2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba hanımlar
Diş macununa baslayan var mi?
İlk kizimda baslamistim,ama bu sıpa izin vermiyor fircalamamiza

Merhaba güzel anneler. Bebeğinizin yemek yeme durumu nasıl? Ben bir şey yediremiyorun bu kıza. Sürekli meme istiyor. Mamayı bıraktık kendi almıyordu artık. Sadece meme de yetmiyor hissediyorum. Birgun bir şey yediyse diğer gün hiçbir şey yemiyor. Su çok içiyor. Su doyurur mu ondan mı su istiyor. Vicdan azabı çekiyorum. Çok üzgünüm

Merhaba güzel anneler. Bebeğinizin yemek yeme durumu nasıl? Ben bir şey yediremiyorun bu kıza. Sürekli meme istiyor. Mamayı bıraktık kendi almıyordu artık. Sadece meme de yetmiyor hissediyorum. Birgun bir şey yediyse diğer gün hiçbir şey yemiyor. Su çok içiyor. Su doyurur mu ondan mı su istiyor. Vicdan azabı çekiyorum. Çok üzgünüm
Merhaba benim ki kasigi gordugu an kriz geçiriyor ben de baska.yontem buldum mama sandalyesine oturtup arkasina gecip alnindan hafifce tutarak yediriyorum öyle aciyor agzini mecburen karsimizda cizgifilm tabi ama baska carem yok 4 gun atesli yatti 1 ogun bile yemedi suzuldu iyice ayrica surekli memede artik cildirmak uzereyim.gece saat basi uyaniyor.bazen delirince kesicem memeden diyorum ama bakiyorum cok erken kiyamiyorum bizde mama olayi hic yok emzikte ve hatta sulukta.agzina silikon birsey girmesine tahammulu yok o yuzden evde bardakta su iciyor disarda şişeden veya bardakli mataradan.

Kızlar ben artık memeden kesmeyi düşünüyorum yavaş yavaş bu aydan sonra mama vermeli miyim bilmiyorum

Hamileyim 5 aya kadar emzirirm diyodum ama yok dayanamam okadar
Hamileliginiz zor geciyor kesmeyi dusundugunuze gore eger gucunuz varsa gittigi yere kadar emzirin olmadigi yerde kesersiniz siz ve yeni bebeginiz de onemlisiniz sonucta 15 aydir emiyor kuzu

İstanbu Beykoz da oturan var mı hiç aramızda? Üsküdar’dan Beykoz’a taşınmamız gerek iş dolayısıyla, mahalleler açısından bilgi verecek biri yazabilir mi 🙏

Emzik bu gece deneyeceğim. İnşallah işe yarar. Günlük beslenmesi nasıl kaç öğün veriyorsunuz. Gece de ben uyandığında mama veriyorum
Kardeşimin bebeği de resmen gece yatmıyordu sonra ona, hemşire ona bebek bisküvisi deneyin demiş. O da hero baby organik bebek bisküvisiyle rezene ya da papatya ile karıştırıp vermiş. Gerçekten de işe yaradı geceleri ağlayan uyanan çocuk daha iyi uyuyor şu anda. hem çocuğa hem anneye yazık yoksa...

arkadaşlar bebeği hala yürümeyen var mı ? benimki tutunup kalkıyor ama henüz tam yürüyemiyor. Birkaç aydır doktora gitmedik sanırım 18.ayda götüreceğim. sadece aynı durumda olan var mı merak ettim ?

Bir de sizinkilerin uyanıklık süresi ne kadar hala 2 gündüz uykusu yapıyorlar mı ?

arkadaşlar bebeği hala yürümeyen var mı ? benimki tutunup kalkıyor ama henüz tam yürüyemiyor. Birkaç aydır doktora gitmedik sanırım 18.ayda götüreceğim. sadece aynı durumda olan var mı merak ettim ?

