2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba hanımlar 30 yasindayim ve üç çocuk annesiyim bu ay adetim geçti erken olurdum ama olmadım 6 sında bekliyordum korkuyorum ama hayırlısı olsun eğer olursa Mayıs annesiyim bnde plansız bir durumla ilk defa karşılaştım rabbim herkese hayırlısını versin için bir tuhaf ,☺
Doğuracakmısın ?

İlk hamileliğimde 9 ay bulantı ve kusma yaşadım erkekti 😎
bu forum resmen kaideleri bozmak için var :KK48: gerçekten herkes kendine özel yaşıyor hamileliği ve herkesin vücut tepkisi farklı oluyor. benim şimdilik bulantım yok, uykum var genelde. Canım bazen tatlı bazen ekşi çekiyor ama yoğurtlu yemekler bu ara favorim :rolleyes: ama içime doğan kız hayırlısıyla :anneadayı:

bu forum resmen kaideleri bozmak için var :KK48: gerçekten herkes kendine özel yaşıyor hamileliği ve herkesin vücut tepkisi farklı oluyor. benim şimdilik bulantım yok, uykum var genelde. Canım bazen tatlı bazen ekşi çekiyor ama yoğurtlu yemekler bu ara favorim :rolleyes: ama içime doğan kız hayırlısıyla :anneadayı:
bulantı yok uyku çok. bazen ekşi bazen tatlı ve yoğurtlu yemekler benimde favorim. aynıyız yazdıklarınızla :))) dün semizotu yemeği yaptım üstüne bol yoğurt sanki dünyanın en güzel yemeğini yedim o yoğurt nasıl güzel geldi :KK49::rolleyes::rolleyes:

Kesinlikle hamilelik kişiye özel bi durum belirtileri kişiye özel 😝

Sevgili konu sahibi Kemirsizdemir Kemirsizdemir . Acaba bir hamilelik tablosu eklemen mümkün mü?? diğer konularda genelde var bizim neyimiz eksik kiiii??? Şöyle herkes sat yazsın beklenen doğum tarihi yazılsın yaşlarımız olsun vs:KK76: artık ben de kendimi böyle bir tabloda görmek istiyorum :dua: :anneadayı:
Yaaaa eveett bende🙋🏻‍♀️🤰🏻

kız olsun erkek olsun farketmez Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 1 tane kızım var 100 tane erkeğe değişmem miss kokulular hepsi:KK68:

Merhaba herkesin bebisler iyidir insallah🙏Biz hala yola giremedik 2 günde bir beta baktirıyoruz.Artis %70 civarında %50 ustu normal diyor Önemli olan keseyi görmek sonrada kalp atışlarını duymak diyor doktor.
Progteron iğnesi oluyorum hatta bugün yine var.yarinda inşallah değer 1500 üstüne çıkarsa keseyi görebiliriz dedi.
Keseyi gören varmı? Yada benim gibi betada da yavaş ilerleyen
Insallan sağlıcakla kucağımiza almak nasip olsun 🙏9 yıl sonra gelen bir mucize bizim için💕
Merhaba canım 😊 hayırlı olsun 😍 bende dha keseyi göremedim iki güne bir beta ya baktiriyor um dün 620 çıkmıştı yarın tekrar verecem senin beta kaç

X