- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
Rabbim size de nasip eder inşallahhhMaalesef değilim bir yıldır istiyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim size de nasip eder inşallahhhMaalesef değilim bir yıldır istiyorum...
ben 7. gün hem idrarda çok belirgin gordum gtiim kanda baktirdim 44 cıktı 1. kalite 5. gün dondurulmuş embriyo idiBenimki de 25 temmuz vallahi. Pazartesi baktıracagım bende ama dayanamayıp cumartesi de baktırabılırm
Ne mutlu size. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden ben de 4+5 imBende variimmm benim sat 4 ağustos ben adetime 1 hafta kala öğrendim 3 gün test yaptım gün geçtikçe koyulasti ilk test yaptığımda hemen gittim kana baktirdim beta 29.3 çıktı o zaman adetime 5 gün vardı şimdi 3 gün kaldı umarım sağlıklı bir gebelik olur♥ herkese hayirla sağlıkla gelsin inş minnoslar
Benim iki tane 1. Kalite embriyo kondu bir de. Ikiz olabilir cumartesi anlayacağız bakalımben 7. gün hem idrarda çok belirgin gordum gtiim kanda baktirdim 44 cıktı 1. kalite 5. gün dondurulmuş embriyo idi
Sanada hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inş bende 3+2 son adetime.gore çok erken öğrenildi benim ki yaaa inşallah bi sıkıntı yokturNe mutlu size. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden ben de 4+5 im
Yok canım neden sıkıntı olsun. Ne güzel erken dillenmiş demek kiSanada hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inş bende 3+2 son adetime.gore çok erken öğrenildi benim ki yaaa inşallah bi sıkıntı yoktur
Aynen. Son adet tarihini gireceksin. Bir de 5. Haftadan sonra kese görünüyor ama bazen degısedebılıyor. Bir arkadaşın 4+4 te gözüktü bugün meselaBirde kizlar som âdet tarihime gore hesaplicam hamilelik hafta mi dimi
Hadi yaaa ne güzel erken dollenmedir sanırım o zaman cook uzun bir süreç walla düşünmesi bile yoruyor insanı:) doktor hastane.bulmak bile bir dert gibiAynen. Son adet tarihini gireceksin. Bir de 5. Haftadan sonra kese görünüyor ama bazen degısedebılıyor. Bir arkadaşın 4+4 te gözüktü bugün mesela
Gercekten doktor ve hastane isi insani simdide. Strese sokuyor bencede. Deneye deneye bulacagiz galibaHadi yaaa ne güzel erken dollenmedir sanırım o zaman cook uzun bir süreç walla düşünmesi bile yoruyor insanı:) doktor hastane.bulmak bile bir dert gibi
Ben doğum paketi düşünüyorum ama bilemedim bi kese kalp gorunsunde hayırlısıylaGercekten doktor ve hastane isi insani simdide. Strese sokuyor bencede. Deneye deneye bulacagiz galiba
Doğum paketi en mantıklsııBen doğum paketi düşünüyorum ama bilemedim bi kese kalp gorunsunde hayırlısıyla ♥
Esimde dogum paketi istiyor ama daha arastirmadik. Off Evet benimde yarin dr randevum yani o kadar stres oldum ki simdiden. Biraktigim sigaraya elim gidiyor. Yarina kadar dayanabilsem gerisi kolay..Ben doğum paketi düşünüyorum ama bilemedim bi kese kalp gorunsunde hayırlısıyla ♥
Yarın ne var? Kese mi kalp mi?Esimde dogum paketi istiyor ama daha arastirmadik. Off Evet benimde yarin dr randevum yani o kadar stres oldum ki simdiden. Biraktigim sigaraya elim gidiyor. Yarina kadar dayanabilsem gerisi kolay..
Hamilelik belli olduktan sonra dogum paketleri sınırlı biraz ama. İyi bir secenek bulmak gerekiyorDoğum paketi en mantıklsıı
Hangi şehirHamilelik belli olduktan sonra dogum paketleri sınırlı biraz ama. İyi bir secenek bulmak gerekiyor
Kesenin olusmaya basladigini gormustum karindan ultrasyonla. O zaman daha cok yeni demisti dr tatildeyken. Yani daha inanin hic bir bilgim yok kese tam olustumu ici dolu mu kac haftalik vs. Herseyi yarin ogrenecegimYarın ne var? Kese mi kalp mi?
İstanbuldayim ben kartal daHangi şehir