2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Selamlar. Herkesin bebekler sürünüyor ya da emekliyor mu? Kendi kendine yatış poizsyonunda oturma pozisyonuna falan geçebiliyorlar mı? Bizimki yapamıyor bunları. Alkış yok. Bay bay yok. Sürekli konuşuyoruz ama kelimesi yok. Baba baba diye diye geziyoruz ama yok. Söylemiyor. Diş de yok. Yok yok yok.

bizimki sürünüyor, emeklemiyor.
kendi oturma pozisyonuna geçmiyor.(çabalıyor ama düşüyor)
alkış var, kelime yok.
adım atmıyor.
bana normal geliyor, kimi bebek tembel oluyor.algisini takip etmeli,sizi dinliyor mu mesela?

Bizim çocuk doktorumuz özel hastanede, aşı mutlaka olun dedi. Doktorumuz 8 çocuk annesi, gözüm kapalı güveniyorum 😁 bir de sağlık ocaktan bin defa aradılar abartmıyorum, aşı olacakmısınız diye. Geçen hafta yaptırdık. Ateş yapabilir dedi hemşire ama yapmadı. O gün mayışıktı çocuk. İlk defa kendi kendine uyudu o derece. Başka da yan etkisi görmedik çok şükür 🙏. Bu arada biz 10,370kilo boy 74 olduk emeklemesi dönmesi kalkması herşey tamam. Maşallah erken yürüyecek belli. Ama alkış bay bay yok, ağır abi 😜 acayıp ciddi bir oğlum var. Güldürmek için süratlar yapıyorum buna, anne sen iyimisin, dermiş gibi bi bakışı var🤦‍♀️ Anne şebek baba şebek bu çocuk bi değişik çıktı 🤣

Göz teması kuruyor mu gerçi her bebek farklı gene de gösterin isterseniz içiniz rahat olur müziklere tepki filan veriyor mu ya da size
Selamlar. Herkesin bebekler sürünüyor ya da emekliyor mu? Kendi kendine yatış poizsyonunda oturma pozisyonuna falan geçebiliyorlar mı? Bizimki yapamıyor bunları. Alkış yok. Bay bay yok. Sürekli konuşuyoruz ama kelimesi yok. Baba baba diye diye geziyoruz ama yok. Söylemiyor. Diş de yok. Yok yok yok.

Spiral kullanınca Başka türlü de korkuyor musunuz. Geçen sene bir tanıdığım spiralle doğum yaptım dedi. Ben taktirmadim. Ama düşünüyorum
Ben taktirdim kaydi megerse rahim egriligi varmis tutmuyor spirali dr bana da birsey onermiyor emzirdigim icin esim korunuyor suan cok korkuyorum

Güzel anneler merhaba. Bebişler 9 ayı bitirdi büyüyorlar 😊 nasılsınız? Adet kanamalarınız düzene girdi mi benim düzensiz ve hep kafam allak bullak =(
Bazen 3 5 gun oynuyor ama genelde ayni araliklarda oluyorum fakat inanilmaz siddetli oluyorum yatak yorgan heryer batiyor hergun 1 paket ped bitiriyorum neden boyle oldu anlamadim dr birdaha boyle olursa smear alalim dedi

Bazen 3 5 gun oynuyor ama genelde ayni araliklarda oluyorum fakat inanilmaz siddetli oluyorum yatak yorgan heryer batiyor hergun 1 paket ped bitiriyorum neden boyle oldu anlamadim dr birdaha boyle olursa smear alalim dedi
Normal doğum mu sizin. Benim eski ağrılarım kayboldu çok şükür. Hastanelik olurdum şimdi ilaçsız anlatıyorum

😃 bir korktum şimdi ben bunlara güveniyordum
Hayatta kendinizden baska kimseye guvenmeyin😂😂😂😂😂ben o haplari saatiyle icerdim ama soyle oldu ben o ada dis tedavisi oldugjmdan antibiyotik ullaniyordum 2 ilaci auni anda iciyordum.megerse antibiyotik dk hapinin etkisini 0 a indiriyormus hamile kalinca öğrendik:)))) nasipten otesi yok

Hayatta kendinizden baska kimseye guvenmeyin😂😂😂😂😂ben o haplari saatiyle icerdim ama soyle oldu ben o ada dis tedavisi oldugjmdan antibiyotik ullaniyordum 2 ilaci auni anda iciyordum.megerse antibiyotik dk hapinin etkisini 0 a indiriyormus hamile kalinca öğrendik:)))) nasipten otesi yok
Biraz erken olmuş öğrenmen 😃 ne yapalım yaradana siginacagiz 😃 çok zor ya. Allah size kolaylık versin üç tane ben bir tane ile zorlanıyorum.

Bizim çocuk doktorumuz özel hastanede, aşı mutlaka olun dedi. Doktorumuz 8 çocuk annesi, gözüm kapalı güveniyorum 😁 bir de sağlık ocaktan bin defa aradılar abartmıyorum, aşı olacakmısınız diye. Geçen hafta yaptırdık. Ateş yapabilir dedi hemşire ama yapmadı. O gün mayışıktı çocuk. İlk defa kendi kendine uyudu o derece. Başka da yan etkisi görmedik çok şükür 🙏. Bu arada biz 10,370kilo boy 74 olduk emeklemesi dönmesi kalkması herşey tamam. Maşallah erken yürüyecek belli. Ama alkış bay bay yok, ağır abi 😜 acayıp ciddi bir oğlum var. Güldürmek için süratlar yapıyorum buna, anne sen iyimisin, dermiş gibi bi bakışı var🤦‍♀️ Anne şebek baba şebek bu çocuk bi değişik çıktı 🤣

8 cocuk annesi mi 😳
kadin cocuk da yaparım kariyerde demiş resmen.Çoğul gebelik falandir heralde.
Allah güç kuvvet versin, çocuk çok güzel elbet ama bir o kadar zor..
İlk çocuğumu 30umda doğurdum 2.yi 34 de.2.de resmen 65 yaşında gibi hissediyorum 👵 Allah bağışlasın hepsini 🤲

Saglikli hayirli evlat olsunlar da bunlar katlanilabilir seyler yoldas oldular bana 2 si kocaman oldular zaten kahvemi bile yapiyorlar hergün:)))

Hayalim 😊🥰🤲
Anneme diyorum Masal'ın eline süpürgeyi, Melis'in eline tencereyi vericem, uzaticam ayaklarımı..Sen ne süpürge tuttun ne tencere çok heveslenme diyor bana 🙈

X