2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba kizlar sanirim ben de hamileyim🙈 catlatma ignesi olmustum dun 13.gunde kan verdim degerim 214cikti doktorum sali tekrar kan ver dedi. Heyecanla yarini bekliyorum 2 yila yakindir istiyoruz Rabbim nasip eder insaallah. Bu arada son adet tarihim 4 Agustos takvim hesabima gore ben de bugun 4+1 oluyorum 🙈 hepimiz saglikla kucagimiza alalim insaallah ♥
İnsallah ne güzel haber🤩🤩

merhaba herkese:) bir Mayis’li da biziz sanirim 🙏🏻
Son regl tarihim 30.07.2019 bu ayki reglime 3 gun kala beta yaptirdim 215 cikti 29 Agustos gunu bir daha yaptirdim 968 cikti bugun itibariyle 3580 henuz doktora gitmedim carsamba gorunecegim. Bu durumda kan degerlerine gore 5 ancak reglime gore 4+3 bir sikinti yoktur degil mi ☺️

Merhaba bende mayıs annesiyim senin gibi bende cok korkuyorum adet sancısından daha fazla gaz sancısı olurmu bu dönemde 5+2 yim şuan yarın kan vericem 29 agustosta vermiştim 101 di doktor saglıksız olabilir dedi agrı ondan olur dedi moralim cok bozuk :KK43: Perays Perays

Kizlar merhaba bende mayis annesi olucam yeni ogrendim beta olcturdum 2 gun once 293 cikti bugunde 523 cikti sizce normalmi

Merhaba Mayıs 2020 anneleri inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız bebişleri :anneadayı:
Benim sat 25 Temmuz erken öğrenenlerdenim bende. Beta hcg artışı az doktorum önce dış gebelikten şüphelendi. Benim usg de kese göründü böylece dış gebelik olmadığı anlaşıldı fakat düşük ihtimali kesenin gelişimine göre karar verilecek . Bugünde kontrolüm vardı kese büyümüş boş gebelik olup olmadığı henüz belli değil. Beklemekten başka çare yok gibi. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Kızlar az önce doktora gittim kese görünmedi bthcg Perşembe günün 220 di bu aksam 3180 çıktı sizce nasıl bu değerde kese görünmesi gerekmez miydi

Kızlar az önce doktora gittim kese görünmedi bthcg Perşembe günün 220 di bu aksam 3180 çıktı sizce nasıl bu değerde kese görünmesi gerekmez miydi
Satımız aynı. Gözükmez diye bekliyorum bende. 6. Haftada daha sağlıklı gözükür. 7. Haftada da kalp atışı duymuştum ilk hamileliğimde.

Aynen valla bende deli gibiyim şimdiden endişe korku bastı üzerimi ne olcak nasıl olcak iyi mi sağlıklı mi doğum ve sonrası vs vs fazlasıyla evhamliyim😂🤗🙏
Ben gibisiniz, evham panik ve otokontrol beni streese sokuyor hayırlısı ile kucağımıza alsak🤗

Merhaba bende mayıs annesiyim senin gibi bende cok korkuyorum adet sancısından daha fazla gaz sancısı olurmu bu dönemde 5+2 yim şuan yarın kan vericem 29 agustosta vermiştim 101 di doktor saglıksız olabilir dedi agrı ondan olur dedi moralim cok bozuk :KK43: Perays Perays
Gaz sancısı bendede çok oluyor😶😑

Kızlar merhaba benim evde bir kedim var toxoplazma ile ilgili daha önce test yaptırmıştım ama o sırada bebeğimi kaybettiğim için doktora göstermemiştim bilen var mı bu virüsü

Eklentiler

• 1B1E3099-EC59-4E29-AEA7-C131FEAC9B18.png
    1B1E3099-EC59-4E29-AEA7-C131FEAC9B18.png
    296,3 KB · Görüntüleme: 45
X