- 6 Mayıs 2018
- 208
- 304
- 36
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun daha önceden iki kayıbım var o yüzden baya stresliyimHayırlı olsun gözünüz aydın. Aramıza da hoşgeldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun daha önceden iki kayıbım var o yüzden baya stresliyimHayırlı olsun gözünüz aydın. Aramıza da hoşgeldiniz
O zaman elinizden geldiğince kendinizi oyalayın takmamaya çalışın. Nasibi varsa zaten gelecektir dünyaya. Her şey AllahtanTeşekkür ederim hepimize hayırlı olsun daha önceden iki kayıbım var o yüzden baya stresliyim
Benun de agrıyor ara ara ama kesede sıkıntı cıkmadı. O y6zden korkmayın rahat olın. Çok nor al bu süreçte ağrı olmasıkızlar sizinde karnımız ağrıyor mu yada kasımlarınız benim agrım var korkuyorum daha keseyi görmeye de gitcem
Aynen cnm katılıyorum sigara özellikle başlı başına çok zararlı... allah tan saçlarımı da boyamışim 1 ay önceİyi yapmışsınız. Valla ben zararlı diye şampuanı, krem, kozmetik her seyimi bir çırpıda organıkleriyle degistirdim. Evet baya zor oluyor bir anda tüm alışkanlıklarından vazgeçiyorsun. Ama daha organları bile gelişmemiş meleğe, o zehirleri nasıl göndeririz bu da suç!
Walla benim bu sabah nasil agridi özellikle dün veya bugün adet günümdü resmen adet oldum olacak gibiyim agriyo baya belim karnim inşallah olma bi sorun ama çoğu kişi yaşıyormuş bunukızlar sizinde karnımız ağrıyor mu yada kasımlarınız benim agrım var korkuyorum daha keseyi görmeye de gitcem
Doğru söylüyorsunuz Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin hepimizeO zaman elinizden geldiğince kendinizi oyalayın takmamaya çalışın. Nasibi varsa zaten gelecektir dünyaya. Her şey Allahtan
Benim de iki gündür regli olacakmışım gibi hafif sancılarım var ama normalmiş bunlar korkmayınkızlar sizinde karnımız ağrıyor mu yada kasımlarınız benim agrım var korkuyorum daha keseyi görmeye de gitcem
Pardon 6. Haftaya girmiş olucam.Merhaba kızlar bende varım inşallah. Adet günü ve adetin 4. Günü idrar testi yaptım ikiside pozitif. 2. Testim daha koyuydu. Daha doktora gitmedim. Kan testi hiç yaptırmadım. 5 gün sonraya randevu aldım kese görünür mü? 5. Haftaya girmiş olucam.
masallah canim benimde 5. yilimMerhaba kızlar Allahın izniyle bende mayıs annesiyim beş sene sonradan oldu çok heyecanlıyım ya
Merhaba tahmını doğum tarihlerimiz aynı :) Gözünüz aydın ben haftaya cuma gibi gitmeyi düşünüyorum kese içinMerhaba kızlar bende varım inşallah. Adet günü ve adetin 4. Günü idrar testi yaptım ikiside pozitif. 2. Testim daha koyuydu. Daha doktora gitmedim. Kan testi hiç yaptırmadım. 5 gün sonraya randevu aldım kese görünür mü? 5. Haftaya girmiş olucam.
Merhaba gayet iyi değerleriniz %60 artış doktorlar için yeterli seviye sizin son iki gün %100 den fazla artmış gözünüz aydınKızlar adetten 3 gün önceki değerim 71,6 - Adetten 1 gün önce 131 bugün baktırdım 271 olmuş sizce nasıl dün bat tarihimdi
Merhaba bende varım inşAllahhh bugün öğrendim 82.81 çıktı sonucum geçen ay kimyasal gebelik geçirdimMerhaba hanımlar. Bu aralar hamile olduğunu öğrenenler büyük ihtimal mayıs annesi olacak. Deneyimlerimizi ve beklentilerinizi yazalım, dertleşelim. Sıkıntılarımızı paylaşıp onları hafifletelim Hamile olmak kadınlara bahşedilmiş büyük bir onur. Bu onuru hep beraber sırtlanalım
Hep adet olcakmisim gibi hissediyordum simdi biraz azaldi ama dun doktor beni korkuttu bu aylar sakincali sadece tuvalete gitmeye kall diye ama benim 4yasina gircek oglum var ayrica bi sorun da yokken dedi düşerse cok ağlamışımkızlar sizinde karnımız ağrıyor mu yada kasımlarınız benim agrım var korkuyorum daha keseyi görmeye de gitcem
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba bende varım inşAllahhh bugün öğrendim 82.81 çıktı sonucum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim