2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bi önceki hamileliğimde 7.haftayı beklemiştim doktora gitmek için gittiğimde bebeği de kalp atışını da duymuştuk ama şimdi o kadar beklemeli miyim bilmiyorum kararsizim ne dersiniz

Kızlar ACİL DURUM.... lütfen yardımcı olun fikri olan varsa....

Perşembe hcg degerım; 170, cumartesı; 730 idi. Pazartesi baktırmadım. Bugün çarşamba yani 4 gün geçti ve hcg değerim; 1000 çıkmış. Dr mi aradım. Beklenilen durum değil az artmış dedi. 3-4 bekle yine kan ver dedi. Kanamam da yok. Kimyasal gebelik de olabilir di mi. Başına böyle bir şey gelen var mı? tüm dünyam yıkıldı şu anda

Merhaba mayıs anneleri
Cumartesi den beri evde yaptığım testlerle ogrendim gebeliğimi her gun biraz daha koyulasti 2. Cizgi. Dun kan verdim ve değerim 136 cok şükür. Inş saglikla sihhatle 9 aylik yolculugumuza devam ederiz bebişlerimizle.
Bu arada 2. Olacak benim nasipse. Kızım 4 yaşına girecek. Kan sonucunu görene kadar emin olamiyo insan dünden beri pek kendimde degilim çünkü cok istiyordum artık. 2. De olsa bu duygu bu heyecan başka...

Ayyy bende bıraktım bugün sigarayı biraz stres yaptı ama dayanicam bunu oma yapma hakkım yok çünkü
İyi yapmışsınız. Valla ben zararlı diye şampuanı, krem, kozmetik her seyimi bir çırpıda organıkleriyle degistirdim. Evet baya zor oluyor bir anda tüm alışkanlıklarından vazgeçiyorsun. Ama daha organları bile gelişmemiş meleğe, o zehirleri nasıl göndeririz bu da suç!

Bi önceki hamileliğimde 7.haftayı beklemiştim doktora gitmek için gittiğimde bebeği de kalp atışını da duymuştuk ama şimdi o kadar beklemeli miyim bilmiyorum kararsizim ne dersiniz
Bence gidip görüşün doktorla. Hem genel durum ne vs onları da öğrenirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden

Pazartesi 71.6 çıkmıştı çarşamba 131 çıktı bugün tekrar baktırsam mı bilmiyorum mart ayında kimyasal gebelik yaşadım öyle olur diye kafama taktım biraz
Yoo gayet iyi bence. Ztn % 60lık artış en az. Ama yine de hem cuma hem de pazar baktırın garantiye alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…