2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hoşgeldiniz kese 5. Haftada görünüyor. Beta hcg değeri de önemli. Mesela benim 5000de gözüktü. Ama kişiden kişiye de değişiyor tabii

Hep adet olcakmisim gibi hissediyordum simdi biraz azaldi ama dun doktor beni korkuttu bu aylar sakincali sadece tuvalete gitmeye kall diye ama benim 4yasina gircek oglum var ayrica bi sorun da yokken dedi düşerse cok ağlamışım
Hadi ya ben bilerek hareketli olmaya gayret ediyorum. Normal günlük işlerimi yapıyorum. İşe gidip gelirken yürüme mesafem fazla yürüyorum felan bir sıkıntı olmaz inşallah

Kızlar bişi sorcam ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemek yerken ensem ağrıyo çok tuhaf gelebilir ama böyle bi durum yaşayan varmı korkuyorum

Hadi ya ben bilerek hareketli olmaya gayret ediyorum. Normal günlük işlerimi yapıyorum. İşe gidip gelirken yürüme mesafem fazla yürüyorum felan bir sıkıntı olmaz inşallah
Ben çok oturunca ya da yatınca tumuetalıkların ağrıyor. Yürüyünce daha rahatım. Aksine yatağa bağlı kalmak daha kötü bence. Bazı doktorlar yapıları gereği de abartıyorlar bence.

Ben çok oturunca ya da yatınca tumuetalıkların ağrıyor. Yürüyünce daha rahatım. Aksine yatağa bağlı kalmak daha kötü bence. Bazı doktorlar yapıları gereği de abartıyorlar bence.
Bencede canım bende öyle düşünüyorum. Bebek sağlıklı değilse düşer. yoksa hareketleri çok abartmadıkça sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Kızlar bişi sorcam ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemek yerken ensem ağrıyo çok tuhaf gelebilir ama böyle bi durum yaşayan varmı korkuyorum
Vala kimseden hiç duymadım. Belki yanlış yatıyorsunuz yaptığınızı ve yatagıbızı egısıtırp deneyin isterseniz

Bebişlerini yeni öğrenenlere tekrar hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Kızlar bana ara ara bi ateş basıyor sizde de oluyor mu sanki regli olacakmışım gibi
Bana Artık olmuyor ama 3 gün öncesine kadar öyleydim ateş basıyor sıkılıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…