2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar bu ay kontrole gidip doktorundan 8 AY,yemek listesi alan var mı?Kahvaltı,öğle,akşam öğünü için.

Kızlar sizin bebisler gündüz kac uyku yapıyor?benimki hala 3 uyku uyuyor acaba fazla mi uyuyor? Bu arada akşam da 7 ya da en gec 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor.
Erken kalktığı için normal 3 uyku ve toplam 4saat uyuması. Benim oğlum öyleydi ama kızım şimdi akşam 11 gibi gece uykusuna geçip sabah 9 da kalkıyor gece 3-4 kez uyanmaya başladı 6.aydan sonra 6aya kadar kalkmadığı zamanlar çoktu. Öğlen uykusu var 12-12:30 arası yaklaşık 2buçuk saat uyuyor sonra da akşam 6gibi 1 saat uyuyor.

Erken kalktığı için normal 3 uyku ve toplam 4saat uyuması. Benim oğlum öyleydi ama kızım şimdi akşam 11 gibi gece uykusuna geçip sabah 9 da kalkıyor gece 3-4 kez uyanmaya başladı 6.aydan sonra 6aya kadar kalkmadığı zamanlar çoktu. Öğlen uykusu var 12-12:30 arası yaklaşık 2buçuk saat uyuyor sonra da akşam 6gibi 1 saat uyuyor.
Hic kalkmadan beslenmeden nasıl o kadar saat uyuyormus...

Uyku düzeni diye birşey kalmadı bizde de. Gece eziyet ediyor. Gündüz Allahtan kalabalığız, çocuğu oyalayacak insan çok. İstanbula dönünce yandım ama😜 10 kilo olmuş oğlum, kollar pert
Maşallah güzel kilo almış ya 😊 şimdinin tadını çıkar o zaman dönünce enerji gerekecek 😃

Hanımlar diş ağrısı için bir öneriniz var mı. Kazım Kaç gündür Gece uyumuyor anca memem agzindaysa dalıyor. artık göğüslerim dokununca acıyor ne yapsam alt disi gelecek gibi

Uyku düzeni diye birşey kalmadı bizde de. Gece eziyet ediyor. Gündüz Allahtan kalabalığız, çocuğu oyalayacak insan çok. İstanbula dönünce yandım ama😜 10 kilo olmuş oğlum, kollar pert
Biz de haftaya İstanbul’a ablama gideceğiz. Ters istikamet olacak seninle 😊 benim oğlum da 10 kg yaklaşık. Kollarım ağrıyor dinlenirken. Ablamda iki kedi var. Maceralarını bekliyorum 😁

Oğlum 7 ay 20 günlük desteksiz oturamıyor ve emeklemiyor bir sorun olabilir mi sizce? Sizin bebişler ne alemde? Yuvarlanarak odayı turluyor ama sürünme çabası yok. Şınav pozisyonu alıyor, popoyu ileri geri oynatıyor, hatta geri geri gitmeye başladı ama ileriye doğru ne emekleme ne de sürünme var. Desteksiz 10 saniye kadar oturuyor sonra kendini arkaya doğru atıyor normal mi acaba yoksa geriden mi geliyor

Hiç ilaç vermedim ben ama çaresiz kalmaya başladım. Bir araştırayım sen verdin mi
benim kızımda çok huysuzlanıyor bazen dün akşam o kadar ağladı ki sebepsiz elini ağzına götüre götüre verdim mecburen yazık dilleri de yok ki söylesinler bence verin yatmadan bir çay kaşığı calpol biz de ağrımız olunca alıyoruz sonuçta gebelikte bile arada parol kullandım ben ... eskiler ilaç vermiyormuş ama onun yerine ayına uygun olmayan bir sürü şey veriyorlarmış sütünüz de ağrı kesici etki yapan maddeler vardır ama yine de o kadar huysuzlanıyorsa sağlıklı huzurlu olması için uykuya da ihtiyacı var çok ağladığında verilebilir

Oğlum 7 ay 20 günlük desteksiz oturamıyor ve emeklemiyor bir sorun olabilir mi sizce? Sizin bebişler ne alemde? Yuvarlanarak odayı turluyor ama sürünme çabası yok. Şınav pozisyonu alıyor, popoyu ileri geri oynatıyor, hatta geri geri gitmeye başladı ama ileriye doğru ne emekleme ne de sürünme var. Desteksiz 10 saniye kadar oturuyor sonra kendini arkaya doğru atıyor normal mi acaba yoksa geriden mi geliyor
ben de tam bunu sormak için girdim 🤓 benim kızım sürünüyor emekleme pozisyonu alınca poposunu kaldırıyor oturtunca yana yöne atlıyor sağı solu karıştırmak için ama emeklemiyor örümcek kullanıyoruz ondan mı dedim ama onu bıraktık yine aynı sanırım tutunmaya başladığında kalkıcak emeklemicek gibi...benim yiğenimde olmuştu öyle sürünmeden direk yürümeye geçti

Benimki 8 aylık ne sürünüyor ne de emekliyor. Sinav pozisyonu falan da yok.
Ama uzun süre desteksiz oturabiliyor

Hiç ilaç vermedim ben ama çaresiz kalmaya başladım. Bir araştırayım sen verdin mi
Calpol verdim ben de gunde 2-3 kez 1 cay kaşığı şeklinde verebilirsin dedi doktor. Tabi cok huysuzlasinca ve hafif ateşi cikinca verdim.bence verin zarari olsa doktor onermezdi. Iki doz arası en az 4 saat gecmeli bu arada

X