Bir de sizinkilerin uyanıklık süresi ne kadar hala 2 gündüz uykusu yapıyorlar mı ?
Merhaba 18 aya kadar yurumemesi nornal karsilaniyor tutunul kalkma siralama varsa sorun yoktur benim.bebegimde yurumemisti 13.ayinda birgun zorla tay pozisyona getirip karsisina oturup en sevdigi seyi(kumandayi) ona verir gibi yaptim biraz uzandi geri çekildim 1 adim atti almak icin biraz daha geri cekildim tamamen yurumesi 1 ayi aldi gunduz tek uykuya dusurduk artik fakat gece sirf meme agzinda dursjn diye yarim saatte bir uyaniyor 3 4 saatlik uykuylw gun bitiriyorum cildirmak uzereyim besiginde de yatmiyor yatakta sıkısıyorjm iyice uyuyamiyorum memeden kesmeyi dusunuyorjm artik

Merhaba 18 aya kadar yurumemesi nornal karsilaniyor tutunul kalkma siralama varsa sorun yoktur benim.bebegimde yurumemisti 13.ayinda birgun zorla tay pozisyona getirip karsisina oturup en sevdigi seyi(kumandayi) ona verir gibi yaptim biraz uzandi geri çekildim 1 adim atti almak icin biraz daha geri cekildim tamamen yurumesi 1 ayi aldi gunduz tek uykuya dusurduk artik fakat gece sirf meme agzinda dursjn diye yarim saatte bir uyaniyor 3 4 saatlik uykuylw gun bitiriyorum cildirmak uzereyim besiginde de yatmiyor yatakta sıkısıyorjm iyice uyuyamiyorum memeden kesmeyi dusunuyorjm artik
benimki uzun zamandır emmediği için böyle bir sorunum yok ama emziren annelerin çoğu bu durumda bildiğim kadarıyla...tabi siz 3 çocuk annesisiniz bebeği ne zaman memeden keseceğinizi daha iyi bilirsiniz.
gündüz uykusunu kaçla kaç arası yapıyor, akşam kaçta yatırıyorsunuz. benimki saat 7 de kalktığı için tek uykuyla idare edemiyor günü mutlaka 2. uykuyu yapıyor keşke biz de tek uykuya geçsek belki akşam daha erken uyur.

benimki uzun zamandır emmediği için böyle bir sorunum yok ama emziren annelerin çoğu bu durumda bildiğim kadarıyla...tabi siz 3 çocuk annesisiniz bebeği ne zaman memeden keseceğinizi daha iyi bilirsiniz.
gündüz uykusunu kaçla kaç arası yapıyor, akşam kaçta yatırıyorsunuz. benimki saat 7 de kalktığı için tek uykuyla idare edemiyor günü mutlaka 2. uykuyu yapıyor keşke biz de tek uykuya geçsek belki akşam daha erken uyur.
7 de kalktigi icin 2 uyku normal aslinda normal olmayan bizim ki 10 gibi uyaniyo 1.30 2 civari uyuyor yaklasik 2 3 saat kadar uyuyor hergun farkli dun 4 saat uyudu hal.boyle olunca gece uykusu 12 ye kadar kayabiliyor kisin degisir diye dusunuyorum

7 de kalktigi icin 2 uyku normal aslinda normal olmayan bizim ki 10 gibi uyaniyo 1.30 2 civari uyuyor yaklasik 2 3 saat kadar uyuyor hergun farkli dun 4 saat uyudu hal.boyle olunca gece uykusu 12 ye kadar kayabiliyor kisin degisir diye dusunuyorum
o zaman bizimki yine iyiymiş çünkü gece en geç 10 da yatıyor 10,5 gibi dalmış oluyor. 40 yılda bir dışarı çıkarsak 11 lere kalıyor daha hiç gece 12 de uyuduğu olmadı . sabah da en geç 8 de kalkar 10 lara kadar uyumaz.

X