versin canım
Maşallah gözünüz aydın olsunYakınız 20 temmuz ama benim 4+5 1 hafta geç döllenmiş kesede öyle göründü doktora