Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen dediğin gibi olabilir birde öyle deneyeyimVala kimseden hiç duymadım. Belki yanlış yatıyorsunuz yaptığınızı ve yatagıbızı egısıtırp deneyin isterseniz
Ben en son beta 4781di 1 hafta sonra keseyi gördük o sıra beta kaçtı bilmiyorumKızlar benimde bthcg perşembe günü 220di tahmini nezaman doktora gitmeliiyim keseyi görmek için ? Birde aksamları adet olcakmısım gibi ağrılar çekiyorum insallah bişey olmaz
Benimde kasıklarım ağrıyo adet olcakmısım gibi aynı korkuyorum ama normalmis diyolarBel ağrısı yasiyo musunuz kizlar. Benim 3 gundur falan adet olur gibi belim agrio baska sikayetim yok. Bi de sicak basiyo bildigin ilik soğuk arasi suyla duş alıyorum. Bel agrisi sanirim siddetli kasık ağrısı ve kanama olmayınca normal sayıliyormuş.
Bir de ilk doktor kontrolune ne zaman gittiniz ya da gitmeyi düşünüyorsunuz???
Korkmayın kızlar benim doktor normal hatta iyi bişey dediBenimde kasıklarım ağrıyo adet olcakmısım gibi aynı korkuyorum ama normalmis diyolar
Yaaa insallah öyledir doktora daha gidemediğim için bilmiyorumKorkmayın kızlar benim doktor normal hatta iyi bişey dedi
Kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun kalbinizi ferah tutunYaaa insallah öyledir doktora daha gidemediğim için bilmiyorum
10 gün sonra olabilir bence. Anca o zamana belli olur benceq
Ben en son beta 4781di 1 hafta sonra keseyi gördük o sıra beta kaçtı bilmiyorum
10 gün sonra gel der doktora gitsen :)Kızlar benimde bthcg perşembe günü 220di tahmini nezaman doktora gitmeliiyim keseyi görmek için ? Birde aksamları adet olcakmısım gibi ağrılar çekiyorum insallah bişey olmaz
Ooy nasıl beklicem10 gün sonra gel der doktora gitsen :)
ben bekledim bugün doldu 10 gün pazartesi- salı giderim herhalde çok stresli beklemek gerçektenOoy nasıl beklicem
Selamlar, Allah herkesi tamamına erdirsin umarım. Ben de bugün öğrendim 4+3 hamile olduğumu ama kronik ağrı için antidepresan grubu ilaç kullanıyordum ilaç da D grubuymuş. Düşedebilir, tutunadabilir yapacak bişey yok beklemekten başka dedi doktorum. 7 senelik evliyim ilk gebeliğimdi. Karışık duygular içindeyim. Artık Rabbim neyi nasip ederse. Umarım tutunurda bu konuyu takibi hiç bırakmam
Son regl başlangıç tarihini biliyor musun?kızlar merhaba. iki gün önce öğrencim hamileliğimi. önce ovulasyon sonra da erken gebelik testiyle. kan değerin dün 867 çıktı. sanırım mayıs annesi mi olacağım? Allah isteyen herkese nasip etsin, aratmasın. sizce kaç haftalığım, ne zaman doktora görünmeliyim, kalp atışını ne zaman duyarım.
Gerçekten çok stresli çook günler geçmiyo böyle bekleyince erken öğrenmenin zorluğu bu insallah sağlıklı olurlar ben dayanamayıp bi gidicem pztsiben bekledim bugün doldu 10 gün pazartesi- salı giderim herhalde çok stresli beklemek gerçekten
Ben beta 44 iken öğrendim sen bi de bana sorGerçekten çok stresli çook günler geçmiyo böyle bekleyince erken öğrenmenin zorluğu bu insallah sağlıklı olurlar ben dayanamayıp bi gidicem pztsi
18ken öğrendim benBen beta 44 iken öğrendim sen bi de bana sor