2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bizim de iki koldan oldu su cicegi asisi yokmus... asi olan kolundan biri kizardi sizlerdede oldumu
Bizde kizariklik olmadi,ama ates ve huysuzluk oldu.Bugun öğleden sonra biraz huysuzluk azaldı,umarim bu gece rahat geçer

Bizim 2 bacak bir kol vurdu. Sabaha kadar bacağını tuttu kuzum. Sabahı sabah ettik canları saolsunda evlatlarımızın.
Bacaktan yaptıklarına zatürre aşısı dedi, digerleri yakmaz ama bu hem yakar hem de agri yapabilir dedi.Ondan belkide kıvranıyordu yavrucak geçmiş olsun hepimize

Kızım sürekli meme istiyor gece gündüz. Sizde durumlar nasıl

Evet 1 yaş aşıları, 2 kol 1 bacakti bizimkisi, her yer farkli yerden mi vuruyor anlamadim
Ateş hala yok sizde var mi?
Biz eve gelir gelmez calpol verdik ağrısını alsın diye. Ateş hiç çıkmadı. İshal oldu iki gün boyunca. Genel olarak bi yan etkisi görmedik çok şükür

Yemek iki kaşık yiyor meme istiyor. Bu dönemler geçecek değil mi sen tecrübelisin
2.kizim boyleydi 1.5 yasina kadar meme emmekten yemek yemezdi mecburiyetten 18 aylikken kestim emzirmeyi sonra duzeldi ama bu kizim anormal derecede memeci ve bana dustuk babaya bile.gitmiyor 1 sn balkona cikip nefes alamiyorum wc ye bile.benle.geliyor

2 yaşına kadar emer diyordum ama o kadar sürmeyecek galiba. Yemek yemeleri lazım. Benimki gidiyor babaya ama üç gündür eşim yok evde tuvalete dahi gidemiyorum. Geçecek diye avunuyorum.

2 yaşına kadar emer diyordum ama o kadar sürmeyecek galiba. Yemek yemeleri lazım. Benimki gidiyor babaya ama üç gündür eşim yok evde tuvalete dahi gidemiyorum. Geçecek diye avunuyorum.
Simdilik kesmeyi dusunmeyin daha cok kucuk kuzular bizden alacaklari her damla sute ihtiyaclari var virus döneminde anne sutu cok onemli.herseyden onemlisi emme duygusunun tatmin olmasi eriskinlik donemini dahi etkiliyor.gecis donemindeler hic tasvip etmedigim halde cok mecbur kalirsaniz hayvan videolari vs gibi egitici videolar acarak yedirmeyi deneyin ben o cok mecbur kaldigim donemdeyim bazem mama sandalyesini balkona cikarip kuslar kediler derken oyalayip yediriyorum baktim hicbir sekilde yemiyor 2 dk egitici hayvan videosu acip yediriyorum ama yine de surekli memeye ve bama yapismasina cozum bulamıyorum. Surekli pusetiyle disarida gezdiriyorum cok yorgunum

Ben mama sandalyesini kaldirdim...cunku mama sandalyesinde ayaga kalkmaya baslamisti...pesinde gezerek yedire bildigim kadar yediriyorum

Gunaydin bu sabah aşımızı olduk 3 u de bacaktan vuruldu su cicegi kizamik ve zaatturre huzursuzlanacak gibi duruyor 2 gun surer dedi hemsire

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum. Miniklerin ilk yaşları kutlu olsun. Benimki yaş kontrolünde 77cm 8610 g çıktı. Sizde durumlar nasıl? Mama sandalyesinde oturmada sıkıntı yaşıyoruz 2 dk anca sonra ayakta geze geze ye. Gündüz 2 kez sadece yarım saat uyuyor. Sürekli hareket halinde. Haliyle yediğini eritiyor. Kilo önemli değil ama boy da pek uzamadı 2 ay. Böyle olan var mı? Yarın doktor kontrolüne gideceğiz bakalım ne diyecek.

Mama sandalyesinin kilidini acip atiyor kendini koyamıyorum bugun asi oldu 80 cm 10.800 grcikti uyku bizdede pek yok hep meme emiyor

Mama sandalyesinin kilidini acip atiyor kendini koyamıyorum bugun asi oldu 80 cm 10.800 grcikti uyku bizdede pek yok hep meme emiyor
Maşallah. Benim ilk pek tombikti. 4 aylıkken 8buçuk kiloydu. Miniğim ise daha 1 yaşında öyle her şey aynı halbuki ama işte her çocuğun nasibi farklı herhalde

Maşallah. Benim ilk pek tombikti. 4 aylıkken 8buçuk kiloydu. Miniğim ise daha 1 yaşında öyle her şey aynı halbuki ama işte her çocuğun nasibi farklı herhalde
Benim 3 kizim var ilk kizim.cilizdi 2.daha tombikti 3. 2.den daha tombik baskül ailesine dogru evriliyoruz:)))))))

Benim oğlumda yapıyor büyük oğlumda yapıyordu hala uyurken yatağın başlığını ittiriyor kafasıyla popo havada

Benim oğlumda yapıyor büyük oğlumda yapıyordu hala uyurken yatağın başlığını ittiriyor kafasıyla popo havada
Emerken, uyurken bile yapıyor ya merak ettim belki psikolojik bir sebebi falan vardır diye. Yoksa çocuk eğleniyor baya, eğilip kafası tersken bana gülüyor oradan ce-ee oynuyor bir tanıdığımız kardeş istiyor dedi ‘amanın daha neler’ diyebildim onun dışında endişelenmedim dediğim gibi

Ben de mama sandalyesine oturtamıyorum. Çok ayağa kalkıyor, askılarını takınca da kalkamıyor diye ağlıyor. Evde geze geze yemek yediriyorum. Benim kızım da emmeye çoook düşkün. Babaya gider de tv açıksa gider, birlikte çizgi film izlerler. O da akşamları eşim işten gelince yarım saat oluyor. Ben de o sırada sofra hazırlıyorum zaten. Benim de kendime zamanım yok Önümüzdeki ay memlekete gideceğiz inşallah. Belki kalabalıkta biraz daha iyi oluruz. Bu esnada ben de 1-2 ay sonra ev kalabalıkken emzirmeyi bıraktırsam mı diyorum. Sonra vazgeçip 18 aylık olsun en azından diyorum.
Büyüdükçe bırakması daha zor olur diye korkuyorum. Şimdi bile gelip üstümü açıyor, ikisini birden açıyor bir ondan bir öbüründen emiyor. Misafir varken yada dışardayken baya zor bir durum oluyor. Vermeyince ya omzumdan ya karnımdan ısırıyor, tabi ağlıyor da. Vermedikçe krize giriyor. İlla bir yer bulup vereceğim yani. Memesiz zaten asla uyumuyor. Ben de hep ne yapsam nasıl yapsam diyorum, ev işi yemek vs yapamaz oldum ha bir de biz de WC’ye birlikte gidiyoruz

Son düzenleme:
Oğlumu 24 ay emzirdim zor olmadı. Doğru zamanda memeye doyan bebek daha kolay bırakıyor. Ömründe bir daha bulamayacağı bir şey anne sütü, nasibi varken içsin bırakmamanızı öneririm. Şu an atak döneminde oldukları için bu kadar düşkünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…