2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bir şekilde dediklerini yaptırıyorlar boylarına bakmadan ☺️
benim bu gece cok zor geçti 🥺
40 ar dakika uykuda 1 saat uyanikti ,ve bu sabaha kdr böyle sürdü..
büyük kız uyanmasın diye salonda oyaladim sabaha kadar. ve sabah olunca ne oldu dersiniz
babası " ah be kızım,sabaha kdr uyutmadin anneyi babayı "dedi..
😤
Zombi gibiyim yarim.saatte 1 memeye uyandi nasil.vazgeciricem bu durumdan hic bilmiyorum diger cocuklarimda yasamadigim.ne varsa bunda yasiyorum

Ben çok güzel besige alistirmistim ama dis çıkarırken gece ara ara yanıma almaya başladım. Şimdi geceye besikte basliyor, hamakta devam ediyor sabaha karşı yanıma alıyorum...
O da birseydir hic degilse birkaç saat rahat yatarsiniz

bir şekilde dediklerini yaptırıyorlar boylarına bakmadan ☺️
benim bu gece cok zor geçti 🥺
40 ar dakika uykuda 1 saat uyanikti ,ve bu sabaha kdr böyle sürdü..
büyük kız uyanmasın diye salonda oyaladim sabaha kadar. ve sabah olunca ne oldu dersiniz
babası " ah be kızım,sabaha kdr uyutmadin anneyi babayı "dedi..
😤
Evet benimki de sabaha karşı hallediyor aglamalar biseyler mirmir söyleniyor yanima almazsam geri uyumuyor.
Gece uyumazsa oyun oynatmayin diyor uyku eğitimi verenler ama tabii hiç uyumayinca insan çaresiz kalıyor

Benim büyük hep beşiğinde yattı. Hatta hiç bir zaman yanyana yatamadık. Gece iki defa kalkar, emer, uyurdu. Şimdi bu minik adam benimle yatıp, benimle kalkıyor. Geçen ay anne yanı beşik yaptırdık da eşim yatağına geri döndü 😃

Gece ilk bikaç uyanmasında emzirmeyip ağlamasına rağmen geri uyutursam gece daha az uyanıyor. Ama emzirirsem o gece bana uyku haram oluyor. Tabii her zaman ağlamasına dayanamadığımdan olmuyor.

Benim büyük hep beşiğinde yattı. Hatta hiç bir zaman yanyana yatamadık. Gece iki defa kalkar, emer, uyurdu. Şimdi bu minik adam benimle yatıp, benimle kalkıyor. Geçen ay anne yanı beşik yaptırdık da eşim yatağına geri döndü 😃

Gece ilk bikaç uyanmasında emzirmeyip ağlamasına rağmen geri uyutursam gece daha az uyanıyor. Ama emzirirsem o gece bana uyku haram oluyor. Tabii her zaman ağlamasına dayanamadığımdan olmuyor.
Bu senenin bebekleri hep ayni galiba burasi dahil cevremdeki herkes hep ayni seylerden yakiniyor ben 2 kizimda da besige hatta 1.5 yasindan sonra odasi na alistirdim bu ufaklik canima okuyor

Evet benimki de sabaha karşı hallediyor aglamalar biseyler mirmir söyleniyor yanima almazsam geri uyumuyor.
Gece uyumazsa oyun oynatmayin diyor uyku eğitimi verenler ama tabii hiç uyumayinca insan çaresiz kalıyor

ayağımda salladım sürekli arada icim geçmiş 🥺

Ay biz de epeydir aramızda yatırıyoruz5. Hayır karı koca iriyiz de yani hanfendi kolları açıyor bir de rahatça yatıyor 😊😊 dış de çıkarmadık zaten uyku düzeni yok artık huniyi takarız dis de çıkınca
Size videoları yollamistim ise yaramadı mı 😔
İlk zamanlar encok uykusuzluktan çeken bizdik sanirim nasıl uyutcami bilemiyordum 5 buçuk aydan beri çok şükür ve masAllah diyeyim 🙏 kendi yatağında emmeden sallanmadan uyuyor 🙏

ayağımda salladım sürekli arada icim geçmiş 🥺
Ben bir ara anne karninda ki sesleri aciyordum.uyuyordu birgun pusetinde.cok aaglarken tente kismina o sesi acmistim.uyudu arkamdan bir kadin seslendi ben pedagogum o sesi dinletmeyin bebekte zeka.geriligine yol aciyor klasik.muzik dinletkn dedi ama klasik.ninnilere alisarak uyumaya basladi emzik almasi avantaj oldu tabi ama gecr besikte yatmadigi icin bebegi ezmicem diye sabah put gibi uyaniyorum her yanim taş kesiyor

