2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben kızımda uyumamıştım bunda hep uykum var. Midem de çok bulanmıyor azıcık arada. Tatlı istiyordum hep şimdi ise tuzlu. Kesinlikle tatlı yiyemiyorum şu an. Bakalım nasip. Kızım 3,5 yaşında sağ olasın. ❤Lekelenmenin erkeni geçi Yok ki. Benim 4 ve 8 haftalıkken olmuştu.
Allah bağışlasın :dua:

evet çok hazırmışım şuan fark ettim cidden. şaka bir yana Allah'ım aklı bedeni sağlıklı kaderi güzel evlatlar versin hepimize. daha çok küçük taşıdığımız mucizeler, sonuna kadar sağlıkla gidelim inşallah.
Âmiiiinnn, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏽 Başka hiç bir şey istemiyorum 🙏🏽

Ben kızımda uyumamıştım bunda hep uykum var. Midem de çok bulanmıyor azıcık arada. Tatlı istiyordum hep şimdi ise tuzlu. Kesinlikle tatlı yiyemiyorum şu an. Bakalım nasip. Kızım 3,5 yaşında sağ olasın. ❤Lekelenmenin erkeni geçi Yok ki. Benim 4 ve 8 haftalıkken olmuştu.
Hadi ya ben 6.haftadayim suan yok gibi dogum olunca geciyo mu peki tam zamaninda yapmissin cocugu bence yas araligi guzel🥰 bende daha hic bisey asermedim ya :KK70:

şöyle bayramda seyranda evime gelip iki cam silmesin mi? annecim sana baklava yaptım demesin mi? ben 5 senedir bunca eziyeti boşuna mı çekiyorum :rolleyes: :KK62:
Ya orasi oyle canimmm😌😌😌 Allah hepimize hayurlu gelinler damatlar versin amin😂😂 evlat bitti bi de karisi kocasi kaldi yaa ahahahha

ama sormak istiyorum hepinize, muhtemel doğum tarihlerini neye göre hesapladınız da o takvimleri şey ettiniz oraya beni bir aydınlatır mısınız?

X