2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bugün doktora gittik. Kızım geçen aydan beri 2 cm uzayıp 900 gr almis. Kilosu 8200 olmuş.
Doktor mamayi azaltmadi, ek gıdayı 3 öğün tavsiye etti. Kuzu kıymaya baslayin dedi. Ayrıca baliga da baslayacakmisiz haftada 2 kez balik yemesi gerekiyor dedi. Yiyebiliyorsa hergun 1 ceviz dedi. Yumurta sarisi alerji yapmadiysa beyazını da verin hergun mutlaka 1 yumurta yesin dedi. Ayrica tahillara da baslayin dedı.
Kabizligi için de kayisi ya da incir haşlayıp yedirin bol bol da su icirin dedi.
Her ek gidadan sonra dişini ve tüm damaklarini pamuklu islak bir bezle silip temizleyin bu dis sağlığı için çok çok önemli dedi.
Burda yemek listesi ve ek gida önerisi isteyen arkadaslar için yazayım dedim
Çok teşekkür ederiz

O üye burda ek gıda konusunda yazdıkları yüzünden linç yedi. Kalbi kırıldı. Özelden mesajlaşmıştık gerçekten çok üzüldü o zaman olanlara.
Hayır o zaman kendisini eleştiren ve hatta dalga geçen hiç bir üye burda aktif olarak yazmıyor. Eleştirdiler, dalga geçtiler, kalp kırdılar ve ortalıktan çekildiler.
Gerçekten üzücü ☹️
[/QUOTE
O üye burda ek gıda konusunda yazdıkları yüzünden linç yedi. Kalbi kırıldı. Özelden mesajlaşmıştık gerçekten çok üzüldü o zaman olanlara.

Hayır o zaman kendisini eleştiren ve hatta dalga geçen hiç bir üye burda aktif olarak yazmıyor. Eleştirdiler, dalga geçtiler, kalp kırdılar ve ortalıktan çekildiler.

Gerçekten üzücü ☹️
Selam buradayim🙂 3 cocuk zorlandim bir suredir sosyal.medyadan uzak kaldim.birkac gundur rahata erebildim

benim ufaklığın ilk dişi dün çıktı ☺️
uyku düzenimiz bozuldu maalesef.
1 aydır yanımda uyuyor sadece,asla beşikte uyumuyor 🙄
onun dışında bir yaramazlık yok çok şükür 🧿
Anne yaninda uyumak birtek bizde saniyordum var 15 gundur yanimda yatiyor gece yarim.saatte bir uyanip meme istiyor meme cikmayacak.agzindan dudak tiryakisi:))

Anne yaninda uyumak birtek bizde saniyordum var 15 gundur yanimda yatiyor gece yarim.saatte bir uyanip meme istiyor meme cikmayacak.agzindan dudak tiryakisi:))
Biz 2.aydan itibaren oğlumla beraber yatıyoruz. Eşimi başka odaya gönderdik keyifli keyifli yatıyoruz. Eşim beşiğine alıştır artık diyor ama bana bile zor geliyor oğluşumun tepkisi ne olur düşünemiyorum bile😃 eskiden eşim benden sonra yatsa bile uyuyamazdım şimdi de oğlumsuz uyuyamam.

Ay biz de epeydir aramızda yatırıyoruz5. Hayır karı koca iriyiz de yani hanfendi kolları açıyor bir de rahatça yatıyor 😊😊 dış de çıkarmadık zaten uyku düzeni yok artık huniyi takarız dis de çıkınca
Ben buyudukce daha cok uyurum derken daha az uyur oldum:))) 2 gun arayla.2 dis cikardi bugun yarin 3.dis geliyor inanilmaz.sinirli

Biz 2.aydan itibaren oğlumla beraber yatıyoruz. Eşimi başka odaya gönderdik keyifli keyifli yatıyoruz. Eşim beşiğine alıştır artık diyor ama bana bile zor geliyor oğluşumun tepkisi ne olur düşünemiyorum bile😃 eskiden eşim benden sonra yatsa bile uyuyamazdım şimdi de oğlumsuz uyuyamam.
Dogdugundan beri beraber yatiyoruz ama bir aRa besige alistirmistim dis sirasinda yine basa döndük gece yarim saatte 1 memeye kalkiyor cok.yorucu bari emeklese yorulur gece uyur dedim ama emeklemiyor malesef tombis biraz kendini kaldiramiyor

Ben çok güzel besige alistirmistim ama dis çıkarırken gece ara ara yanıma almaya başladım. Şimdi geceye besikte basliyor, hamakta devam ediyor sabaha karşı yanıma alıyorum...

Ben çok güzel besige alistirmistim ama dis çıkarırken gece ara ara yanıma almaya başladım. Şimdi geceye besikte basliyor, hamakta devam ediyor sabaha karşı yanıma alıyorum...

bir şekilde dediklerini yaptırıyorlar boylarına bakmadan ☺️
benim bu gece cok zor geçti 🥺
40 ar dakika uykuda 1 saat uyanikti ,ve bu sabaha kdr böyle sürdü..
büyük kız uyanmasın diye salonda oyaladim sabaha kadar. ve sabah olunca ne oldu dersiniz
babası " ah be kızım,sabaha kdr uyutmadin anneyi babayı "dedi..
😤

X