Ben bir ara anne karninda ki sesleri aciyordum.uyuyordu birgun pusetinde.cok aaglarken tente kismina o sesi acmistim.uyudu arkamdan bir kadin seslendi ben pedagogum o sesi dinletmeyin bebekte zeka.geriligine yol aciyor klasik.muzik dinletkn dedi ama klasik.ninnilere alisarak uyumaya basladi emzik almasi avantaj oldu tabi ama gecr besikte yatmadigi icin bebegi ezmicem diye sabah put gibi uyaniyorum her yanim taş kesiyor

bende öyle, kemiklerim yamuldu fıtık olucam 😳

Valla ben bazen hamaga bırakıyorum kendi haline, çok bagirmadikca bakmıyorum gece olduğunu anlasin diye ışığı da açmıyorum yorgun düşüp uyuyor

ah o bağırma 🤦
kendini martı zannediyor, öyle bir gür sesi var ki apartman ayakta resmen 💨
işe başladığım için gündüzleri anneme bırakıyorum bugün alırken annem diyoki"kız maşallah ilk defa 3 saate yakın uyudu bugün" dedim uyur tabi sabaha kdr oturdu 😂

Merhaba sevgili anneler. Bende mayıs annesi olacaktım ama nasip değilmiş ağustos annesi oldum çok şükür 🙏 arada bu başlığı da takip ediyorum vakit buldukça. Sizlere danışmak istediğim birkaç konu var.
Uyku düzeniniz nasıl büyüdükçe düzenliyorlar mı benim oğlum 5 aylık destekli uyuyor gece de pek düzenimiz yok 😔 ya emerek ya kucakta pış pış.
Saç dökülmeniz ne durumda 🤔 fena dökülüyor, azalır yeniden saç çıkar diyorlar sizin deneyimleriniz nasıl
Hepimize Allah kolaylık versin bebişler sağlıklı olsun yeter ki

Merhaba sevgili anneler. Bende mayıs annesi olacaktım ama nasip değilmiş ağustos annesi oldum çok şükür 🙏 arada bu başlığı da takip ediyorum vakit buldukça. Sizlere danışmak istediğim birkaç konu var.
Uyku düzeniniz nasıl büyüdükçe düzenliyorlar mı benim oğlum 5 aylık destekli uyuyor gece de pek düzenimiz yok 😔 ya emerek ya kucakta pış pış.
Saç dökülmeniz ne durumda 🤔 fena dökülüyor, azalır yeniden saç çıkar diyorlar sizin deneyimleriniz nasıl
Merhaba saglikla buyutun araya dis cikarma.donemi girecegi icin bir sure daha tam duzenli olmayabilir ama.her cocuk bir degil tabi ki herkeste de ayni.olacak diye birsey yok.ama.tam bir duzen yaşina dogru oluyor.8 aylik.olduk hala.gece surekli uyaniyor

Size videoları yollamistim ise yaramadı mı 😔
İlk zamanlar encok uykusuzluktan çeken bizdik sanirim nasıl uyutcami bilemiyordum 5 buçuk aydan beri çok şükür ve masAllah diyeyim 🙏 kendi yatağında emmeden sallanmadan uyuyor 🙏
Evet arkadaşım tam üzerine düşüp bir rutin olusturamadim malesef ya 😑 uyku egitimi zor gekdi aslında bu beraber yatıp gece çok uyanmalar daha zor 😣

Merhaba saglikla buyutun araya dis cikarma.donemi girecegi icin bir sure daha tam duzenli olmayabilir ama.her cocuk bir degil tabi ki herkeste de ayni.olacak diye birsey yok.ama.tam bir duzen yaşina dogru oluyor.8 aylik.olduk hala.gece surekli uyaniyor
Tabi daha diş çıkarma süreci de var büyümek ne zormuş 🙄. Gündüz uykuları daha düzenli gecelerde birbirini tutmuyor bu aralar saat başı kalkıyoruz. Uyandığında bir gülümsemesi yetiyor 😍. Her gün yeni bir şeye tanık olmak güzel

Mayis la agustos arasinda 3 ay var nasıl Mayis annesi olacakken agustos annesi oldunuz anlamadim.
Benimkini hamaga alistirinca kucagi bıraktı orda uyutup gece besigine yaptırıyorum . henüz desteksiz uyuyamiyor maalesef

Mayis la agustos arasinda 3 ay var nasıl Mayis annesi olacakken agustos annesi oldunuz anlamadim.
Benimkini hamaga alistirinca kucagi bıraktı orda uyutup gece besigine yaptırıyorum . henüz desteksiz uyuyamiyor maalesef
Hamileliğin başında kayıp yaşadım Aralık ayında tekrar hamile kaldım

X