2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende variimmm:anneadayı::KK200: benim sat 4 ağustos ben adetime 1 hafta kala öğrendim 3 gün test yaptım gün geçtikçe koyulasti ilk test yaptığımda hemen gittim kana baktirdim beta 29.3 çıktı o zaman adetime 5 gün vardı şimdi 3 gün kaldı umarım sağlıklı bir gebelik olur🙏♥️ herkese hayirla sağlıkla gelsin inş minnoslar

Bende variimmm:anneadayı::KK200: benim sat 4 ağustos ben adetime 1 hafta kala öğrendim 3 gün test yaptım gün geçtikçe koyulasti ilk test yaptığımda hemen gittim kana baktirdim beta 29.3 çıktı o zaman adetime 5 gün vardı şimdi 3 gün kaldı umarım sağlıklı bir gebelik olur🙏♥ herkese hayirla sağlıkla gelsin inş minnoslar
Ne mutlu size. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden 😍😘 ben de 4+5 im

Kızlar bide hastaneye ne zaman gitmek gerekir acaba keseyi görmek için 6. Haftadan önce gitmeyim diyorum siz ne dusunuyorsunuz

Aynen. Son adet tarihini gireceksin. Bir de 5. Haftadan sonra kese görünüyor ama bazen degısedebılıyor. Bir arkadaşın 4+4 te gözüktü bugün mesela 😍
Hadi yaaa ne güzel erken dollenmedir sanırım o zaman cook uzun bir süreç walla düşünmesi bile yoruyor insanı:) doktor hastane.bulmak bile bir dert gibi :KK51:

Hadi yaaa ne güzel erken dollenmedir sanırım o zaman cook uzun bir süreç walla düşünmesi bile yoruyor insanı:) doktor hastane.bulmak bile bir dert gibi :KK51:
Gercekten doktor ve hastane isi insani simdide. Strese sokuyor bencede. Deneye deneye bulacagiz galiba

Ben doğum paketi düşünüyorum ama bilemedim bi kese kalp gorunsunde hayırlısıyla ♥
Esimde dogum paketi istiyor ama daha arastirmadik. Off Evet benimde yarin dr randevum yani o kadar stres oldum ki simdiden. Biraktigim sigaraya elim gidiyor. Yarina kadar dayanabilsem gerisi kolay..

X