Hoşbuldum Rabbim tamamına erdirir inşAllaahHoşgeldiniz aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum Rabbim tamamına erdirir inşAllaahHoşgeldiniz aramıza
Hoşgeldiniz kese 5. Haftada görünüyor. Beta hcg değeri de önemli. Mesela benim 5000de gözüktü. Ama kişiden kişiye de değişiyor tabiiMerhaba kızlar bende varım inşallah. Adet günü ve adetin 4. Günü idrar testi yaptım ikiside pozitif. 2. Testim daha koyuydu. Daha doktora gitmedim. Kan testi hiç yaptırmadım. 5 gün sonraya randevu aldım kese görünür mü? 5. Haftaya girmiş olucam.
Evet canım bende çarşambaya randevu aldım bakalım hayırlısıMerhaba tahmını doğum tarihlerimiz aynı :) Gözünüz aydın ben haftaya cuma gibi gitmeyi düşünüyorum kese için
Hadi ya ben bilerek hareketli olmaya gayret ediyorum. Normal günlük işlerimi yapıyorum. İşe gidip gelirken yürüme mesafem fazla yürüyorum felan bir sıkıntı olmaz inşallahHep adet olcakmisim gibi hissediyordum simdi biraz azaldi ama dun doktor beni korkuttu bu aylar sakincali sadece tuvalete gitmeye kall diye ama benim 4yasina gircek oglum var ayrica bi sorun da yokken dedi düşerse cok ağlamışım
Ben çok oturunca ya da yatınca tumuetalıkların ağrıyor. Yürüyünce daha rahatım. Aksine yatağa bağlı kalmak daha kötü bence. Bazı doktorlar yapıları gereği de abartıyorlar bence.Hadi ya ben bilerek hareketli olmaya gayret ediyorum. Normal günlük işlerimi yapıyorum. İşe gidip gelirken yürüme mesafem fazla yürüyorum felan bir sıkıntı olmaz inşallah
Gayet iyi. Hayırlı olsu şimdiden hamılelgınızKızlar adetten 3 gün önceki değerim 71,6 - Adetten 1 gün önce 131 bugün baktırdım 271 olmuş sizce nasıl dün bat tarihimdi
Evet keseyi gördüm ama çok şükür Daha bulantı yokKızlar keseyi gördünüz mü bulantılarınız başladı mı
Benım de ara ara ağrıyor maalesefWalla benim bu sabah nasil agridi özellikle dün veya bugün adet günümdü resmen adet oldum olacak gibiyim agriyo baya belim karnim inşallah olma bi sorun ama çoğu kişi yaşıyormuş bunu
Kaç haftalıksın canım? Kese boyutu kaç cm yazıyor usg de? Yolk sac gördünüzmüEvet keseyi gördüm ama çok şükür Daha bulantı yok
5+2 yim. 7.4 mm idi boyutu. Yolk sac daha görünmediKaç haftalıksın canım? Kese boyutu kaç cm yazıyor usg de? Yolk sac gördünüzmü
Bencede canım bende öyle düşünüyorum. Bebek sağlıklı değilse düşer. yoksa hareketleri çok abartmadıkça sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ben çok oturunca ya da yatınca tumuetalıkların ağrıyor. Yürüyünce daha rahatım. Aksine yatağa bağlı kalmak daha kötü bence. Bazı doktorlar yapıları gereği de abartıyorlar bence.
Karından gördü. Erken görmek isteyenlere alttan bakılıyor ya da karından görünmeyenlereKeseyi gören annelerim karından usg ile mi gördü doktorunuz yoksa vajinal usg ile mi ?
Vala kimseden hiç duymadım. Belki yanlış yatıyorsunuz yaptığınızı ve yatagıbızı egısıtırp deneyin istersenizKızlar bişi sorcam ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemek yerken ensem ağrıyo çok tuhaf gelebilir ama böyle bi durum yaşayan varmı korkuyorum
Bana Artık olmuyor ama 3 gün öncesine kadar öyleydim ateş basıyor sıkılıyordumBebişlerini yeni öğrenenlere tekrar hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Kızlar bana ara ara bi ateş basıyor sizde de oluyor mu sanki regli olacakmışım gibi