Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende variimmm benim sat 4 ağustos ben adetime 1 hafta kala öğrendim 3 gün test yaptım gün geçtikçe koyulasti ilk test yaptığımda hemen gittim kana baktirdim beta 29.3 çıktı o zaman adetime 5 gün vardı şimdi 3 gün kaldı umarım sağlıklı bir gebelik olur herkese hayirla sağlıkla gelsin inş minnoslar
Bende variimmm benim sat 4 ağustos ben adetime 1 hafta kala öğrendim 3 gün test yaptım gün geçtikçe koyulasti ilk test yaptığımda hemen gittim kana baktirdim beta 29.3 çıktı o zaman adetime 5 gün vardı şimdi 3 gün kaldı umarım sağlıklı bir gebelik olur♥ herkese hayirla sağlıkla gelsin inş minnoslar
Hadi yaaa ne güzel erken dollenmedir sanırım o zaman cook uzun bir süreç walla düşünmesi bile yoruyor insanı:) doktor hastane.bulmak bile bir dert gibi
Hadi yaaa ne güzel erken dollenmedir sanırım o zaman cook uzun bir süreç walla düşünmesi bile yoruyor insanı:) doktor hastane.bulmak bile bir dert gibi
Esimde dogum paketi istiyor ama daha arastirmadik. Off Evet benimde yarin dr randevum yani o kadar stres oldum ki simdiden. Biraktigim sigaraya elim gidiyor. Yarina kadar dayanabilsem gerisi kolay..
Esimde dogum paketi istiyor ama daha arastirmadik. Off Evet benimde yarin dr randevum yani o kadar stres oldum ki simdiden. Biraktigim sigaraya elim gidiyor. Yarina kadar dayanabilsem gerisi kolay..
Kesenin olusmaya basladigini gormustum karindan ultrasyonla. O zaman daha cok yeni demisti dr tatildeyken. Yani daha inanin hic bir bilgim yok kese tam olustumu ici dolu mu kac haftalik vs. Herseyi yarin ogrenecegim