Ayyy bende bıraktım bugün sigarayı biraz stres yaptı ama dayanicam bunu oma yapma hakkım yok çünküEsimde dogum paketi istiyor ama daha arastirmadik. Off Evet benimde yarin dr randevum yani o kadar stres oldum ki simdiden. Biraktigim sigaraya elim gidiyor. Yarina kadar dayanabilsem gerisi kolay..
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldinSat 1 ağustostu bu arada bugun 4+0 isem 3+6 nin degeri 136 cıktı bende.
senin değerlerin nasilnoldu canimHayırlı olsun aramıza hoşgeldinyavaş yavaş belli oluyor herkesin artık.
çok sevindim canimDüzeldi
İyi yapmışsınız. Valla ben zararlı diye şampuanı, krem, kozmetik her seyimi bir çırpıda organıkleriyle degistirdim. Evet baya zor oluyor bir anda tüm alışkanlıklarından vazgeçiyorsun. Ama daha organları bile gelişmemiş meleğe, o zehirleri nasıl göndeririz bu da suç!Ayyy bende bıraktım bugün sigarayı biraz stres yaptı ama dayanicam bunu oma yapma hakkım yok çünkü
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Aramıza da hoşgeldinizMerhaba Allah kısmet ederse ben de Mayıs annesi olacağımBugün öğrendim kan değerim 422 son adet 30 Temmuz
Kaç cıktı değerinizMerhaba kızlar bende pazartesi öğrendim kan testiyle adete 3 gün varken bu akşam tekrar kan vereceğim
Bence gidip görüşün doktorla. Hem genel durum ne vs onları da öğrenirsiniz. Hayırlı olsun şimdidenBi önceki hamileliğimde 7.haftayı beklemiştim doktora gitmek için gittiğimde bebeği de kalp atışını da duymuştuk ama şimdi o kadar beklemeli miyim bilmiyorum kararsizim ne dersiniz
Allah sabır versinEsimde dogum paketi istiyor ama daha arastirmadik. Off Evet benimde yarin dr randevum yani o kadar stres oldum ki simdiden. Biraktigim sigaraya elim gidiyor. Yarina kadar dayanabilsem gerisi kolay..
Pazartesi 71.6 çıkmıştı çarşamba 131 çıktı bugün tekrar baktırsam mı bilmiyorum mart ayında kimyasal gebelik yaşadım öyle olur diye kafama taktım birazKaç cıktı değeriniz
Yoo gayet iyi bence. Ztn % 60lık artış en az. Ama yine de hem cuma hem de pazar baktırın garantiye alınPazartesi 71.6 çıkmıştı çarşamba 131 çıktı bugün tekrar baktırsam mı bilmiyorum mart ayında kimyasal gebelik yaşadım öyle olur diye kafama taktım biraz