- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
İlk hamileliğimde 9 ay bulantı ve kusma yaşadım erkektiBenim de bulantim yok erkek mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk hamileliğimde 9 ay bulantı ve kusma yaşadım erkektiBenim de bulantim yok erkek mi acaba
Doğuracakmısın ?Merhaba hanımlar 30 yasindayim ve üç çocuk annesiyim bu ay adetim geçti erken olurdum ama olmadım 6 sında bekliyordum korkuyorum ama hayırlısı olsun eğer olursa Mayıs annesiyim bnde plansız bir durumla ilk defa karşılaştım rabbim herkese hayırlısını versin için bir tuhaf ,☺
bu forum resmen kaideleri bozmak için var gerçekten herkes kendine özel yaşıyor hamileliği ve herkesin vücut tepkisi farklı oluyor. benim şimdilik bulantım yok, uykum var genelde. Canım bazen tatlı bazen ekşi çekiyor ama yoğurtlu yemekler bu ara favorim ama içime doğan kız hayırlısıylaİlk hamileliğimde 9 ay bulantı ve kusma yaşadım erkekti
bulantı yok uyku çok. bazen ekşi bazen tatlı ve yoğurtlu yemekler benimde favorim. aynıyız yazdıklarınızla :))) dün semizotu yemeği yaptım üstüne bol yoğurt sanki dünyanın en güzel yemeğini yedim o yoğurt nasıl güzel geldibu forum resmen kaideleri bozmak için var gerçekten herkes kendine özel yaşıyor hamileliği ve herkesin vücut tepkisi farklı oluyor. benim şimdilik bulantım yok, uykum var genelde. Canım bazen tatlı bazen ekşi çekiyor ama yoğurtlu yemekler bu ara favorim ama içime doğan kız hayırlısıyla
Kesinlikle hamilelik kişiye özel bi durum belirtileri kişiye özelbu forum resmen kaideleri bozmak için var gerçekten herkes kendine özel yaşıyor hamileliği ve herkesin vücut tepkisi farklı oluyor. benim şimdilik bulantım yok, uykum var genelde. Canım bazen tatlı bazen ekşi çekiyor ama yoğurtlu yemekler bu ara favorim ama içime doğan kız hayırlısıyla
Yaaaa eveett bendeSevgili konu sahibi Kemirsizdemir . Acaba bir hamilelik tablosu eklemen mümkün mü?? diğer konularda genelde var bizim neyimiz eksik kiiii??? Şöyle herkes sat yazsın beklenen doğum tarihi yazılsın yaşlarımız olsun vs artık ben de kendimi böyle bir tabloda görmek istiyorum
Hahaha aynen oyle oldu3 saat çok gecikmiş
evet yaaa bende onları inceliyordum mayıs'a ait çok var topikmrb 2020 mayıs anneleri 3 tane mi topik var öyle gördüm sanki
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahallah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım
amin cümlemizinkiniAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy hem erken dogum yaptim hem de 8 ay kustum surekli kanamam da vardi ve oglum var 3,5 yasindaİlk hamileliğimde 9 ay bulantı ve kusma yaşadım erkekti
Merhaba canım hayırlı olsun bende dha keseyi göremedim iki güne bir beta ya baktiriyor um dün 620 çıkmıştı yarın tekrar verecem senin beta kaçMerhaba herkesin bebisler iyidir insallahBiz hala yola giremedik 2 günde bir beta baktirıyoruz.Artis %70 civarında %50 ustu normal diyor Önemli olan keseyi görmek sonrada kalp atışlarını duymak diyor doktor.
Progteron iğnesi oluyorum hatta bugün yine var.yarinda inşallah değer 1500 üstüne çıkarsa keseyi görebiliriz dedi.
Keseyi gören varmı? Yada benim gibi betada da yavaş ilerleyen
Insallan sağlıcakla kucağımiza almak nasip olsun 9 yıl sonra gelen bir mucize bizim için